:respect:
:beer:
Printable View
idem na auto show . . .
see ya . . . :wave:
ždero pizza und pivo :D
skratila noktiće.. skroz su mali sad.. šmrc :kitty:
napokon se riješila ispita koji me muči mjesecima...http://img99.exs.cx/img99/8577/yupi3ti.gif :beer:
sad malo gledam po netu što ima novoga...
cestitam zeno!!
pa di si ti? pustos je u ovom dijelu foruma lately..
edit: @mala, a vidi moje koliki su.... i to kucni uzgoj, kakve tete noktarice, pih!
http://uploadcentar.com/img34/th9109img_0251.jpg
zbog ovih cirkona sodom mi rekao da sam k'o paris hilton.. :(
pokušavam se riješiti faxa prije nego što se on odluči riješiti mene...;D
baš je pusto...chataonica skoro prazna!:tomato:
bravo nijala :klap:
ovakvi su moji bili do danas
http://img505.imageshack.us/img505/8...tii2ar6.th.jpg
sad su skroz mali, običan french sa rozom crticom
ja ne mogu imat svoje nokte, pucaju i listaju se
e mala, to ti je zato jer pusis, nikotin lose djeluje na nokte ;D
da, da, sad kako ne pusim, pretvorit cu se u onu najgoru vrstu bivsih pusaca - popit cu svu pamet svijeta o stetnosti pusenja i ispirat vam svima mozak, lol.
salim, se, naravno! ako ista mrzim, to je upravo goreopisana vrsta ljudi :rolleyes:
najviše me strah da se ne zdebljam ak prestanem :notooth:
ovisi kakav si pusac.. kolko sam skuzila, ti dimis samo kad si po kavama/izlascima..
znaci, tebi nije neka navika palit ljugu nakon jela, za kompom, pred teveom, dok cekas da se nalakirani nokti osuse (e, to mi najvise od svega fali, cak ne nit pljuga uz kavu koliko to..), dakle, zakljucak je da se nebus zdebljala jer nebus zamijenila pljugu s hranom.. mislim, zar ces van izac s burekom i jest ga samo da ne zapalis? ;D
ja priznajem, zderem k'o sumanuta, al jasim po steperu dnevno barem sat vremena, tak da me nije strah.. ak se i zdebljam, so what, boze moj, bolje to nego smrad cigareta.. tak i tak bum se zdebljala u trudnoci ;D
nadam se.. mnoge nisu.. bas mi dvije frendice s trbusima do zuba, jedna termin krajem 4. mj, druga pocetkom 6.
obje puse..
grozno nesto..
zato ja nisam htjela riskirat i cekat dal ce mi se cigareta zgadit u trudnoci! koja bi mogla biti jaaako brzo, ako vec i nije ;D
ako već i nioje?? :notooth:
nema šanse da ću imat čik u zubima kao trudnica :)
da da ;D znat cu next week
evo me natrag . . .
bio na auto showu, nakratko i brzo sve proletio, opći dojam je razočaranje . . . :thumbdown
nažalost, danas nemam trening . . . :(
dakle, cijela večer pred kompom . . . :comp:
brljo, zasto razocaranje?
zar je losiji od onog prije 2 god??
ja bih trebala ici ovaj vikend..
meni je isto lošiji
luna, smišljaš imena? ;D
imamo imena vec dugo ;) barem musko, oko zenskog se jos dvoumimo.
ne znam, prije je fakat bilo puno bolje . . .
sad je paviljon u kojem su tunirani auti podijeljen tako da ga dijele s motorima, a prije je svaka sekcija imala svoj paviljon . . .
na prošlom nisam znao gdje ću prije, kolko je bilo zanimljivo i kolko je stvari "vrištalo" dođi i pogledaj me, dok je ove godine sve malo monotono . . .
ali, barem jedna dobra stvar, mitsubishi evo x nije tako ružan kako sam mislio gledajući ga sa slika, auto je predivan (btw, ako posao nakon škole uspije, moj idući auto ;) . . .
zaljubio sam se . . . ;D
ne znam, moj dojam . . .
možda se tebi svidi . . .
a za muški dio koji je bio prije 2 godine i sad namjerava ići, hostese su prema onim od na prošlom autoshowu jad i bijeda . . .
naravno, nađe se neka ljepotica, ali ono, prije dvije godine nisam znao di da se okrenem, sve su bile prelijepe, a ove godine duboko ispod prosijeka . . .
a i sve su živčane, nadrkane, . . .
vjerovattno su zivcane i nadrkane zato sto ih naslikava hrpe barely legal tinejđera , ali opet , placene su za to .
nisam jos bio na AŠ , vidio sam slike i po viđenom , ima nekh 5 autiju worth seeing i jedno dvije i pol hostese.
ocu rec da se skoro sve vidi na cesti ..
great..
nisam bila puna entuzijazma niti prije ovih vasih izvjesca.. a sada jos manje..
jel ima stogod terenaca? na proslom ih je dosta bilo.. i u dosta ih se sjesti moglo ;D
i dzizs, prije dvije godine hostese mi nisu bile bas nesto!! kakve su onda ove sad :freakout:
terenaca, kolko sam vidio, ima . . .
sad, za sjedanje ne znam . . .
znam da sam zapazio da je dosta ekipe stajalo u redu da sjedne u renault koleos, a za druge nisam vidio, žurilo mi se . . .
najveće razočaranje po viđenom danas mi je nissan . . .
prostor imaju iza bmw-ovog, nikakve živost nema na njihovom prostoru, sve monotono, auti samo parkirani ko na pakiralištu, vidio dvije hostese, nema muzike, taj dio uopće nije uređen, sa strane samo piše nissan, inače ne bi ni znao da su oni tamo (osim naravno po autima ;) ), sve u svemu, jako loše . . .