ma ja i zero smo se dogovorili pa smo mislili ak oce netko s nama,al nema veze.ove subote
Printable View
ma ja i zero smo se dogovorili pa smo mislili ak oce netko s nama,al nema veze.ove subote
Kaj, lagano je splasnuo entuzijazam, dobila si jezikove juhice od zere...? ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
wb krivo si protumacio stvari ;) da sam znala da tako iz konteksta izvlacis stvari nebi to napisala,pa sve izvrces....i na kraju krajeva,protumacis sve krivo...
a kaj mogu i ja, mogu i ja :D ?
mozes naravno.javim ti na pm jos
Ti možeš prvo do mene, da ja odobrim dal možeš na sastanak. :D= Citat =:
Izvorno postao malena01
naručit ću ti čelavog da ti malo reljef na licu poravna ako ovako nastaviš ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
mos i ti do mene, ak si hrabar ;) pa cemo onda postavljat uvijete ;) :D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Evo, ja bi došao...samo neka bude tokom dana, jer za večer već imam dogovor (noćno kupanje u Tuheljskim toplicama uz mjuzu, alkohol i dobre žene ;D)= Citat =:
Izvorno postao mala
Uh, I like the sprtit! ;) :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao malena01
nis od toga na kraju,idemo samo zero i ja na kavu,a za sljedeci sastanak -dolazim sigurno,borit cu se i protiv vjetra i oluje.:thumbup:
Ah she changed her mind, it's a solo date after all...;D ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
ma nije to nikakav sastanak trebao biti ..nego sam samo pitala ako oce jos netko,a kad se svi skupe onda idemo svi ;)
A zakaj mora biti sastanak u subou...možemo se naći npr. i prek tjedna...meni odgovara danas, sutra, preksutra...ako je netko za, neka kaže...
yea...yea...= Citat =:
Izvorno postao mala
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
To kad fax pocne, onda bumo svi lutali po Zagrebu, pa umjesto da je svaki u svom bircu, jedan dan se mozemo skupit svi u jedan ;D
Istina! Subotom navečer više-manje svi imaju dogovore sa društvom, curama, dečkima il kim već...a prek tjedna se može odvojiti čuka vremena za koju kavu da se nađemo...= Citat =:
Izvorno postao user_name
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
men isto odgovara i danas i sutra i preksutra itd....
Pa možemo se npr. danas naći negdje u gradu i popiti cugu, pa ako još netko hoće neka nam se priključi, kaj veliš?
mozda i nebi mogla danas jer sam se dog s frendicom,al ak se jos netko skupi,lako ja to odgodim za neki drugi dan.ajd da vidimo oce jos netko:)
Možda bih i ja mogao danas pošto je ispit tek u pon.
Di bi se našli...ako me primate...;D
LOL, dobri su to ispiti... meni je oko 20.09.... uh, sad me znoj oblio, odo štrebat...= Citat =:
Izvorno postao observer
Jednog dobrovoljca već imamo...pa meni bi odgovaralo od nekih 7-pol 8 pa nadalje...pošto smo svih iz drugih dijelova grada najbolje da se nađemo u centru...
kaj samo komentiras, a di je dogovor? strah te a :D ? nek,i treba ;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
U biti meni više odgovara sutra.
Today I just can't. Obligations, obligations...