:notooth:to mi je frendica posudila+Blade 3,koji neču gledat:notooth:Hvala na preporukama!= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Printable View
:notooth:to mi je frendica posudila+Blade 3,koji neču gledat:notooth:Hvala na preporukama!= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
"Nestajanje" (The Machanist) - eh... malo sam više očekivao, mada sigurno nije loše.
7/10
EDIT: mea culpa, mea maxima culpa.
ja mislim da se pise "The machinist"!!! :D
ugl, ja jucer s dragom gledao Mr i Mrs. Smith i dobar mi je filmek!
9/10
jučer sam pogledao "Constantine"-5/10- ništa posebno, stara Američka patriotska fora gdje jedan čovijek?? spašava svijet( ovaj put od sila tame) :wstupid:
:rolleyes: a da nisi malo pretjeral(ali pošto si bio s dragom,ajde...)= Citat =:
Izvorno postao igl
mozda zbog anđeline! :D
sala!
..znala sam(šala);D= Citat =:
Izvorno postao igl
Red Eye (Noćni let) - 6.5/10
Očekivao sam da će biti bolji, al ok je...
..stari film: "jour de fete"francuski(Praznični dan-slo)Jaques Tati (kao poštar)nasmijal me do suza.(9,99/10):)
...Paparazzi..ocjena :pogledati ako se_- baš mora! 3/10:rolleyes:
Spartan-Val Kilmer,mračan film(3 scene po danu)sve već videno.5/10
zadnje pogledao sad na tv 'sto muskarci zele'. sve u svemu zanimljiv film 7/10
"Lovci na djeveruše" - 8/10
Odlična romantična komedija sa dosadnim početkom (prvih 10-15min.)...gledati sa partnerom:)
"Španjolski Engleski" (Spanglish) - moglo je dosta bolje, mada moće proći. Problem je uglavnom u scenariju i nekim totalno promašenim scenama. Ali, nije ni za baciti. Stoga...
6/10
"Nešto poput ljubavi" (A Lot Like Love) - nije razočaravajuće, ali nije ni topla voda.
6.5/10
"Loš odgoj" (La mala education) - ostavite svaku predrasudu pred vratima, ako želite u potpunosti uživati u ovom Almodovaru.
8.5/10
"Battleship Galactica" - 9/10
Vidio sam prvo trailer od dobra dva sata, a onda i prvu sezonu . I remake je SUPER!!!
Trailer od dva sata? Koliko film traje? Dan i pol? Kad to izlazi?
....evo pročitala sam došao je DVD-Ong-bak(ocjena 4,09)a i Smogovac je radio na recenziji(šala)a možda je to neki drugi???(filmski net).= Citat =:
Izvorno postao smogovac
..idem u kino(opet) neznam kaj da gledam.Preporuke....fala;D
Ja bih pogledao "Wallace & Gromita", "Noćni let" ili pak "Život i smrt Petera Sellersa".
Nije mi se dopao taj film... ok je šora (iako uglavnom varijacije na temu laktom-u-glavu), ali film kao takav mi nije nešto...= Citat =:
Izvorno postao lili
Gledaj 'Sjećanja na ubojstvo' . Upravo sam došao iz Broadwaya gdje ga prikazuju u sklopu revije azijskog filma. Odličan,odličan film. Triler o serijskom ubojici koji nikad nije pronađen sa elementima blesavohumorne komedije.
Remek djelo. 9.5/10
"Američki vukodlak u Londonu" (An American Werewolf In London) - simpatičan crnohumorni horor s početka 80-ih. Može se učiniti kao nevin, ali ima nekoliko brutalnijih scena.
6/10
..Arsene Lupin- da se pogledat 61/2 /10
...Djevojka sa bisernom naušnicom- mini priča,gluma odlična,dočaran ambijent i stoljeće...7/10