poslano @bpodnar
Printable View
poslano @bpodnar
Odes pod settings/mobile data/facebook i oznaci restrict background data..
Znas koji napredak za bateriju,za 30% bolje,vjeruj mi..
---------- Post added at 18:31 ---------- Previous post was at 18:29 ----------
To sam i ja mislio,ali dok nisam ovo napravio on je stalno radio u pozadini.Iako ti pise da nije vjeruj da jeste,to sam vidio pod mobile data gdje mi je uzeo oko 450MB...
Prilično sam siguran da ne radi u pozadini, odnosno da radi u pozadini samo nakon što ga pokrenem pa do prvog gašenja ekrana. Dovoljno je napomenuti da za vrijeme dok je ugašen ekran ne dobivam nikakve obavijesti bilo od Facea bilo od njegova Messengera, a ukupan broj wackelockova se smanjio toliko da je zanemariv.
Btw, evo za prilog i koliko je kod mene pozadinskih podataka u odnosu na to dok je app u prvom planu.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...2dfafcc474.jpg
Evo jedne lijepe vijesti za sve kojima to nešto znači, a znam da nas ima LINK
Evo da i ovdje javim.
V10n i v10i su super verzije kitkata, i do sada sam imao sitnih poteskoca sa lolipopom. V20f mi je znao kako ivanu ova nova ver. , npr led notifikacije javljat i kad nema poruka, nisam mogao pokretat videa iz app storea, lag sitan kao i sve serije do sada, nista strasno.
No v20h verzija me odusevila. Prvi put otkad koristim g3 da radi savrseno fluidno, home stranice, saltanje kroz meni radi bez imalo laga sto me ugodno iznenadilo. Sve sitne greskice sa prosle serije mi rade normalno.
Malo je neobicno da svakome neka serija radi bolje od druge, ali sta je tu je. Svaka cast lgu ovo izgleda napokon ispeglano kak spada. Sada ako ne primjetim nedostatke ne prelazim dalje dok ne dodje nesto novije tipa 5.1 ako bude osjetnijih promjena oko baterije, kamere ili novih fukncija. Jedini kiks su ove malo ruznije navigacijske tipkice (kvadratic, kruzic, trokut:) ali naviknem se, neda mi se rootat ili nesto slično.
Nitko AndroidNow nekoristi?
Ma jok, neda nam se učit poljski
Nope, ima i boljih romova.
A nemas sta ucit. Izbaci rom, flešneš i eto ga. Ako te šta zanima na engleski. Poljski treba za aktivnu raspravu, a i engleski bi prošao. Meni je najbolji. Iako mi se nesviđa šta je pita lovu za novi G3 i sad ko mu je donira lovu dan prije dobije rom. Malo smješno, al dobro
Ma meni se uopce ne svidja. Uzasan stav je imao na xda, i onda kad je skupio pokupio se s njega. Zgadio mi se tamo na xda.
ChupaChups 4.1 ga sisa ko malu bebu. I nornalniji developeri barem.
je, složio bih se ,ChupaChups je čist ok rom (istina nisam probao 4.1 nego 4.0) koristio sam ga dan i pol, a AndroidNow rom , niti ne probavam više, ne dopada mi se developert koji #prosi# donaciju, a i rom je prosječan ( naravno to je stvar ukusa)
Ja se uredno vračam uvijek na stock rom, V20h
Ima li netko iskustva sa SIM unlock za G3? Mislim na neke od onih stranica koje prodaju unlock kodove preko IMEI. Da li promjena softwarea, tj. flashanje custom roma miče sim unlock?
Našao sam novi po super cijeni, ali zaključan je na vip.
Eno u prvom postu na dnu imaš link. Uspješno otključava Vip bez problema za 7,5 dolara.
Nikakva promjena softwarea, romova i sličnog ne utječe na SIM lock/unlock.
Ma nema beda, samo sam te uputio gdje je link :D
Sta je je. Pregrub je. Tako kad je skuplja lovu onda san mu ja pisa "off topic" jer to je on stalno pisa.
Ovdje imate najjeftiniji Unlock LG Code od 4.49$. Ja sam kod njega puno puta uzimao kodove i imam samo riječi pohvale.
Nakon uplate je potrebno poslati IMEI, koji je model telefona i na koju mrežu je zaključan i dobivate sve generirane kodove (NCK, NSCK, SPCK, CPCK i SIMCK).
Ode jedna kava u vjetar
Evo skinio chupa 4.1
Jel netko ima jos koji cr za preporucit? Ja osobno nemam problema sa androidnow zato i nisam probavao drugi
Malo off topica, ali tiče se g3, jel neko od vas koristi aplikaciju 24sata? Ja sam danas to instalirao i malo sam je koristio i uređaj se počeo nenormalno grijati, a baterija je padala na očigled.
A nesto se zbrkalo s njom bilo izgleda.
Inace za vijesti koristim mVijesti. Sve na jednom mjestu.
Mislim da je to bio i prije problem dok sam imao S4, isto tako se grijao mob užasno i bateriju je jelo.