pa jeli moguće da je kod ovog iphonea sve tako poremećeno...kad iden napraviti restore on meni ide skiniti 4.2 sotware kao ja ga neman već pa da ću sa njime dobiti poboljsanja a ja ga iman i ja neznan koji ***** mi ga on ide skidat...
pa jeli moguće da je kod ovog iphonea sve tako poremećeno...kad iden napraviti restore on meni ide skiniti 4.2 sotware kao ja ga neman već pa da ću sa njime dobiti poboljsanja a ja ga iman i ja neznan koji ***** mi ga on ide skidat...
Gdje ga imas? Imas u sticky temi link na download firmwarea i skini ga. Kad ides na restore, drzi shift i klikni na restore te izaberi taj fw koji skines
ma iman ga na kompu...fala stari...stvarno neznan odakle sve ovo znas..haha...aj jos mi pomogni da ga jb :D....postavia san pitanje u temi iOS 4.2.1
toliko o demokraciji i slobodi iznošenja svog mišljenja...
Onaj kojem je bio namjenjen tvoj post, vidio ga je i odgovorio na njega i na njemu ovisi hoce li te poslusati ili ne. A ovo nije ni mjesto gdje se raspravlja o tome (u temi o iphone 4)
kako da isključim da kada pišem poruke da mi sam od sebe daje neke riječi pa skoro uvijek pogrešno napišem poruku,recimo ja napišem vračaš, a on mi napiše hrabar i tako sve neke gluposti kao da je to negdje zapamtio
setings-opcenito-tipkovnica-auto ispravak-0
pozdrav zanima me hrv slova na tipkovnici kako ukljuciti č ć š đ ž ...hvala
drzis malo duze tipku s za š, c za č,ć
jel postoji kakva mogučnost kad se pišu hr znakovi da ti ne skine broj znakovlja koje mozes stavit u poruci na pola
Me postoji
2 pitanja.. iphone 4, 4.2.1, jailbreakan
1. kako da pošaljem nešto preko bluetootha, da li se to uopće može?
2. da li je moguće imat tipkovnicu sa brojevima (1-9 *0#, pa tipkam tri puta broj 2, da bi dobio C), i kako?
S obzirom da je ovdje tema i o hardware-u, budem ovdje postavio pitanje..
Znate možda di ima za kupit bumper za iP4 od Applea u ZG?
Tražio sam u city centeru u istyleu uopće nemaju original nego od gear4 ili tako nešto, a ni na njuškalu(?!?) nema ni jedan jedini baš original Apple
T-Mobile od nedavno ima u ponudi original bumper crne boje, 168kn košta
taj gear4 ti je još bolji od ovog originala ;)
svi ga hvale, pa tako ga je i istyle kupio ;)
ja imam invisible shield, u početku mi se činio užasno gumen, folija, ljepi se nekako... sad kad sam naviko bacam mobitel okolo bez straha, ne brinem se di ću ga stavit :)
Ima u tisak media neki lepi plavi bumper u importane, a nemam pojma od kog je... XD
160 kn u arena centru na nekom štandu, ljubazan čovjek skroz, on mi ga osobno postavio i sve ;)
Pitanje, iTunes mi izbrisao pola aplikacija, iskreno nisam siguran jel ove što su ilegalno skinute, koliko mi se čini samo njih, da li je to moguće sprječit da mi više ne briše nego samo synca?
Kupiš aplikacije ?!
imas instaliran appsync?
jel ti u inistallousu oznaceno da synca aplikacije?