Može preporuka za neku aplikaciju koja bilježi podatke dok vozim biciklu, tipa brzina, visina, ruta na mapi, itd. ?
Hvala
Printable View
Može preporuka za neku aplikaciju koja bilježi podatke dok vozim biciklu, tipa brzina, visina, ruta na mapi, itd. ?
Hvala
Sportstracker
Imaš naravno i Pro verziju, nju potraži na netu (crackanu).
RunKeeper mi je najbolji :thumbup: A, još je i Pro verzija besplatna do kraja siječnja.
Sve bilježi, imaš prikaz na karti i uploada ti na internet rezultate tako da možeš pratiti svoj napredak. Evo, ovako izgleda na internetu.
Ima i nekih "naprednih" stvari tipa planiranje treninga i gluposti- ali to ne koristim.
Pošto regularni Quickoffice nema opcije editovanja, pronađoh vaše savete za Documents To Go. Međutim, bilo da instaliram krekovanu verziju, bilo legalnu, nakon pokušaja da otvorim Word dokument javlja mi grešku: An internal error has occurred (1030). Imate li ideju šta i kako ili neki savet za drugi program kojim bih editovao (opcije copy/paste) office fajlove?
Ljudi, trebam pomoć. Jako bih htio na svoj Desire instalirati Bibliju, koja je u JAR ili JAD fileu. Dakle, sa ove stranice: http://biblephone.intercer.net/bible.../hr/1/creator/ .
Nejde i nejde. Probao sam i sa programom Java2me Runner i s drugima, ali neće. Postavljao sam pitanje po drugim forumimam, ali ništa. jel se opće da to instalirati na Desire? Ako nekomu nije problem da proba instalirati na Desire pa da mi javi jel ide ili ne. Bio bih mu jako zahvalan. Svaki odg. je dobrodošao. Pozdrav
Hmm, a baš mora bit ta s te stranice? Zašto ne koristiš neku od aplikacija kojih ima na Marketu? Ja sam recimo skinuo ovu i zadovoljan sam, druge nisam ni isprobavao zapravo ali vidim da ima puno alternativa :)
Vec postoji vise tema za raspravu o Javi (JAR/JAD) na Androidu.
Ukratko, odgovor je - vjerojatno nista od toga. Tako da bolje potrazi alternativu.
Da li netko zna di mogu skinuti tapatalk za android?
Nema ga na marketu:/
Hvala
Tapatalk full verzija(na toj stranici također imaš i ostatak aplikacija, za više takvih stranici pogledaj ovdje)
I stvarno, nema free verzije na marketu trenutno. Čudno
@jurica_m
probaj ovo http://2.ly/eetg
Da, znam da full verzija QO dopusta edit, ali ja onda nemam full verziju. :( Probao sam na par .doc i. docx i na svima je isto. A sto se tice D2go, instaliram program i sve je OK, ali kad probam da otvorim word fajl prikazuje tu 1030 gresku. Probao sam i starije verzije- isto.
Dali postoji kakav TV kontroler za android?? Nešto kao što je na symbianu Ir Remote.
Kako se zove aplikacija pomocu koje upravljam kompom... Sa marketa ako ima..
Plz.. help
Agenda widget s marketa mi neradi.
Stavim kao widget, dodam obavezu, ali kada refresham, piše normalno Updating agenda widget ali ništa se ne događa, obaveza se ne pojavljuje, samo je sve prazno i piše ono nešto Sorry, either you haven't selectet a calendar...
Probaj umjesto Agende instalirat Smooth Calendar. Za mene je to jednosatvnija solucija.