znam da ima..al jednostavnije je onako..šteta
Printable View
znam da ima..al jednostavnije je onako..šteta
ima li neki video player da podržava hrvatska slova(titl)
HD Player. Meni na iPadu uredno rade naša slova.
ima li ikakva aplikacija da mi javi isporuku poruke za iphone 4s za 6.1.1 sw
BiteSMS sa cydie (nije free)
Mozes staviti kod tomato ili vipa ! Pa razmak ispred teksta poruke,a kod tmobile *r*
a gdje biteSMS ima delivery opciju?
http://bitesms.com/main/more_features (sesti po redu)
(must have iPhoneDelivery app installed)
a to još ne radi za iphone 4 na ios6 .. samo do 5.1.1
Ne znam, nemam ga instaliranog, imao sam prije i znam da je radila delivery opcija
i radi na ios 6
Ima netko kakav link za jednu od ove dvije aplikacije: Insight Travel Guide to Paris ili Paris: DK Top 10. Neda mi se davat po 5$ za svaku, a možda nema nikakve koristi od njih! Hvala
Trebao bih flightradar24. Trazim po svim stranicama ali kad ocu DL otvori nesto sasvim deseto.
Ljudi pomagajte
Trazim (danima) i preko googla,torenata, igo (zadnju ver) za 3gs.Ili su mrtvi linkovi ili su spori.....Moze li mi netko dati dir link za igo--a i kad se instalira sa i funboxom da li automatski ima glasove ili se mora posebno stavljat? puno hvala
ako nemate igo moze neka dobra navigacija za HR s glas.navođenjem
Puno Vam svima hvala
Pozdrav, prijatelj ima neku aplikaciju za slike, znaci izbrisao je neku sliku iz camera roll-a i onda ju je uspio naci, tojest ostala je u toj aplikaciji, mislim da je besplatna.
Ima li koja aplikacija takvu mogucnost? hvala
Mene zanima da li ima neka aplikacija kada nisam cula i vidjela poruku ili poziv da mi paljenjem svjetla daje obvjest kao sto sam imala na sonyju.I zanima me jos da li ima blacklista da blokiram pojedine brojeve
Kako se to radi molim te.I ima li aplikacija na kojoj se na teefn skine obicna tipkovnica za poruke
Na nasem molim te :(
Sta znaci yailbrake na telefonu?Nemojte se smijati ipak sam zensko koje se ne razumije u tehnologiju niti znam engleski.
I treba mi app koja ima obicnu tipkovnicu tj tastaturu(na 1 su abc itd)
Jailbreak ti omogučava veču slobodu na iOS-u (teme,poruke na zaključanom zaslonu,pristup sistemu i puno drugih stvari). Prouči malo na googleu. Ne preporučam jailbrek za početnike jer nešto može poči po zlu pa se nađeš u još večim problemima.
Takve tipkovnica se možda može nači samo ako imaš jailbreak. Nisam siguran. Nauči pisati na ovoj. Kad se jednom nauciš puno je brže. Pišeš sa dva prsta ako okreneš mob u vodoravan položaj(landscape).