Sta podrazumijevas pod "prekid rada aparata"? Jel ga mozes uopce upalit, ako i mozes pitanje da li rade usb i bluetooth?! Najbolje ga odnesi u servis pa nek ti oni probaju spasit slike!
Printable View
imam jednan problem ,ako se moze tako nazvati
imam onaj drzac za auto i koristim mob za navigaciju i stavim ga na taj drzac icim u prvu rupu potrefim i nek se mrvicu strese mob odma se slika prebacuje kao da sam ga rotirao i cijelo vrijeme se tak prebacuje i nist nemogu vidjet
jel ga mogu kako ''zakljucat'' da mogu koristit normalno navigaciju da se slika nerotira??
e molim vas da mi neko pomogne
da li ko zna kako namistit da mi čuvar zaslona bude neka slike.
jeli triba neki program ili ima neka caka kako namistit.
fala puno na pomoći, unaprid.
Ljudi pomagajte!!
Juče je počeo video snimak da me zeza.Nisam puno snimao
do sad, ali je sve uvjek bilo ok, i video je i na telefonu i na tv-u uvjek išao dobro!
Juče je počelo da mi se dešava to da, poslije 5 sekundi snimanja, video počinje da koči na svake 2-3 sekunde!
Mislio sam da se to možda neće dešavati kad se video pusti na računaru ali đavola, koči i tako!
Primjetio sam da se ona crvena lampica, koja se uključi kad počne da se snima nešto, gasi i pali zajedno sam tim kočenjem.
Do čega ovo može da bude jel zna neko??!
Mislio sam da je do baterije pošto mi je bila pri kraju, ali nije! Ista stvar danas kad sam je
napunio potpuno.
Jel se dešavalo nekom ovo?!
Zanima me,je li ista KVALITETA slike kada se stavi na 2MP i na 5MP?? Znam da je rezolucija manja(iovak ionak uvijek smanjim sliku od 5 mpx na 1600x1200 preko kompa),ali je li i kvaliteta losija?? Bolje mi je drzat na 2 MP,zato sto i brze udje u galeriju kad se prvi put ulazi nakon slikanja,a i zauzmu manje mjesta.
Hvala na odg
mislin da je ista kvaliteta, ja koristin 3 mpx
nije isto kao kad slikas 2592x1944 (max rez) pa smanjis na 1600x1200. i kao kad slikas odma na 1600x1200. probaj pa uporedi pa ces vidjeti da je bolje kada slikas na max rezi pa smanjis na racunaru. uostalom zasto ste uzimali mob sa 5mpx kad ne koristite :banme:
i jos nesto nevezano za vas dvojicu vidio sam na predhodnim stranicama da ljudima nece da radi mob na mass memoriji, to se zna desiti ukoliko ste postavili da vam poruke snima na mass memoriju ;)
Ima li kakve koristi od toga da se poruke i kontakti spremaju na memory karticu?
Jer to zauzima toliko malo prostora u memoriji, da se, po mom misljenju, ne isplati spremati na karticu, a sa memorijom telefona je vjerojatno brzi rad.
Jedino ako netko ima brdo mailova sa nekim attachmentima i milijun mms poruka
[QUOTE=X-FusIOn;864723]nije isto kao kad slikas 2592x1944 (max rez) pa smanjis na 1600x1200. i kao kad slikas odma na 1600x1200. probaj pa uporedi pa ces vidjeti da je bolje kada slikas na max rezi pa smanjis na racunaru. uostalom zasto ste uzimali mob sa 5mpx kad ne koristite :banme:
čovik je pita za kvalitetu, pa normalno da će se bolje vidit kad slikas sliku u 5 mpx i zbijes je na 2mpx nego sa 3mpx na 2mpx.
mi govorimo o kvaliteti a to se gleda znači kad povećas sliku na 100 posto i onda gledas kakva je slika.
i da ne budi smjesan sa time da sta smo uzimali ovaj mob koji ima 5 mpx kameru a ne koristimo tu rezu, pa nismo sigurno uzeli ovaj mobitel samo radi kamere
hvala vam na odgovorima =)
Vratit cu ja to na 5mpx onda,pa eto...mogu pricekat i te 2 sec duze pri otvaranju galerije =)
samim time sto mijenjas rezolucije i uvecavas gubis na kvalitetama, a i po tvojoj metodi ce slika koja je prvobitno slikana max rezolucijom biti bolja.
peace
e dali ko zna kako namistit da mi bude slika na screensaveru (pretpostavljan da triba program, ako triba neka mi neko reče baren naziv)
i danas san ima neki problem sa mobon, svaki put kad bi osa na ebuddy izgubija bi signal sa antene (mislin za signal koji mi je potreban za pozive, poruke....) i onda bi ga mora gasit pa vadit bateriju i palit ponovno. e sad neznan jeli mozda to samo do ebuddy-a ili kad koristin w lan, jos ću vidit.
ako ko moze pomoć u vezi ovog bija bi mu zahvalan
Imam i ja neka pitanja:
1. Kako maknuti s desktopa Search: Internet bla bla..
2. Kako maknuti s desktopa WLAN scaning off
3. Kako sloziti da screensaver ne bude rotirani kad se ukljuci nego da bude u portret modu?
4. Imam verziju softa v 20.0.016. Dali mi se ipalti stavljati novu, sto dobivam s njome i jel je uopce ima? :)
Eto ukratko moja prva pitanja..
Hvala na odgvorima..
uvik iste stvari:angry: malo pročitaj sticky temu o najčešćim pitanjima
3. ne mozes nista poduzet sta se tiče toga, jedino mores skinit prog. da ti bude jos veći sat
4. bilo je priče i o tome prije par stranica, pa pročitaj malo
ugl. mob je malo brzi, nista znatno nije prominjeno sudeći po onome sta su rekli momci koji imaju najnoviji soft.
ps. najnoviji soft je v 31
jel zna tko kako prekinuti poziv zatvaranjem slide-a? Otvaranjem se normalno javljam ,ali zatvaranjem se ne zeli. A dok zatvorim slide jel se vama odmah zakljucava ili nakon par sekundi?
za ono pod 1 i 2 imas program koji se zove handy shell i mores ga skinit nedi u podforumu series 60 u temi di se trazu aplikacije (korisiti trazilicu)
a za ovo kad zatvoris mob a neće ti prikine poziv isto tribas program i zove se slide hang up (isto ga tamo probaj nać)
a za zaključavanje to mozes sam namistit u postavkama
i drugi put malo pročitaj ovu temu sve je ovo već odgovoreno
1. i 2. Ima nacin da maknes samo ono sto zelis. Ja sam si maknio sve osim onih prečica i kalendara. Ali da bi to uspio moras imat hackiran mob i potrebni su ti programi X-Plore i ROMPatcher. ROMPathcer ti omogucuje da maknes zastitu i omogucis X-Ploreu da vidi sve zive foldere i fileove na mobu, a sa X-Ploreom kopiras i onda editiras jedan file. Ovisno o tome kako editiras taj file tako ce ti izledati standby. Ja sam slijedio tutorial (vidi link) i napravio si kako mi pase.E sad kolko sam cito komentare nekima radi sa a nekima i bez ROMPatchera, valjda zavisi o mobu, ali et meni ne radi bez ROMPatchera. http://209.85.129.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=hr
jel mi moze neko rec koja je zadnja verzija soft-a za n95 8gb
Zna li neko cijenu popravka slidea u Mobisu' i da li oni mijenjaju vodilice i oprugu ili samo dotegnu klizni mehanizam?