Kursor klikni u desno pa ti više neće ići na živce :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jole0909
Kursor klikni u desno pa ti više neće ići na živce :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jole0909
Da znam za tu mogućnost (može i tipka 0) ali to mi je pritisnut još jednu tipku (znaš da usu dalmatinci lini ljudi pa tako i ja= Citat =:
Izvorno postao fliponja
;D) ja bi to nekako rješio softwerski ako je moguće?
POMOĆ.... OVAKO: Imam Motorolu V360v..U prethonim postovima sam vidio da onaj YUETmod 1.8 ima neke dobre funkcije.... E sad: imam usb kabal i nikakve drivere......Skino sam yuet mod 1.8 i kako da ga stavim na mobitel....Jel mi može tko reći postepeno kako da to napravim......?
hvala....
IMAM:
MSN; baller_cro@hotmail.com
Evo Skino Sam I P2k Tools I Onstaliro Driver Za Njega...no Onda Se Mijenja Neki Mod I Bude Usb Composite Device.....i TraŽi Da Se Instalira...ali Kad Ga Instaliram PiŠe: The Device Cannot Start
(De)instalacija drivera za Motorolu-tutorial :deal:= Citat =:
Izvorno postao rim_breaker
Sve sam to napravio, ali pri instalaciji drivera za usb composite device mi sere= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Jel si ga usmjerio sam na mjesto gdje ti se nalaze driveri na compu ili si ga pustio da sam pronađe! :comp:= Citat =:
Specificiraj to "sere"!!!= Citat =:
evo ispočetka: spojim s kompom, instaliram motorola modem(tak nešt), otvorim p2ktools, zatim se mjenja mod i komp ga mora instalirat kao usb composite device, ja instaliram drivere za to sa onog mjesta drv iz mape p2k, i kaže na kraju device cannot start.....
Evo ti jedan siguran način:
1. instaliraj motorola pst (bilo koji) i prije instalacije stavi mob na kabel i stavi mod data/fax.
2. sa pst dobiš i patch kojeg poslje odzipaš i staviš u program files , motorola pst i zalijepi i kad te pita želiš li za sve klikni da.
3. pokreni motorola pst i kada te traži drivere odi na, mislim da se zove, ručno postavljanje i stavi da ti vuče drivere iz foldera motorola pst. I tak će ti tražit par puta i sve na navedeni način instaliraj.
4. pokreni p2ktools i trebalo bi radit.
5. uživaj
Kako da flasham mob. kada hocu da instaliram diabolicMp1.3 javi se error kod prebacivanja fajla CG1 i mob mi je zapo u boot loader modu. ne mogu mu nist samo je crko ja ga probam flashat sa backupom i nist opet. sad mi pomozite molim vas.
na ekranu pise samo :
Boot Loader
08.A0
SW version : R4513_G_08.B7.56R_A
MEM_MAP Blank
Service req´d
OK to Program
USB
Transfer Mode
i sta sada da radim
THX
izađi iz boot moda pa ponovo uđi u njega tako da stisneš istovremeno *# i power ,pokreni program s kojim flashas i ponovi flash
EDIT:
Skini RSD Lite pa flashaj sa njim :thumbup:
ma sve to stima al ja ne mogu izac iz boot moda jer kada izvadim bateriju on crkne (normalno) al kad je vrati on automatski udje u boot mod i kad stisne power dugme resetira se ali samo na jednu sekundu i vrati u boot mod
THX anyway!!!
A koji si monsterpack stavio?
ma pokuso stavit diabolicaMP53 al bezuspesno ma stavio bi i obican vodafone software samo da mogu
:(
Probaj stavit yuet 1.3
Evo link:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=yuet
Ja sam modao par komada v360 i na sve je išlo bez pol frke
yu hu uspeo sam vratit motorolu uz pomoc RSD lite i stavio sam na nju diabolica 5.3 media viewer ali opet ne mogu otvarat rezoluciju vecu od 640x480 ali ovako je MP stvarno odlican na pocetku je malo zbunjujuc ali sada ga nebi menjo nizasta POZZ i hvala na pomoci
Kako ne možeš stavljati veću rezoluciju! Ja probao i išla je ali ja sam maknuo jer me drugo smetalo! Pogledaj jel ti radi alarm? Meni je on važan a odkada sam sprčkao seemove ne otvaram editore tako da nisam ni pokušavao složiti da mi radi a imao sam backup! ;D= Citat =:
Izvorno postao Sample Slayer
ma nema sanse alarm mi radi savrseno jos ima i ono da kada ga ne iskljucis odmah on sam sebe podesi da opet zvoni za 5 min a slike nema sanse stlno pise preveliko za otvaranje i pojavljuje se beli ekran.
Ni meni ne želi otvarat rez veću od 640*480, isto imam diabolic 5.3 media view? Ali nema veze meni to netreba.= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Nego jal zna tko kako isključiti preko editiranja seemova zvuk kad otvaraš zatvaraš mob, jer kad koristim mob kao media player izblesira mi se i radi probleme taj zvuk, kad je na vibro sve 5.????
ma ja sam jednostavno obrosao ta dva zvucna fajla iz memorije telefona i to ti je to. Imao sam i ja tih problema i tako sam ih resio !uzivaj!
Citiram post broj #673 sa 27 stranice teme
Da se vratimo malo unazad. Stavio sam Yuet 1.8 na V360 i sad bi htio da mi su tipke iznad zelene i crvene predstavljaju imenik i posljednje pozive.= Citat =:
Izvorno postao munjenibrinjak
Malo sam bio čakao kao što je napisano u ovom postu kojeg navodim i nekoliko prije njega ali nisam uspio nariktat da stvar radi.
Dakle ako neko zna kako u yuet 1.8 natirat da je tipka iznad zelene Imenik a tipka iznad crvene posljednji pozivi pomozite!
Imam još jednu zamolbu gdje se editiraju vanjske tipke mobitela i kako ih isključiti kad je telefon zatvoren (jedino smiju upaliti pozadinsko osvjetljenje).
Daj molim te koristi malo pretraživanje, ja sam ( a i još neki ) opisao naćin izmjene tih tipki barem 3-4 puta .= Citat =:
Izvorno postao jole0909
ajde molim vas da netko stavi stranicu di se može skinut yuet1.3..
idem na ovaj tam link, i otvori mi stranicu gdje je kao taj yuet.. i onda kliknem, i nema pa nema, ima samo 1.6 i 1.8.. ajde nek neko stavi od kud se može skinut..hvala:)
Imaš u Linkovi, yetov 1.3 MP vs Spade. Spadeova mala prerada.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao neznam_nick