http://img150.imageshack.us/img150/9...515atj7.th.jpg
Nered nije mogao doć
Mi smo kod mene i malo pijemo eto.... :)
Printable View
http://img150.imageshack.us/img150/9...515atj7.th.jpg
Nered nije mogao doć
Mi smo kod mene i malo pijemo eto.... :)
i kak je bilo? niš ne komentirate...
A ko ti kriv kaj nisi došo... :)
A kak bi bilo? ;)
Svaka čast Vertigu, skidam kapu čovjeku, došao je iz Marije Bistrice na sastanak (autom) i nije se libio popit s nama! Car! :beer: Samo se nadam da je dobro do doma stigo, niš se ne javlja...
Eto, a nekima je bilo predaleko iz Zagreba doć na sastanak... :rolleyes:
A ******, pa bili smo tamo... jedino kaj je trebalo neko vrijeme dok se skupimo, oko 9 smo svi bili na hrpi. Šteta, drugi put se na PM javi da razmjenimo brojeve, pa nas nebuš fulao...= Citat =:
Izvorno postao ttperic
živ sam, lol
okubljanje je bilo ok, vino je teklo, kreveljili smo se, bili kod wb-a doma... ugl komedije.
Heh...ja mislio da zakasnio...došao u pol 9...vidio neke male grupice ljudi i ništa. Drugi put. Bar mi nije večer propala jer sam imao rezervni plan :)
ima li slika s tog okupljanja ili ste svi bili do daske, pa nije imao tko slikati?
Djevojka!? Prije bi rekao žena, kad ga je zatekla in flagranti ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
molim !?!?! organizirali ste sasatnak dok sam bio u novalji???:rolleyes:
evo viš..to su ti forumaši tvoji ;D
= Citat =:
Izvorno postao tomo
Ti se nemaš kaj javljati :wstupid:
ma buraz budemo se samo ja i ti našli fučkaš ove balavce:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao tomo
Da da, ak dodes kod njega...;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
idemo ti i ja do Tome ondak= Citat =:
Izvorno postao damgol
eto i ja se vratio sa godišnjeg, žao mi je ta nisam mogao doći :(, ali nadam se da ćete uskoro ponoviti okupljanje. :beer:
ma čitaš mi misli;)= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
dobro i kad je sljedeci miting? skupila ja hrabrosti pa bi dosla :)
i da jel bi mogao netko u ovu subotu,ja se dogovorila vec sa zerom pa ak oce jos netko nam se prikljucit nek rece :)
Došao bih ja...ali imam ispit u pon.= Citat =:
Izvorno postao mala
Šteta...
LOOOOL strgat ću se!! ;D ;D Kak si ga sad zayebala, nit ne znaš! :lmao:= Citat =:
Izvorno postao mala
Vidi ti njega, cara, kako on tu špreha na forumu! Fino i potiho! Evo i slike od malene je počeo stavljati, pristupio joj sam od sebe ponudit pomoć u tome... ;D
LOL Samo tako majstore! :beer:
P.S. @mala: e da, mislim da ne bi bilo u redu da vam se pridružimo... ;) Viš da nam je i sam to htio prešutit.
ma jok,da sam htjela da bdemo sami onda nebi nis ni govorila...nega kad se vec s njim idem nac onda da i jos nekoga upoznam,onda wb...odgovor jeee........? :rolleyes:
LOOOOL e ovo je već stvarno lom! ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
Sorry hani, morala buš se malo strpiti da mene vidiš, drugi put... yebiga, štreba se za državni ispit, tak da od mene niš do kraja 9. mjeseca.= Citat =:
Izvorno postao mala
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
zašt me zajebala?
jesma ti rekao da se primiš knjige ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ja pomažem svima u nevolji ;D
a ma di bi ti? e ne može ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
EDIT: treba upoznat što više ljudi, a ne opet tvoje sexualne maštarije:evil:
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a jbg onda...ak oce netko nek javi do subote :) bilo bi mi drago da jos nekoga upoznam:)
koje subote, ko se nalazi? :)