Mogu ja? 6/10 Zašto takvi filmovi moraju i kako uopće mogu imati happy end?
Printable View
Mogu ja? 6/10 Zašto takvi filmovi moraju i kako uopće mogu imati happy end?
..gledala sam ga i ja.Slažem se s Frishkecom,happy end mora bit,jer tko bi ga gledal.kad razmisliš kaj im je Katrina napravila ,a kamoli ledeno doba..ccccma daj..:spin:
"Walking Tall" (Razbijač) 4/10 klasičan "beat em up" film s The Rockom i Johnnyem Knoxvillom u glavnim ulogama
"Gattaca" - zanimljiv pogled u budućnost.
8.5/10
:rolleyes: if you only knew..= Citat =:
Izvorno postao lili
upravo gledah ''the peacemaker'' prijevod ''cvrsta ruka mira''
vin diesel u gl.ulozi - u ulozi dadilje... ocjena 6/10
Longest Yard 8.5/10
Da ne bude zabune sa filmovima sličnog naziva, taj se film zove "The Pacifier".= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
danas na 2.htv-Kuća duhova (10/10-meni)
Evo ovako jučer sam pogledao film "Hide and seek" ili u prijevodu "igra skrivača" i stvarno je odličan triler.. prvi film nakon dugog vremena da mi se full svidio...Glumci su mi također bili dobri ali ona mala Dakota Fanning je stvarno prva liga...ta cura će kada odraste biti vodeća u Holiwoodu jer odlično glumi... Priča je super ma nemam riječi...
Ocijena 10/10 obavezno pogledajte...
RoadTrip - 8/10 . mix u stilu americke pite, i teenie filmova s fr. prince jr.. inace odlicna priča
meni naprimjer film nije ništa posebno,več bi reko da sam se i malo dosađivo gledajuči ga,ali eto ukusi :)= Citat =:
Izvorno postao cyber
Ja pogledah StarWars III Osveta Sitha (skinuo ga odavno, a tek ga pogledao).
Ocjena 10/10, film stvarno cudo, pogotovo ona scena kada se Anakin i Obi Wan bore s Saberima iste boje :) hihihi
Mislim da sam ga već ocjenjivao. Meni je film prilično loš. Klasične "bu!" scene jer ne znaju više napraviti triler ili horor sa jezivom atmosferom. A to sa podvojenim ličnostima je već prožvakana tema.= Citat =:
Izvorno postao cyber
Svi James Bondovi filmovi prije Brosnana - 10/10 - zbog efekata u to doba, komada u to doba i prije svega sentimentalnih razloga ;D
Ljudi, vi hrpetinu filmova ocijenjujete kao remek djela, sa maksimalnom ocjenom. Nije li to malo precjenjivanje? Mislim, to bi reklo da je po nečijem ukusu taj film bezprijekoran. Mislim da je nekima sustav vrednovanja nelogičan.
Po meni je Star Wars III remek dijelo, i među najboljima je SW filmovima.
SW je definitivno meni najbolji serial filmova ocjena 9/10 9 jer uvijek moze bolje= Citat =:
Izvorno postao blazzer
najbolji su IV, V, VI. ali oni orginalni ne oni preradeni.
E vidiš ovo je pametna misao, i ja se slažem 9/10= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
Kangaroo Jack - 4.5/10 komedija, nije bas nesto za nasmijat tu i tam ima par scena. ok za pogledat. radi se o dvojici tipova koji nose 50000 dolara od strane mafije nekom tipu u australiji. na putu sa dzipom lupe klokana misleci da je mrtav oblace mu jaknu s 50000 dolara....
Mene onaj crnac Anderson nevjerojatno iritira sa svojom "glumom". To je takvo forsiranje nekog humora da samo stvara kontraefekt. Tip je ka-ta-stro-fa!
ma ok je. pogotovo kad se sjetim susjeda koji je isti on (ne po boji koze). meni je ok odglumio u Cradle 2 Grave (od koljeveke do groba)
..dali je netko gledao: "Spartan " i "Paparazzi"?(da vidim dali mi se isplati to gledat ili ne):creep:
Čitao sam da je "Paparazzi" jako loš, točnije da je prokleto nelogičan. Ne mislim trošiti 12 kuna na to. Trenutno ima puno boljih filmova na policama, kad već u kino ne mogu. Link
poglej oba, nisu tak loši, za ubit večer