Da, ali SGS3 ima zakrivljen ekran na rubovima.
Printable View
Ima li kakvih novosti oko JB update-a? Na sammobile vidim ima samo vijest da je krenuo update u koreji, ali ovamo kad se pogleda lista fw, jos uvjek nema nista.
Dali se uprave može delati bezicno ili se mora spoiti na komp i putem kies-a ?
Ajd jedno glupo pitanje :=)
Kako izbrisat widgets-e a da pritom i aplikaciju ne izbrišem sa uređaja?
Jebro viber kreira dva widgets-a oba su ista i kad jednog iz widgets-a maknem uredno se i aplikacija izbriše.
O tome da me yahoo widgets-i neopisivo živciraju samim time što su u samom uređaju ne trebam spominjat, a ne mogu se izbrisat sve dok ne root-am uređaj koliko sam shvatio jet treba user za tu radnji i titanium backup. Još veći apsur mi je bio kad sam shvatio da su yahoo widgets upaljeni u procesima iako ih ne koristima pa sam skužio da ih mogu isključiti ručno pošto mi mob nije rootan :)
Frend je update dobio jos prije 10 dana, ja nisam... mogu vam poslikat pa da vidite
Jel zna netko kako maknuti u notifikacijama trokut za upozorenje o koristenju podataka? resetirao sam ga i jos uvijekk stoji..
ponovno malo novosti/najava...(od kojih mi je već lagano zlo..)
https://twitter.com/SamMobiles/statu...83533287301122
Da ti budem iskren... vise me boli k...c! Kad onako iskreno promislim, nokia je bila vrh. Steta samo sto nisu pratili trendove. Koliko god ovaj telefon bio zajedno s androidom broj jedan, nije me ipak odusevio u potpunosti. Banalne stvari nisu jos rijesene. A gledam i Kies, unatoc redizajnu i updateu nisu rijesili sinkronizaciju telefonskih kontakata s outlook-om gdje ako imas kontakt u obliku +385.... u outlok-u ga pohranjuje bez tog plusa. To me hebe jer mi se ne editiraju svi kontakti na telefonu. Ima tu jos puno toga. Uglavnom puno vise od jednog nadolazeceg updatea. J..e mi se za njega. Samo zelim normalan funkcionalan android smartphone. Neka poprave vise te bugovs jer se osjecam prevareno davajuci velike novce za softwearski nedovrsen telefon. Samsung mora jos puno papati pure ili ti zganjaca.:)
Kies je najveće smeće koje se ikad pojavilo u informatičkom svijetu i ja ga koristim isključivo za update-e kada iz nekog razloga nisu dostupni preko OTA...Sve mi je jasno,no jedna stvar nikako nije: Note II, Galaxy Camera (nije gsm,no baš zato je tu kao dokaz da ga svaki k može imati), S3 LTE, S3 mini imaju jelly bean, a "običan" S3, koji je još uvijek flagship uređaj, osvaja kojekakve nagrade za najbolji telefon godine i slično, nema..Po čemu je on po tom pitanju crna ovca,različit i da još uvijek nema updatea? Koliko svi znamo, po ama baš ničemu..Ustvari je praktički identičan kao S3LTE..
btw..priče da je jelly bean nedovršen i ne radi dobro više ne pušim, jer svi gore navedeni uređaji sa njime dolazi out of the box i u zadnjih par dana su dobili još jedan update koji ispravlja dosta bugova...dakle stvar radi i tu je...Ne bi htio da ovo ispadne kao nekakvo jadanje ili kukanje, ali stvarno mi nisu jasni...Da je Samsung najavio: e gledajte, za s3 će u 4.1 androidu (naspram drugih uređaja) biti eksluzivno to-to i to mislio bi si ok, nisu još to posložili pa ajde...
Stigao mi S3 malo na koristenje i sad se igram s njim, usporedjujem malo s HOXom.
Zanime me stvar s otkljucavanjem. Jel normalno da ima taj neki delay od koje sekunde od pritiska gumba za otkljucavanje do paljenja ekrana?
@yager: dobrodošao na Exynos platformu :D Nekakva harderska "limitacija", prelazak iz deep sleepa, barem u slučaju SGS2.
Ma ne zadrzavam se dugo na njemu, tjedan dana kojih.
Iritantna stvar jako.
jucer mi stigne s3 sa tvornickom greskom na ekranu, mrlja u donjem lijevom kutu, tocnije dvije, jedna skroz u cosku i druga 2cm iznad nje... vratio sam mob naravno
Sgs2 mi je nekako vise priraso srcu nego trojka :-(
Stock 4.0.4 verzija...
Za ekran se može namjestiti da gori xy sekundi i onda se gasi, nema opcije da je stalno uključen... ok, gleda s kamerom ako buljiš u ekran pa ne gasi, ali to ne želim, ponekad mob ostavim na stolu, gledam u nešto drugo, ali ne želim gašenje ekrana... osim ako ga sam ne lockam... ako se stavi na max vrijeme i puniti, onda i lock screen nakon uštekavanja svijetli to vrijeme... mislim nije veliki problem, ali meni osobno su sitnice koje živciraju, pogotovo što konkurencija to ne radi, a za top model nekog proizvođača ipak očekujem neki nivo kvalitete i ispeglan i zaokružen proizvod.
Lupanje po mobitelu da dođe na vrh popisa mi je presmješno, mogli su kao Apple složit da tapneš po status baru i ide na vrh, kakvo blesavo lupanje mobitela... a i to meni barem nije radilo kako treba. A i što npr. Google Play ne pamti gdje si stao na popisu... pogledaš app, vratiš se natrag i odvede te na vrh... iritantno.
Delay kod otključavanja sam primjetio, ali nije mi to velik problem.
Updateovi fwa su posebna priča, ali to je i stvar Androida i Googleove politike, mene isto to živcira što se mora čekat tko zna koliko...
Sve u svemu, ima mušica kao i svaki telefon, no S3 mi je generalno OK, puno bolji od HOXa kojeg trenutno imam... ali Samsung mora još učit.
Poptuno suprotno mišljenje. Sto vise koristim S3 to me više živcira xd
Ono što me smeta je slaba vibracija, zvuk prilikom notifikacija je slab dosta, ekran je puno lošiji nego na One Xu i preko tog ne mogu preć. Naučio sam se na ekran na One Xu i stvarno se vidi razlika.
Ostalo, sve u svemu solidan uređaj, ima tih nekoliko fora featurea, tipa kad prisloniš mob na uho u poruka odmah zove.
A moram priznat da mi je i baterija lošija nego na One Xu. Sad jel to možda zato što je Samsung stock a One X rootan+custom kernel, ali razlika je osjetna dosta.
Ja se ne bi složio da je ekran puno lošiji nego na One X-u već je to stvar osobnog ukusa u kojem netko više na telefonu preferira slcd odn. amoled ekran. Na One X-u je slika oštrija, no boje su nekako bljedunjave (čak su i one vertikalne linije izraženije-ovo se najviše vidi na ekranu kada se telefon prvi put postavlja u čarobnjaku- ono prilikom spajanja na googleov server), a kod samsunga nije toliko izražena oštrina, no boje su puno "toplije" i bogatije...No naravno, svatko ima pravo na svoje mišljenje i viđenje... :)
Posjedovao sam One X dosta dugo, te ga čak koristio paralelno sa S3 (ovo nije hvalisanje nego čisto da se vidi da pišem iz osobnog iskustva, nisam pročitao na engadgetu ili sl. :) )
Za notifikacije ti je napisao djecak009, čak možeš nariktati da ti vibrira npr. u ritmu jingle bells.. :)
@targer: ovo sa vraćanjem gdje si stao na play storeu je uvedeno sa verzijom 3.9.16 (najnovija)
btw...sammobile danas napisao da S3 sa jelly beanom dobiva onaj multi view koji ima i Note 2 :)
pozdrav, zamolio bih za par informacija..
ima li naznaka kada ce stici crni sgs3?
planiram si uzeti crni kada dodje, pa me zanima ima li netko iskustva sa nabavkom preko njuskala? jer ipak nisu male razlike u cijeni (tmobile 5000 kn, tele 2 novi sgs3 = 4600 kn vs njuskalo sgs3 novi zapakiran+garancija = 3800 kn)
da li su uopce ovi mobiteli od 3800 kn originali ili je to prijevara? pa ako neko ima iskustva s tim kupnjama bio bih zahvalan ako bi napisao par rijeci o tome..
Nešto sam načuo (dakle nije 100%) da je crni S3 već stigao u Tmobile no internet stranica sa ponudom nije ažurirana...3800 je već lagano previše za taj telefon, on se da naći između 3300-3500 sa original 24 mj. jamstvom koji je ovjerio operater/trgovina...vrati se na stranicu 32 post 794. što se tiče kupnje preko njuškala (da se ne ponavljam) :)
Prva stvar u kojoj je One X bolji. Ekran mu nema premca(ne znam za Note 2 i ove najnovije modele).
Prikaz fotografija, videa, samog teksta(pogotovo na svijetloj podlozi) je koliko puta bolji nego na S3. Da ne pričam kako na S3 vidim piksele bez problema.
Na S3 su jedino boje toplije kako je rekao TomZG.
Nikakvih problema sa display-em na s3 nemam, ne vidim pixele niti mi oštrina ne radi probleme. Nisam imao HOX tako da nemogu sudit, ali S3 je prefenomenalan u svemu i svima ga preporucujem. Još niti jedan problem ozbiljni nisam uocio (jedini koji sam uocio je prilikom koristenja Total Recall-a kada mi se nakupe veci broj snimljenih poziva pa blokira aplikacija, al to mi jedini problem koji se i lako rijesi). Zivio Samsung!
Nisam ljubitelj Android telefona , ali imao sam prilike gotovo mjesec dana koristiti Samsung Galaxy S3 , bez ikakvih prerada "Rootanja" ili kako se već to zove ,
uređaj je vrhunski sve radi bez ikakvih problema ... Stvarno je viša klasa . Po meni je nepotrebno bilo kakvo mjenjanje software_a , neznam zašto se samo o
tome priča . Probao sam nekoliko vrsta Navigacijskih programa na njega , čak radi , Navigon i IGO Primo i nemaju problema s rezolucijom , prikaz je bolji nego
na Tablet PC_ u koji imam ... Uspoređivao sam prikaz sa svojim HTC_om , razlika je očita Samsung ima bolji ekran i jasniju sliku ... Sve u svemu nemam nikakvog prigovora samo pohvale , i slažem se s kolegom @ hjurcic " Živio Samsung ! " ...