Re: [Samsung] Galaxy S II GT-I9100 - najava, info
Ipak, sad nakon par dana koristenja, vidim da se baterija ipak brze prazni. U statistici baterije vidim da najvise baterije trosi neki Media servis. Ikona kao kod downloada.
Nemam ukljuceni data prijenos ni wifi. Kakav je to procea i kako ga iskljuciti?
To je media server. Pretrazi ovu temu ili jos bolje onu o sgs3 tamo se pricalo bas o tome. Ne sjecam se tocnog rjesenja...
Nasao sam na jednom forumu da je taj media server i povecana potrosnja povezan sa corrupted media datotekama zbog kojih se nesto vrti u pozadini pa se uslijed toga prazni baterija. I onda sam se sjetio da sam u subotu nesto pofotkao sto nisam mogao poslati mailom. Fotka je bila ostecena (corrupted file). Nakon sto sam obrisao tu datoteku mogu vam reci da je potrosnja uslijed tog media servera jako smanjena.
Dakle, ima nekaj u tome. Pratit cu potrosnju jos koji dan da budem siguran da je to bio uzrok.
Cura je nabavila SGS2 pa me zanima da li da joj upgrade-am na 4.1.2 ili ostavim ICS? Bitna joj je baterija i da nema bugova ni musica, inace ga koristi samo za poruke, pozive, whatsapp i koju fotografiju.
Hvala!
= Citat =:
Izvorno postao
Inovator
Slobodno digni na 4.1.2, prednosti su znacajne.
Znacajne jesu, ali baterija cucla ko luda......na punjacu mi je triput dnevno.....
Da li taj hard reset obriše sve aplikacije i podatke u njima (game progres i sl)?
Hard reset=factory reset
Sve obrise(aplikacije, postavke, kontakte, i slicne stvari; muzika i ostale ne).
Napravi backup prije toga i vratis samo.
Backup svega podrazumijeva da je mob rootan?
Sa Heliumom mozes napravit backup svega skoro.
https://play.google.com/store/apps/d...a.backup&hl=en
Vise od ovoga tesko je izvuc bez roota.
Ok. Polako se spremam skupiti hrabrost i krenuti u avanturu rootanja mog sgs2. Imam stock rom od t-mobilea jb 4.1.2.
Koja je najbolja i najjednostavnija procedura za rootanje? Pogledao sam na xda ali sam se tamo izgubio.