Ja ne surfam, nisam spojen na Internet nego samo koristim 3G signal ukoliko se poželim spojiti na net da imam veću brzinu i svejedno me ljudi ne mogu dobiti. Da surfam pa da me ne dobiju, ajde još nekako, ali ovako...
Printable View
Ista stvar je meni na tmobile-u. Znaci otpisujem i bonbon, odo ponovo na tomato.
Ja sam primjetio da, iako sam stalno na 2G signalu, mi zna biti losa veza (tisine u razgovoru) i zna mi pucati veza. Tako da ispada da ni 2G vise nije garancija kvalitete razgovora. :(
Ma nije istina - to mora da je zato što si u šumi, ili u hangaru, podrumu ili ti je mobitel loš! ;) Hoćeš se kladit da kada pošalješ prigovor i "ekipa" to provjeri da je kod njih sve ok - vrh kvalitete!
Možda ti je sugovornik bio na 3G u bonbonu ili T-mobile!? - pa da zapravo tišine njemu se javljaju!?
Bonbon, komentar?
Očigledno je da nije problem u našim mobitelima nego u mreži. Sve me strah uopće pomišljati što će biti kad dođu turisti ovo ljeto i dok ionako zagušena mreža dobije još korisnika...
Ja već spremam dimne signale :)
Što se tiče našeg komentara, svaki problem je individualan i mora se provjeriti individualno. Tako da neke velike promjene po pitanju onog što možemo učiniti, nemamo trenutno. :( Mi u korisničkoj podršci problem prijavimo, pošaljemo da se izmjeri, tehničari izađu na teren i jave ono što su zapazili.
To uvijek možemo ponuditi...
Mojbonbon ne radi?
Upravo testirano, radi normalno. Jesi ti uspio?
Radi radi.
Ocekivao sam neku novinu, ali 0 bodova.
Ili mi je promaklo?
Nema nikakvih novina na "mojbonbon" :)
Zitnjak, tocnije CCO East, pun 3g signal a Internet gotovo nije radio. Mislio sam da je mob u pitanju ali evo u Vrbovcu sve radi kako spada.
Mislim da mi u manjim gradovima imamo manje stete na bonbonu od vas u vecim gdje ocito ima dosta proble
ma
Istina, u manjim mjestima nema toliko spojenih uređaja pa je kudikamo rasterećenija infrastruktura.
Zagreb primjerice je katastrofa, na Jelačiću mi jedino GPRS (da, nije EDGE) nekako ostvaruje komunikaciju koja i dalje šteka, i to jako.
Ja sam u smz osjetio tisine, obavijest o nedostupnosti iako je full signal, ali internet je po mojim saznanjima ok
i prokleti vip je poduplo pakete
Danas u Osijeku nije bilo 3G signala... Upit koji sam ispunio i poslao mailom (davnih dana) sam očito slao đabe, jer odgovora naravno nema!
@zvorkapic.os Šta je točno Vip poduplao? Može link?
Nije ni u Vukovaru bilo 3G signala sve do nekih 11 sati. I sada mi se gubi ponekad.
U osijeku od subote ili nedjelje nevalja 3g. Sad da bi poziv obavio sam morao ugasiti. Već sam ih pitao, kao imaju manje tehničke probleme.
Na nekom portalu sam pročitao da su poduplali te mobile surf tarife
http://www.vipnet.hr/internet-na-bon...obilni-telefon
Više mi je pun kufer njihovih "testiraj u drugom uređaju" "probaj drugu karticu". Svi mi imamo 10 aparata i 20 SIM kartica i vremena za zajeb****e s time.
u PM već više i bonbon i 3G signal.
Zvali su me malo prije iz bonbona jer sam podnio zahtjev za testiranje signala na mojoj lokaciji zbog pucanja 3G signala i svega ostalog. Naravno, s mrežom je sve u redu i drugovi iz "Hrvatskog" telekoma kažu da je sve sasvim u redu i oni nisu naišli na nikakav problem od navedenih. Eto ekipa, trebamo kupiti nove mobitele, onako masovno. Ili im poslati na servis, jer ako mreža radi, onda su mobiteli krivi. A kad dobijemo potvrdu da su i mobiteli ispravni, onda lijepo idemo kod psihijatra jer haluciniramo.
Možda si bio u šumi, ili u podrumu, hali, dizalu,...a nisi ni primjetio da si u šumi recimo! ;)
Nema se smisla opterećivati time - pustite to i gotovo. Ne šljaka!
Ček, kolko sam ja onda skužio bonbon ima najmanji prioritet na mreži?
Jel Simpa ima takve probleme? Razmišljam prebaciti se na Prejaku no što mi to znači ako ću imat GPRS u metropoli :)
Možda se nakon skoro 10 godina maknem od HT-a i njegovih raznoraznih instanci.
Meni i na Simpi i na VIP-u, na nekim mjestima nema interneta ni preko GPRS-a, a kamo li 3G-a, ne samo meni nego i drugim kolegama.