Pa da, to sam napravio cca 10ak puta. Bliže je 40°C nego 30... ;(
Nisam vidio to, znači nisam jedini, i nije da ne valja 5 od 1000, nego očito 500 od 1000 ? hm...
Printable View
neznan šta je to sa temperaturon...meni je neki prosjek oko 20-23°, kad radin nešto na njemu onda je od 25-30°
baterija i njezina potrošnja je standardna za sve "makinje" od htc-a, znaci visoka potrošnja ako cesto zovete,šaljete poruke,surfate itd...
Ma užas, kad ništ ne radim s mobom baterija se troši kao da je vibra non stop uključena... Sad sam ga malo ostavio na miru i više nije vruć, no temperatura je 29°C
Na onom linku od xlr i tak po googlu se može naći da hrpa ljudi ima iste probleme s pregrijavanjem... :(
-začudo, još nije zablokirao, ili da se display ne da uključit nakon odlaska u standby... možda zato što svoju simpa SIM karticu držim podalje od njega... hm, blast!
Imam desire oko 4 mjeseca, super sam zadovoljan, osim što mi u zadnje vrijeme često fali memorije(interne). Imam android 2.2 no međutim zna se da neke aplikacije nemogu ić na sd card. Htio bi staviti neki drugi rom, pa da mi sve aplikacije idu na sd i da mi baterija dulje traje. Pitanje je što još dobivam sa stavljanjem novog roma? I gubim li garanciju onda kad stavim novi rom?
30 min igranja jedne 3D igre (Pocket Legends) i temp. mi se digla sa 24 na 28.,,
Ako odneses mob na servis neces ga vidit tako skoro...Nadaj se samo da ces dobiti novi mobitel..
nevidin šta je loše u tome da igranjem igrica ili ucestalim korištenjem mobitela temperatura bude oko 35-37°
jedini je problem ako je pocetna temperatura u stajanju viša od 30°
jasno, sam san cita na ostalim forumima da je svima problem ta temperatura al to je na neki način radna temperatura
imam mobitel već 6 miseci i dosad mi nikako nije bilo problema sa mobitelom kad je ona bila 35-40° pri instantnom korištenju
nadam se da ce ljudi iz htc uvidjeti na ove nedostatke i rješit te probleme sa zagrijavanjem-izdržljivoscu baterije
Evo za test sam bio isključio mob na 15min, odmah nakon uključenja baterija je na 27°C i to je valjda minimum, dok ovo pišem već je skočilo na 29°C...
Što se servisa tiče, upravo me to strah, dao pola plaće i onda da budem mjesec dana bez uređaja, grrrrrr
@snake44 - garancija se gubi stavljanjem roma...
dobro,pa meni je sad trenutno 26° i ne predstavlja mi to nikakv problem
nego sad cekam 2.3 update i NADAN se da se izbacit sa njin i HTC Sense 2.0
Jel mi može netko malo pojasnit ove slike, znači isklj. sam mob, pa tipka za glasnoću dolje pa tipka za on/off i onda sam odabrao SIMLOCK kao što se vidi na slici:
http://img522.imageshack.us/img522/4125/dsc06002u.jpg
-i onda dobijem ovo, ali ne znam što to znači...
http://img138.imageshack.us/img138/93/dsc060030.jpg
Zašto simlock?
SIMlock - zaključavanje moba na određenu SIM karticu - kodiranje? Ugl dobro je pa neznaš što radiš :) jer si ga tako mogao fino lockati.
Pošto ide na servis nije više bitno... ili će bit drugi softwer ili ću dobit drugi mob...
-a eto, i da sam htio lockat - ne bi uspjelo...
EDIT: otkad sam jučer popodne stavio original memorijsku, više se nije blokirao, pa čak ni ono da se display više neće uključit, zar je moguće da se sve ono događalo zbog moje memorijske od 8GB?
-sad sam baš stavio onu svoju staru SIM karticu da vidim što će biti.
-još je jedino ostalo to što se pregrijava, bez obzira koju temp. očitava onaj programčić, gadno ga je držati u ruci koliko bude vruć :(
Desire mi jutros nudi update 2.29.405.2. Kupljen u VIP-u prije 10-tak dana.
To bi značilo da nije lockan?
Čitam da neki imaju poslije problema (nakon update) sa WI-FI, ako nemaju gold card?
Sto bi to u prijevodu značilo?
update nema veze dali je mob lockan ili ne (barem tako mislim a neka me neko ispravi ako sam u krivu iako sumljam)
gold card se odnosi na rootane mobove.
Uglavnom čitam imaju neku ljudi problema, rootani mobovi ne mogu napraviti update.
Neki definitivno imaju problema sa WI-FI nakon updatea.
Ipak je ovo samo za nelockane mobove.
Evo jednog komentara:
*** You CANNOT apply the OTA update to a rooted Desire without causing a number of issues ***
*** You CANNOT apply the OTA AT ALL to a custom ROM ***
*** If you are running the stock 2.10.405.2 ROM but had to use a gold card to debrand you MUST use the gold card again for this - and ALL - update ***
-izgleda da mob normalno radi sad kad je u njemu originalna memorijska, zar je moguće da mi se sve ono događalo zbog druge memorijske kartice?????? -nije mi to logično...
Još nitko nije odg. na ono mje pitanjce: Jel se može nekako provjeriti dal' je mob bio zakodiran, tj. dal je išt' čačkano po njemu?
Pa nemoze.
On je mozda rootao mobitel, a to mozes provjeriti tako da sa marketa skines Titanium Backup, ako radi, rootan je, ako ne nije..
Zato i sluze RUU ROMovi da se mobitel vrati (softwerski :notooth: ) u prvobitno stanje...
Skinuo programčić, veli program ''Root acces=> FAILED'', znači nije rootan.
Pa mob je kupljen 4.12.2010. a ja sam ga od lika (5 banki) kupio 5.12.2010. kad bi ga stigao dekodirat ili rootat?
Sve mi se čini da je crkavao zbog one memorijske kartice, jer sad kad imam originalnu memorijsku (pa čak i svoju staru SIM karticu) mob radi dobro, instalirao sam svakave gluposti i nije se skršio još...
JEDINO BATERIJA SE PREBRZO TROŠI, od 6 do 9 sati otišlo sa 100% na 90%, onda sam počeo čačkat po njemu (od 9 do 10 sati) i ode baterija sa 90% na 75%...
Root je postupak od par min, nista posebno...
Ako je covjeka to interesiralo, on bi to sigurno bio u stanju napraviti u roku keks...
Cek, di ti tu vidis prebrzo trosenje?
A moguće je onda svašt, na računu piše vrijeme kupnje (10:30 subota) a oglas je bio objavljen sa sub na ned oko ponoći...
Pa ako se baterija ovak troši kao sada onda ću morat 3 puta na dan punit prokleti mob, nisam navikao na to...