da ali postojala je neka instalacija s cydie imao sam to od samog pocetka na 4 nesto sw originalnom, i to su mi ovdje napisali kako se zove taj dodatak
Printable View
da ali postojala je neka instalacija s cydie imao sam to od samog pocetka na 4 nesto sw originalnom, i to su mi ovdje napisali kako se zove taj dodatak
plaća se dakle beskorisno
koristim taj Im+ i dogadja mi se svako malo da moram autorizirat mu pristup gtalku,zasto?
i otkad ga koristim mi na gmailu zna doci ona poruka upozorenja sumnjivog pokusaja logiranja..to radi im+ ili? dosad bilo kao iz kanade a sad ujutro iz njemacke? nikad dosad slicno,sve dok nisam poceo koristit im+ na iphoneu..pa sam ad i pass promijenio na gmailu...
jel to im radi ili?
da, IM+ to radi, i meni je isto tako bilo (Kanada), tako da se ne trebaš sekirat.
ja za MSN, gtalk i sl. koristim BeejiveIM with push, i radi mi najbolje od svih, uključujući IM+, na kojem su mi poruke dosta kasnile i sl.
Trazim app za USB tethering.
Googlao sam i nasao iTether, no ne mogu ju pronac u App storeu
Pdanet mislim da se zvala. Koristio sam ju lani
Ima personal hotspot, al to nije isto. Jer kada upalim hotspot koristi moj 3G, a ja zelim spojit komp sa kucnim WLANom preko iPhonea.
PS: Nisam pronasao tu aplikaciju
EDIT: Ipak trebam cekat JB kako bi mogao instalirat PdaNet app
Da li uopce postoji neka aplikacija ili slicno za hackovanje wifi-a? Ali neku koja sigurno radi!!!
pozdrav,
postoji li aplikacija za iphone koja prepoznaje broj pozivatelja, nešto kao android "tko me zove"...
znam da je bila ova aplikacija al da sad ne listam po stranicama. Aplikacija koja gasi ekran kod poziva. Imam problema s senzorom, pa mi se zna upaliti u razgovoru, pa je to malo nezgodno.
Edit Nađoh calllock, radi sve.
dali vama radi navigon na 5.1.1.?
Meni radi
pa ja neznam šta je s mojim.. na 4.3.3. radi je radio bez problema..dignuo sam ios na 5.1.1. i sad mi neće..izbrisao sam ga i opet inst. i pokaže se ona naslovna slika i samo me izbaci van.. :/ ..u čemu može bit problem?
Meni radi na 5.1.1.
koju aplikaciju za kalendar upotrebljavate? da se synca sa gmailom?
ima ih tona,neda mi se svaku isprobavati
zna neko dobru belu (karte) za iphone?
Pojavio se Google Maps kao aplikacija u US store. Ne znam kad će na hrvatskom. Izvrsna je!!!
nek neko stavi .ipa od google mapsa pa da skinemo..i isprobamo..
zašto mi kad uđem u installous piše Outdated Version,Installous will now terminate?i imam samo opciju Quit
zato šta installousa više nema
jel ima nešto u zamjenu za njega,da se skidaju krekirane app?