a jel mi moze neko rec ta je ono rihanna nesto sta se dobi sa v50??
Printable View
a jel mi moze neko rec ta je ono rihanna nesto sta se dobi sa v50??
Izgleda da nije za sve product codove,ja nisam dobio to rihanna niti quick office.
Svilaja jesi ti napravio hard reset,ja naime nisam,ali od svega samo nemam navedeno.
Jel itko sa Tele2 uspio staviti ovaj firmware 40.0.005 a da nije mijenjao product code. Već mi pomalo idu na živce, zovem službu za korisnike i blesavi agenti kažu da to nema veze s njima.:angry:
Napravio update preko FOTA-e, zatim hard reset i ovakva je situacija s balkan blue product codeom:
1. Baš da je completely changed, i nije, samo je malo drugačiji pogled na pjesme, sve ostalo isto.= Citat =:
1.Music player is cool... it has been completely changed with albumart mini view in all songs and album sections ... it is now like nokia n97 music player
2. Menu has kinetic scrolling
3. Quick office integrated
4. Hide option in music player in place of exit
5. Music player refreshes fast
6. New 1 touch dialling and call settings options in dialler
7. Camera quality is little improved
8. There is an option to uninstall quick office from phone too
9. Ovi sinc application added
10. Option for history list (on off) in web browser
11. Option to send webpage via message blutooth in webbrowser
12. Get rihanna link in webbrowser
13. Kinetic scrolling in webbrowser
14. Browser 7.2
15. Lifecasting (with Maps 3.0T SR3.0)
16. Flash Video Phase-3-Flashlite 3.1.7.x
17. Gimlet Touch 2.2
18. Enable Side lock Key functionality during Swipe UI (Calendar/Clock)
19. Windows 7 Device Stage Support
20. OVI store 1.5.6
21. Cherry v2.1
22. OVI contacts 1.50.8
23. Workaround for Niagara (SMD) display module for DFS52.50 based products.
24. THIS FIRMWARE IS HACAKABLE!!!
2. Da, ali zna smetati kao i u ostalim stvarima.
3. Nemam ga.
4. I prije sam imao Hide.
5. Nisam osjetio neke promjene osim što je scroll kod playbacka nešto sitno optimiziran.
6. Također ne vidim promjene.
7. Isto.
8. Nemam ga pa nemam ni što deinstalirati.
9. Dobio.
10. Dobio.
11. Dobio.
12. Nemam ga niti mi treba.
13. Imao i prije.
14. Ne kužim na što se misli ovdje...
15. Imao i prije u novom Mapsu.
16. Nisam još provjerio.
17. Nemam.
18. Nisam još provjerio.
19. Nemam.
20. Dobio, ali tek nakon prvog pokretanja, isto kao i prije.
21. Nemam.
22. Dobio.
23. Nemam.
24. Budem provjerio...
Na kojoj si verziji sodfta imao na music playeru "Hide" umjesto "Exit" ?
Na v40, ali to baš nisu morali napraviti jer Hide ionako napraviš preko crvene slušalice, a da bi zatvorio aplikaciju, treba ići preko izbornika, scrollati i odabrati Exit što je predugo. :)
koje su postavke za fotu? meni nonstop pokazuje error restart updater pa sam upisao novi profil sa postavkama iz par postova prije pa mi ni to nije radilo pa kad sam izbrisao taj profil i vratio na onaj koji je bio non stop izbacuje server not respond???? ne mogu napraviti update preko nsu jer mi je usb na mobu u kvaru
prije 10 min mi je dosao do dijela kad pocne skidanje updatea pa miizbaci error updater need to restart a nakon restarta kaze nema novih nadopuna i tako u krug... pa ko tu koga... ovo radim preko mobilnog interneta mozda bi trebao preko wlana????
skidaj preko wlana.. brze je i lakse!
Ahahaha, RDS i dalje ne radi. Nadao se da će ga vratiti, i staviti nekakav PDF reader, ali eto...
Osim kinetic scrollinga u meniju i toga što mi se na spisku pjesama sada sa strane pojavljuju sličice album arta, ne znam što su od korisnoga uopće napravili.
ssmo je pitanje da li errori imaju veze sa mobilnim internetom " ili ima nadopuna pa izbaci error ili nema uopce nadopuna"
mozda ti prekida liniju pa ti odbi skidati do kraja.. kazem ti najbolje preko wlana
Susan koji je tebi product code? Znam da nije brandiran ali meni ne ide ni preko NSU niti preko FOTA.
Imam još jedno pitanje ako netko zna, stalno mi javlja, ali samo za neke web stranice"web-stranice su poslale zastarjelu potvrdu. svejedno prihvatiti?" Jel to neki bug ili nešto drugo?
Vjerojatno imaš onaj famozni bug "MTP driver installation error". Nažalost, postoje samo 2 opcije kako ga rješiti:
1.napraviti hard reset i formatirati mem.karticu ili
2.obristati foldere u C:\private\10208913 (moraš imati hakiran mob ili koristiti Nokia File browser 4.5.2) i E:\private\10208913.
Napravila sam reinstalaciju NSU i odjedanput mi pokazalo da je najnovija verzija 50.0.005, ja ostadoh otvorenih usta, jer sam mislila da ni ovu raniju verziju 40 neću uspjeti instalirati, stalno mi je javljalo da nema nove verzije i preko nokia ovi suite-a i preko NSU, preko FOTA i kad bi utipkala product code na nokiinu stranicu (Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0575632
Version: 31.0.101). Evo ovaj čas pogledala još uvijek javlja da je zadnji firmware 31.
Malo sam istestirala mob koliko sam stigla danas, pa vidim da mi je alarm isti kao šta je i bio i prije na verziji 31, a neki su spominjali da moraš klizačem udesno, mobitel je brži i dobio je još nešto memorije i neke aplikacije su mi se poduplale instalacijom novog firmware-a pa sam imala muke da to sve počistim i nije se odmah htio spojiti na wlan, ali nakon nekoliko paljenja i gašenja i to je proradilo. Od podataka se nije ništa izgubilo.
Promjenio sve, na najnoviju verziju v50. Iskreno, osim onih kinetičkih scrollinga u meniju, Nokia Mapsa, Playera, nikakve druge stvari nisam promjetio, ono Rihanna nisam ni skužio šta je, a ako je to nešto u vezi one pjevaćice - niti mi ne treba. Quick Office - nemam :( i barem sam se ponadao da će za ovu verziju biti ubačen nekakav lagan PDF reader, ali izgleda ništa od toga do daljnjega...
Pozdrav! Nakon sto sam napravio update sa v40 na v50 kada pritisnem ikonu u izborniku ponekad samo promijeni boju i onda treba jos jedan put pritisnut da otvori ili pokrene program, dali je to mozda zbog KS u izborniku ili nesto drugo!? Update je napravljen preko OTA, napravljen i hard reset! Ima jos netko takav problem? Sve ostalo mi se cini OK!
zagi_ da to je i meni to ti je zbog KS..meni je v50 super je je KS u browseru. u meniju, i ono bas mi sve super izgleda.. :D