OK kod mene je trenutno SEMCBOOT R6A016
Dali da sad ubaci R6A018 ili vrati na R6A013
Printable View
;D;D;D
ak on nezna koji ima box kak bi ja koji ga nemam
uputi ga ovdje
http://www.mobile-files.com/forum/forumdisplay.php?f=93
postovi prebaceni iz 3200/3210 teme u ovu, jer je C902 3150
Zdravo
Vratio sam ga na njemacki CDA xml fail prebacio preko a2 uploadera i sad nema nas jezik nakon sto sam uradio soft update
preko SEUS-a i onda preko aerix-a uradio unlock i sad mi pise da je SEMCBOOT R6A013
Pa cemo da vidimo dokle ce gurati baeterija ako je to toga bilo
pozz
EDIT:
Problem i dalje isti :angry:
pozz
A drug moj ovako stvari stoje, gdje god odnesem ko ima box i ja mu kazem problem itd odmah oni pocnu nesto filozofirati i nece ni da probaju, kad spomenes semcupdate i sl odamh okrenu ne drugu stranu temu i to je to.
pozz
da quotam sam sebe..
jel mi moze neko napraviti uslugu? da proba staviti ovaj (SonyEricssonLogo) font na mob(W910), i kaze da li u kalendaru vidi razliku izmedju normalnih dana i onih kad ima neka obaveza(ti dani su podebljani)
uglavnom koristim taj font i na w660 i tamo se vidi razlika, no u w910 je nema.
btw: da znam da se preko cale_ui_layout.xml moze staviti veci font za te dane(sa obavezom)
Raviole
Za početak pogledaj svoj post iz ranijih dana pa onda sam sebe komentiraj
vidiš da si i ti baljezgo
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=41625
Radio sam flashovanje na k800 za kojeg i ima nekoliko otvorenih tema, ali za c702 nemogu naći.......
samo sam tražio da me netko uputi gdje na forumu ima točne upute kako ubacivati flash teme a ti mene tu ismijavaš.
Spusti se na zemlju!!!!!!!!!
Kao prvo, nisam "baljezgao" (kako ti to kazes) u temama u kojima je izricito bezbroj puta jasno i glasno receno da to NIJE DOPUSTENO (kao sto je ta tema za zahtjeve).
Kao drugo, ovo se inace zove komentiranje rada moderatora izvan podforuma gdje je to dopusteno, sto se inace kaznjava... Cisto da znas. Sve pise u pravilima inace.
Ne znam po cemu si zakljucio da te ismijavam, samo pokusavam ovdje odrzavati sve da je uredno i pregledno, sto znaci da moram reagirati na ovakve stvari.
Ovo je inace strogo tematski forum, i jednostavno MORAS paziti kud sta postas. Inace mod mora micati postove kud spadaju, te po potrebi upozoriti (sto sam ja i ucinio).
BTW mogao si me bar osloviti pravim nickom.
No dosta sad off-topica.
jedan super tutorial: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=44130
tnx to Kaosblade
jel prati tko "trajno" patchanje..
neko vrijeme sam se bavio sa DB2020, pa reko da vidim sto je sa ovim..
kolko kuzim jos uvijek je jedino free nacin
RED->(Aerix)->BLUE->(D-Ultimate Unlocker)->BROWN
u principu me muci aerix/gdfs/baterija..
jel netko pokusavao?
ovdje lik spominje GDFS repair.. mislio sam da to i nije bas moguce? :hm:
Imam trajno patchan G502 vec oko mjesec dana, bas sam pratio taj tutorial. Izgleda zakomplicirano ali uopce nije. Sve radi stabilno i normalno, instalirao sam oko 10 patcheva, puno je bolje od jjpatchera.
I da, ako se koristi ovaj nacin, koji je jedini besplatan, morate otkljucati mobitel aerixom, a on moguce da ce vam ubaciti taj bug koji smanjuje trajanje baterije. Zasad se (ja mislim) to moze popraviti samo sa box-om)
ovdje imaš i sa slikama
http://www.red-gsm.net/t44302/
što se tiče baterije,na w902 imam taj bug a na w705 nisam(oba provučena kroz aerix)
experti vele da je na A2 skoro nemoguće oštetiti gdfs(pišem što sam čitao)
riješenje problema bi bio update SEMC BOOT-a boxom
čekam da UU napravi update svojih loadera i SEMCBOOT-a pa ću pokušati s njime(jedan log)
jer lik s se-nse koji se obećao pomoći nikak da javi da mi to riješi boxom(remote control,usb over network)
Da li to znaci da su jako male sanse da aerix ubaci taj bug u gdfs?
Ili ovo tvoje(MASVA) sto si citao da je skoro nemoguce,znaci da ga mi patchanjem nemremo tako lako srediti?
btw:samo da provjerim.. kolko znam jos uvijek nije moguce napraviti backup gdfs-a? kao sa db2020 platformom..
osim boxa ne možemo free napraviti backup gdfs-a
ako se toliko bojiš daj 80 kn za log UU i njime pukni mob u BROWN
Sa k800 sam bez problema radio sa xs++ ali sa c702 mi se javlja greška:
21:08:21| TURN OFF PHONE!
21:08:21| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
21:08:21| You have 30 seconds...
21:08:21|
21:08:28| Baseband ID: C900
21:08:28| Protocol Version: 4.1
21:08:28| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:n/a)
21:08:28| ...using GDFS name
21:08:28|
21:08:28| Profiling SEMC phone...
21:08:28| Platform: Unknown
21:08:28| OTP CID: 0
21:08:28| EROM CID: 0
21:08:28| EROM Color: n/a
21:08:28| IMEI: n/a
21:08:28| Phone ID: n/a
21:08:28| Region: n/a
21:08:28| CDA: n/a n/a
21:08:28| Firmware Version: n/a
21:08:28| EROM: n/a
21:08:28| Ready for operation!
21:08:47| After making any changes with FSX
21:08:47| you must press the 'Shutdown' button
21:09:03| After making any changes with FSX
21:09:03| you must press the 'Shutdown' button
21:09:06| Sorry, your phone is NOT SUPPORTED
21:09:06| Error: FSX failed.
21:09:06| FSX Shutdown!
21:09:08| Disconnected... Unplug the phone
jednostavno nemogu otvoriti fsx da pomoću njega snimam flash teme
MOLIM POMOĆ :gun: :rifle:
probao sam i sa A2 Uploader ali on čak ne prepoznaje mog kad ga spojim ništa samo se vrti bezveze
@sasle,
C702 je DB3150 platforma, gdje pise da XS++ to podrzava? :jehon:
Zaboravi XS++, jdflasher ili A2uploader.
E sad, zasto ti A2uploader ne radi, to ne znam...
Osim toga, ono je tema samo za flash teme/menue, ne za objasnjavanje kako se koriste. Za to postoje druge teme. Drugi put pazi kud postas.
http://topse.ru/files/file9511.html
Na ovom linku našao sam predivan destop sa ovim glupostima sa strane (sat, kalendar itd..)
Kada sam skinuo file i raspakirao ga dobio sam više fajlova di točno koji moram staviti
Znam da to negdje na forumu piše ali jednostavno nemogu nać??????
.....sory ravilov..... :respect:
Hm.
Ne "negdje" nego upravo u ovoj istoj temi. :jehon:
Prelistaj malo.
MASVA, koliko vidim napravio si update SEMCBOOT-a preko onog lika na se-nse? Da li ti sad baterija duze traje?
http://topse.ru/files/file9511.html
U ovih 30-tak stranica našao sam nešto malo..... ali nedevoljno.
Znaći kako sam rekao ima više flash slikica za destop koje se mjenjaju kada se listaju, a uostalom kad ih snimim na mob nemogu ih sve tri stavit na destop. Kako da ih spremim da se one mjenjaju?
Čak bi se i naziv pjesme trebao prikazivati dole; kako se to napravi, dali moram mjenjati layout?
MASVA prijatelju ti bi to mogao dobro opisati :drink:
....nešto malo kasnije.....
Sad sam malo prčko po mobu i skužio da od ove tri slikice (back, desk i play) treba staviti desk na zaslon onda sve radi osim sranja na ruskom
Samo mi još nije jasno zašto uz te tri slikice nalazi i file menu.ml, kaj se s njim dobije..
S kojim programom se uopće uređuju te slikice ili kak se već zovu