stisnes i drzis tipku zapaljenje i home tipku jedno 15 sec onda ti se mog ugasi onda ga ponovno normalno upalis
sa novim spirit jb vise se niti sklike ne gube kao nisam prob
A ako hoces mozes meni poslat slike:D
Printable View
stisnes i drzis tipku zapaljenje i home tipku jedno 15 sec onda ti se mog ugasi onda ga ponovno normalno upalis
sa novim spirit jb vise se niti sklike ne gube kao nisam prob
A ako hoces mozes meni poslat slike:D
ma probala sam to :( :(
pojavi se onaj znak sa USBom kao da treba aktivaciju, ali kad pokrenem blackra1n nakon one geohotove slike nista se ne dogada, nego se ponovno ugasi...
sada imam novi problem :( :(
restorala sam i sve je proslo u redu..isla sam instalirati iz cydie, ne sjecam se sto sam zadnje instalirala...i trazio je respring, napravila sam, zblesirao se i ugasila sam ga tako da sam drzala home tipku+sleep...i ugasio se...i sad ga vise ne mogu uopce upaliti :( :( :( stoji na slicici jabukice :(
kak da ga upaliiiim???ima li mu uopce spasa? :(
EDIT: this is like...WTF????
evo sad se sam od sebe upalio nakon par minuta :D lol
trebala sam odmah napisati post :D
sorryte na spamanju :( :(
Naravno da ce se upalit taj respring nekad zna tak poludit
e pa poludio je i vise se nije upalio i morala sam ponovno restoreat...
nego, jel itko ima problema sa xsellize repoom???cesto mi javlja nekakvu gresku vezanu za njega??? :(
Pa nije teško napraviti,ali meni iTunes ne radi backup... Uvijek se zbrejka i jednostavno ne radi... A i zivcira me sto sync traje po pol sata...
synce traje uvrh glave 30 msec sa 3 gb na mobu
ako mislis 30 sec moguce, ali 30 msec nece ic. Vrijeme jako ovisi o tome što sve sinkroniziraš i koliko je toga promijenjeno. Ako sinkroniziras mail, kontakte, kalendare, igre filmove, glazbu sinkronizacija moze poprilicno potrajat
30 sec sam mislio , pobjeglo mi m :D
danas zavrsio mob u t-shitu na servisu (pobijelio mi ekran i nikako ga se rijesit) ako je netko imo slicna iskustva kolko cu morat cekat otprilike?! po njima nema gornje granice :/
Nakon 45 radnih dana dobijes novi mob , mogao si trazit neki zamjenski
ne znam...meni obicno traje po 10-15min...
dok mi synca sve aplikacije, pa muziku pa slike...
ne znam, ako maknem da mi to synca onda mi sve pobrise sa moba...dogodilo mi se par puta da mi je izbrisao nekoliko aplikacija i tako...
uzasno me to zivcira...
a i taj sync mi apsolutno nista ne znaci jer mi backup ne radi...
to nesta ne valja, osim ako svaki put kad syncas stavljas novu muziku i aplikacije, onda je moguce da potraje desetak minuta. pogledaj da ti nije ukljucena opcija fill empty space with music
nije ukljuceno...ali uvijek mi synca muziku,aplikacije i moje neke foldere sa slikama... uglavnom, katastrofa...ako nesto iskljucim da ne synca odmah mi to makne s iphonea...
zasto ne iskljucis sync glazbe? Ja sam si to iskljucio i prebacujem normalno pjesme na njega
i pitanje jedno. da li je moguce tako prebacivati aplikacije kao ovo gore sto sam napisao? Bez synca, samo drag and drop?
pa onda mi sve izbrise pjesme,kaj ne??
drag&drop ne funkcionira... dakle,mozes tako aplikacije prebacit u itunes,ali opet moras syncat s itouchem da ih prebacis na njega...
steta za app da ne moze tako kao pjesme
a sto se tice pjesama, mozes ih prebaciti na komp sa TouchCopy 09 programom i onda ih samo vratis
ma nema veze :D :D ionako sinkroniziram jednom u 2mj pa izdrzim tih 10ak min...
Jel postoji neki nacin na na iPhone-u sam uredjujem play liste u music playeru??
Dakle da mogu kreirat sam svoju play list i unutra ubacivat pjesme bez da se spojim na iTunes i onda preko njega?
Kad otvoris iTunes upri ctrl+n
imas onu on-the-go playlistu...u nju mozes dodavati i izbacivati pjesme po zelji...ali ako ju zelis sacuvati pod nekim imenom, to moras napraviti u itunesima...
Što je to Jailbreak ?
Jailbreak (JB) ti omogućuje da napraviš sve ono što je Apple zabranio, i da koristiš sve one aplikacije koje Apple zabranjuje. Odlično sam ovo sažeo :)
U biti nakon JB imaš 2 Store-a za aplikacije : AppStore za službene i Cydia za neslužbene.
Npr. SMS izviješće - na originalnom iPhone-u ne postoji, putem "Cydia" aplikacije (dobije se kad se napravi jailbreak) se vrlo jednostavno instalira.
Installous koji se isto instalira preko Cydia-e omogućuje instalaciju crackanih aplikacija. Winterboard izmjenu tema (nije moguće na originalnom softwareu ???), iBluetooth dodaje mogućnost slanja podataka preko Bluetootha itd. Na Cydia-i ima brdo aplikacija, svakodnevno se ažuriraju i nadodaju tako da bez JB je kao da imaš samo pola iPhone-a, ili ako se mene pita možda 25% od onog što možeš imati. Npr. sada se priča o 4.0 OS-u koji će donijeti multitasking, a na Cydia-i već godinu dana postoje aplikacija koja to omogućuje...