Kod mene HelloOx radi ko doxa, instalirao sam i na kraju je pisalo applying patches i tako non stop, onda sam prekinuo instalaciju i ponovo pokrenio HelloOx i onda proslo sve bez problema...
Verzija je 31
Printable View
Kod mene HelloOx radi ko doxa, instalirao sam i na kraju je pisalo applying patches i tako non stop, onda sam prekinuo instalaciju i ponovo pokrenio HelloOx i onda proslo sve bez problema...
Verzija je 31
dosao sam enkak jedva do 10 stranice, i nemogu vise gladat jel me oci bole lagano, a odgovor na moje probleme nisam nasao
znaci, kad spojim mob na komp i odaberem PRIJENOS PODATAKA, on mi javi da nije moguce koristiti masovnu memoriju, da ju koristi neki program???
kako da provjrim koji je to program?? cini mi se da i je nesto upaljeno jel mi je u pol dana pocuclalo vise od pol baterije
pa drugo pitanje, koliko cca. treba da pronade satelit?? na otvorenom?
meni na otvorenom dosta dugo trazi, u zatvorenom jos duze
i trece pitanje kako da si slike ,video i glazbu fino sortiram po folderima da mi bude preglednije, a ne da kad odem pod galeriju i video i slike da mi otvori 810 slika sve zajedno??
i ako moze neki link gdje je objasnjeno kako se instaliraju aplikacije i to?
i jos nesto, na mobu mi je instalirano panoMan, trippo, joystube, sta je to??
Ovak
to sto ti se javlja nemam pojma
da ti se zgasis aplikacije drzi onaj gumb za ulazak od izbornika 1-2 sekunde i onda ces vidjet koje su aplikacije upalene pa njih pogasi
ovisi od mobitela do mobitela i pokrivensoti signalom ali izmedu nema nekog odredenog vremena nekad 1 minuta nekad 10 nije to pravi navi da nade odmah signal
aplikacije istaliras tako sto spojis mob sa kompom nades neku aplikaciju koja je u .sis formatu kilknes na nju i ostalo odradis na mob . neces sve aplikacije moci instalirat posto su potpisane , pa si lijepo nabavi certifikat imas tut ovdje kako , ili hakiraj mob pa ce ici sve na njega
ova imena sto si naveo su aplikacije proguglaj malo pa ces znati za sta sluze
pozdrav nadam se da sam pomogao :D
edit:
upalio i ugasio mob i sad ga spaja na komp
sad drugo pitanje:
kako da pregledavam slike, video i muziku onak fino po folderima?
Pozdrav, imam jedno pitanje.. Naime nokia n95 8gb.. javlja grešku kao da masivna memorija nije dostupna, i koristi se samo sa onih 100 (ili koliko već) mb memorije.. Koji bi mogao biti problem? Softwerski, ili?
to se dogada kod svih nokia, nekad proradi rijesenje da samo izvadis karticu van i vratis nutra, a uvijek radi rijesenje ugasi-upali mob...
to je u slucaju ako nemas neki program ili je bas greska neka kartice pa onda ni tak nemres uci u karticu...
Ne mogu da povežem telefon sa PC-jem u Data transfer modu uopšte!
Javlja mi da Mass memory trenutno koristi neka druga aplikacija i da sada ne može da se poveže?
Naravno, ni jedna aplikacija nije pokrenuta, probao sam sa resetovanjem kompjutera, gašenje/paljenje telefona, ista stvar...
Što bi moglo da bude, jel ima neko ideju??
Kada ga povežem u PC Modu onda uopšte ne vidim memoriju telefona (u početku je moglo) i nemam
u system tray-u onu ikonicu za raskidanje veze, nego samo iskopčam kabal!
Probao sam ranije sa reinstalacijom softwera i ništa se nije promenilo!
Ali makar sam mogao da pristupim podacima na telefonu preko Data transfer moda, a sada ni to ne mogu...
Help please... :)
Nesto ti stvarno koirsti memoriju, mora bi napisati koje porgrame koristis. npr. ja sam otkria da mi to zeznu programi kao Taskmanager bilo koji, smartsettings, itd. Ako si stavlja nove fontove moga si sa tim zeznit ako ih nisi stavia na memoriju tel.
Neki ti se programi sami pokrenu i ostanu kao hidden, ne vidis ih sa default taskmanagerom...
U pitanju je bio Handy Blacklist koji sam instalirao prije neki dan, i koji nije bio aktivan ali je ipak pravio problem!
Problem solved anyway... :)
Ja koristim jbak taskman... Na njemu se moze sve namistit.
Evo ako ga instaliras ides na setting -> program setting -> show hidden apps
Prije nego se ide na data transfer mode isto ga je potrebno ugasit na
menu->exit
To ti mislis da nije bija aktivan, vjerojatno ti se automatski pokreca i bija hidden ili se palija neki njegov process... Trebalo bi izmislit nesto kao system recovery u windowsu da vraca postavke na zadani datum.= Citat =:
i koji nije bio aktivan
Evo odma i jedno pitanje,
Meni kad idem vidit bilo koji help javi da je memorija mobitela puna, zatvorite neke porgrame i pokusajte ponovo. Korstim hrv. jezik i nikako to ne mogu popravit. U pocetku mi je valjalo ali neznam kad mi se to poremetilo.
I mene je to nerviralo u pocetku pa san krenija pravit albume ali sam brzo odusta jer imam 1000+ slika.
Pokusaj se naviknuti na xplore + resco phote viewer.
U xplore ides na tools pa file associations -> Menu->New pa upises jpg i za program odaberes Resco Photo Viewer.
Isto mozes napravit za mp3 <-> ttpod, 3gp,flv<->Smartmovie
Vise uopce ne koristim default galeriju.
Isto je i meni bilo...promijenio product code i napravio update na v31, mob sada nije brandiran na t-mobile :) jedino sto mi nije jasno nakon hackiranja sa HelloOX mi ona multimedijalna tipka ne radi vec je moram malo duze drzati i upali mi music player dok sam prije mogao rotirati izmedu glazbe, slika, interneta, video zapisa itd. Da li je to uopce do hacka i mogu li kako namjestiti funkciju te tipke?
Sredeno vracanjem na tvornicke postavke, telefon je ostao hackiran!
@Munja01
Ja sam instalirao Handy taskman i neće mi sve programe zatvoriti,nego ih čak i nakon restarta drži aktivne.= Citat =:
Ja koristim jbak taskman... Na njemu se moze sve namistit.
Evo ako ga instaliras ides na setting -> program setting -> show hidden apps
Prije nego se ide na data transfer mode isto ga je potrebno ugasit na
menu->exit
A onda ću instalirati taj jbak taskman.
Pozdrav svima,
Imam nokiu n95 8gb, i na njoj je napravljen update sw, i stavljene su garmin mape adriaroute 2.2. i city navigator 2009.
Ali imam problem prilikom spajanja na gps, fakat mu dugo treba, i ne radi baš najbolje unutar auta... Na mobu koji sam prije imao 6210 navigator, radilo je odlično, brzo se spajao, i nije gubio prijam...Što bi mogao napraviti? Rekli su mi da bi trebao unijeti adresu za a-gps supl.nokia.com, ali nije se nešto baš poboljšalo...
Kad ukucam *#0000# izbaci mi V 31.0.015 07-11-08 RM-320 c NOKIA N95 (07.01)
Jel to najnovija verzija, ili postoji novije nešto, i što bi mi bilo pametno staviti još na mob?
Hvala svima...
Htjeo bih napraviti kompletan format memorije (telefona i masovne). Da li prvo trebam formatirati masovnu memoriju pa onda memoriju telefona sa *#7370# ili trebam na neki drugi nacin to napraviti? I malo glupo pitanje, pretpostavljam da ne moram prije brisati programe vec ce format to sredit? Hvala na odgovorima!
Nakon sto sam danima sufrao po netu u vezi teme hakiranja mog n95 8gb, shvatio sam da jos ne postoji mogucnost hakiranja ove nove v 31.0.015 verzije. Sada mi nece instalirati nijednu igru za ngage i sl. Takoder mi certifikacija ne funkcionira. Isao sam na onaj OPDA sajt, registirao sa, dao IMEI i oni su kao generirali cer i kex file, ali kada ga pokrecem sa onim programom nikako da mi proradi (probao sa i sa SmartSign v1.1 i sa SISSigner). Uvijek mi izbaci neki error. Uopce ne kuzim u cemu je problem.
Takoder kolko sam skuzio, ne postoji nacin da vratim stariju verziju firmwarea na mob, osim da nosim u servis.
Ugl, kolko sam shvatio sjeb... sam. Jel tako?
Naravno da postoji mogucnost hakiranja v31.0.015. Sve sto ti treba je aplikacija HelloOX 1.03 koju prvo trebas potpisati. Certifikat zatrazi na http://www.opda.com.cn Stranica je na kineskom pa ti mozda ovo bude od pomoci! Uglavnom, sve mi radi odlicno nakon hakiranja s HelloOX-om jedino n-gage nisam jos sredio...i ne mozes vratiti nastariju verziju firmwarea, a s mobom ce bit sve ok!
Da tako sam sve sredio ^^ Radi mi i ngage i sve.
Bok svima... imam nokia n95 8G koju sam oštetio u prometnoj nesreci i svinut joj je glavni modul i ima prekid u višeslojnoj štampi što uzrokuje prekid rada aparata... Ja samo zelim nekako skinuti slike s mobitela i mislim da je to moguce zato trebam pomoc...