Može li bez namigivanja, pliz :)
Nadam se da dozvoljavaš tuđa mišljenja jer to nije bila i moja poanta. Možete vi izvoditi i cirkuske točke na tribinama, ali summa summarum 1.HNL je postala jad i čemer.
Printable View
@ ico
kakve veze ima broj godina igrača s brojem postignutih golova?
@ xlr
naravno, i uvijek sam otvoren za ista...
komentar je bio za neke prethodne postove u kojima smo mi bili krivci nedolaska gledatelja...
a ustvari smo jedini koji i dalje dolaze gledati utakmice smiješne nam lige...
Na ovo ti treba ici :doublefacepalm:
Kao 1., nemam niti ja narkomana za prijatelja..
Kao 2., meni kazes da uzivam u zivotu a ti visis na ovoj temi ko da o tvoj zivot ovisi o njoj. Boris se sa vjetrenjacama, tj. nemozes nikako nikome dokazat da su BBBi anđeli i da su oni bez provociranja dobili batine..
Kao 3., Ico ti je dobro rekao, sramota je to da je 35godisnjak najbolji strijelac jel je to pokazatelj kolika je zainteresiranost mladih osoba da postanu nogometasi u 1. HNL
Da, vi ste jedan od problema zbog kojih se ne dolazi.
Makar i 2 ljudi koji inače ne idu na tekme sada dođu- po meni je to veliki korak naprijed.
Oni će reći prijateljima, rodbini da je sada sigurno ići na utakmicu, (klinci neće bježati i bez pitanja odlaziti na tekme), možda se i skupi par normalnih prijatelja i prijateljica pa da odu pogledati tu tekmu iz zezancije, da malo prošeču, izviču se...
Samo neka huligani (koje BBB očito donosi sa sobom- htio- ne htio) prestanu dolaziti, vidjeti ćeš kako će ostatak građanstva početi dolaziti u sve većem broju.
Jednom (nije niti Rim sagrađen u jedan dan) se možda i napuni stadion i tada se krene normalno navijati i razvije se druga perspektiva o navijačima :hrv:
I opet ti da vi jedini dolazite, vi spašavate HNL, predvodite revolucije na korist naroda, vodeći ste intelektualci u Hrvatskoj, sve sami profesori i altruisti... Uništavajući imovinu i nagrđivajući reputaciju sebe i kluba za koji navijate, na kraju i cijele zemlje.
iako sam neko vrijeme mislila ovu temu cak preseliti u cafe obzirom da se raspravljalo argumentirano, sada mi je drago sto nisam.
tema gubi svaki smisao, imamo jednog navijaca koji nas uvjerava kako su oni svi intelektualci s maximalnim dosegom psovanja rodbine, i nas sacicu s druge strane.
brainwashing bez smisla. i povlacenje besmislenih paralela.
ovo ne vodi nikamo!
lijepo molim da se skoncentrirate. jer kao prvo, mislim da tema ima potencijala ici u kafe, a kao drugo, ekipi je pun q ovih tu nebuloza i doci ce vam spamati s vremenskom prognozom.
sto, realno, mogu.
ovo je offtopic.
i ja ih necu u tome sputavati!
da se mene osobno pita, temu bih poslala u smece. jer mi navijaci ne trebaju nit u RL a time nit na forumu.
al necu. olfo, demokracija.
u ime iste, dajte se prestanite prepucavati k'o mala deca.
brljo, shvati da su "navijacki" problemi zadnja rupa na svirali u ovoj drzavi. shvati da ste omrazeni i da ste si za takvu sliku sami krivi. skup s intelektualcima i doktorima znanosti koji mamicu/drzavi/muriji/nastavi niz javno opce s rodbinom.
svi mi ostali, shvatimo da zapravo (sto je tuzno) nema smisla ista objasnjavati jer je brlji u jednu ruku mozak ocito dobrano ispran "ljubavlju" prema klubu.
on ce svoje, mi cemo svoje.
za koji dan netko ce nadobudno u gugl ukucat nesto vezano uz navijace i sjatit ce nam se tu na ovaj forum (nimalo blizak toj tematici) gro navijaca i opcit ce nam s rodbinom.
a to nam ne treba.
u gostovanju na televiziji z1, u emisiji vesne kljajić, gostovao je jedan naš pripadnik i pripadnik policiji...
ne mogu naći klip niti se sjetiti imena policajca...
uglavnom, policajac je rekao, kada si napadnut, imaš se pravo braniti, bez obzira tko te napao...
bio sam na stadionu, znam kako je bilo, meni dosta...
znam da vama nije niti će ikada biti...
raspravljati mi se ne da više, sve relevantne činjenice su rečene, videi pokazani, tekstovi zalijepljeni, ...
vrtimo se u krug, o argumentiranoj raspravi nema govora, tako da ću se ja polako povući iz ove teme...
keep on going...
:wave:
LoL. citajuci postove od zadnjih nekoliko dana mogu samo zakljuciti da je bbbrljo mozda fulao profesiju.
Sa svojim iznosenjem stavova i kojecemu fakat bi imao velike sanse kao komicar ili tako nesto.
Uopce ne znam sto uopce misliti o neandertalcima koji na utakmici Dinamo - Zagreb fuckaju igracima Zagreba koji izlaze iz svlacionice.
Ja samo znam da je zbog idijota poput ovih koji su napravili zadnje sranje mom klincu nazalost grah pao tako da izgleda da nikad nece ici na stadion gledati tekmu u zivo. Hrvatski nogomet a i bilo koja tekma kuda idu nasi vrli navijaci mi je poput gledanja wrestlinga.
Za sve novce koje odvajam za stetu koju su napravili na svim utakmicama (razbijanje tramvaja, buseva, paljenje stolica, ljecenje u bolnicama jer su dobili po picci) dajem si zapravo nazivati ih idijotima, debilima i maloumnicima.
Cekam samo dan kada ce se neko normalan iz murje sjetit i uvest konjicu na tekme. Pa cim izbije malo sranje neka pocnu tuc sve od reda. Pa ce zbog kolateralnih zrtava na stadionima ostati samo kretenoidi, a svak normalan ce ostat doma upravo zbog njih. S teroristima nema pregovora. Udri i gotovo!
Ma Nered, nisu to neandertalci, maloumnici niti debili...
Oni su ti visoki znanstvenici, profesori, nuklearni fizicari i ko zna kakve oni jos titule skrivaju hahaha
Cuj, pa oni su ti glas naroda, bore se protiv policije i kriminalaca ;D
dijelim misljenje. itekako.
i to me neopisivo zalosti, jer ja sam na stadionu prvi puta bila s 2 i po godine. (toga se ne sjecam, sjecam se slabo univerzijade koja je bila kasnije)
mi svi doma jako volimo nogomet. sport opcenito. ali cim su bojsi poceli pokazivati ono sto se do danas promijenilo nije, roditelji su me prestali voditi na stadion. ma, opcenito su poceli izbjegavati odlaske na sportske susrete. ohrabrili su se tek kad sam vec imala 13 - 14 godina, i to samo i iskljucivo za tekme badel zagreba, i to ne europske, nego domace rukometne lige :rolleyes: u to doba to me stravicno ljutilo i zalostilo. i da, osjecam da sam ostala zakinuta za nesto fantasticno! nesto sto se preko malih ekrana ne da docarati. a sve zahvaljujuci hordi "intelektualaca" koji sebe nazivaju navijacima.
jos vise od toga me zalosti cinjenica da cu istu yebenu stvar i ja morati napraviti svome djetetu. iz istih razloga. i nisam mislila da ce to ikada izaci iz mojih usta, ali sada se nadam da mi dijete nece voljeti sport :(
al u jedno sam stoposto sigurna, "navijac/navijacica" nece biti. ni pod razno. vec u trbuhu cu zapoceti brainwashing :D
ne smijem se mjesat jer inace bi svasta napisao a time i potpisao svjesno trajno udaljavanje sa ovog foruma. ali uglavnom ta stoka koja sebe naziva navijacima ne zasluzuje ni slovo spomena, jer dok su oni tamo, nicije djete ne smije krocit na taj gabor od stadiona.
postovani i vicni navijaci, pogledajte kako se navija http://www.youtube.com/watch?v=QdRi_D2Gla0 (izuzet drhtanje snimateljeve ruke radi nejebice).
morao sam ovo staviti...
jedan C/P...
Dakle gledam sad vijesti na RTL-u. Jedna od glavnih vijesti u najavi je ta da je Mamić opet "puknuo" i na pressici optužio sotone da žele uništiti Dinamo i stvoriti veliku srbiju.
U prilogu prikazuju taj njegov "show" nepovezanim isječcima njegovog govora i u trenutku kada govori o sotonama koje žele uništiti Dinamo i stvoriti veliku srbiju prikazuju maksimirske nerede od 01.05. i navijače, namjerno aludirajući da Mamić u tom svom monologu misli na njih. U stvarnosti, pošto je Večernji list objavio cijeli članak o tim njegovim izjavama ( http://www.vecernji.hr/sport/nogomet...-clanak-143478 ) vidi se da on sotonom naziva nekog SDP-ovca koji je u Saboru postavio pitanje o Dinamovom plaćanju poreza, te koliko sam shvatio dužnosnike Vlade koji su sjedili u Saboru.
Jedan dio njegove izjave: "Ako dođem 500 puta, iznesem bilance koji su javni dokumenti, zapisnike raznoraznih kontrola, što to predstavlja? Moji radnici dobiju i božićnice i uskrsnicu. A ta sotona je ukinula sve to i prava na oplodnju i regres! Ja sam jedini luđak koje te spodobe naziva pravim imenom. Zašto tu sotonu ne nazovete imenom sotona? Koja je to vrsta demokracije?"
Nakon tog priloga, na istoj televiziji ide prilog u kojem se u prvi plan stavlja novo sramoćenje Hrvatske u režiji povampirenih hrvatskih huligana u Klagenfurtu.
Pametnome dosta da vidi što se tim izrežiranim, savršeno vremenski usklađenim prilozima želi poručiti.
Prežalosno i prejadno pa čak i za jednu senzacionalističku, žutilo televiziju kao što je RTL.
Daleko od toga da branim Mamića, nego se jednostavno na ovom primjeru vrlo lako može iščitati stvaranje novinarske "istine", odnosno izvrtanja situacije onako kako njima paše u potrazi za žutilom, skandalima i ekskluzivom...
A budale to slušaju, gledaju, čitaju, po tim govnima kreiraju mišljenje i onda sude...
Pa eto, oni su to izrezisirali, a ti si ovo. Mogao si izbrisat taj dio, ali nisi..
Opet vrijedjas nas, koji nemaju isto misljenje kao ti i tvoji dragi intelektulci.
Ajde vec ako ti je toliko stalo do tvog kluba i BBB-a, umjesto da pises ovdje na forumu, pisi policiji, vladi, tuzi se Strasbourgu da vas policajci maltretiraju i bez prava premlacivaju..
Eto ti primjer, neka zenska koja je suvlasnica jedne zgrade, je tuzila Strasbourgu jedan kafic zbog pre velike buke i zenska je dobila parnicu i kasirala pare..
EDIT:
DOkaz kakvi su BBB navijaci ;)
Ajde da cujem kako ces ih sada obranit..
ma to su nebuloze kao od Mamica tako i od bbb.To je vise preslo svaku mjeru da nekazem dobrog ukusa,jer je postalo tesko probavljivo.Mislim da ste svi gledali jucer tekmu..... i vidli ste kaj je nogomet ,tekma,navijanje ,sport,kultura.Druge rijeci su suvisne.
hm, da.
onaj jelusic rek'o da holdingu fali 800 - 900 milja kuna.
da ce ukinut besplatne pokaze skolarcima i da ce cijenu vrtica dici u nebesa.
da bi preko djece, onoga sto bi valjda trebalo biti zadnje na listi za odstrel, namaknuo pare za holding.
i normalno da smo se svi logicno zapitali, pa cekaj malo, kako preko djece, yebemu, zasto se ne ukine fakin dinamo i kojekakve udruge navijaca? i onda je jedna majka to tako fino objasnila - da ukinu financiranje dinama i sruse maksimir napala bi ih horda podivljalih huligana.
kad su djeca u pitanju, nije ih strah, najgore sto im se moze desit da ih podivljale majke nabreklih sisa pospricaju mlijekom. smijesna izjava? jok, za plakat.
brijem da cu ja prva otic potkurit to ruglo na maksimirskoj!! valjda su prvog svibnja pocupali prevec stolaca i sad popravak ne mogu namirit iz prireza, pa hop, idemo ukinut pokaze skolarcima. ili si je netko od vonabi dinamovih zvjezdica pozelio novi autic, pa hop, ajmo dic cijenu vrtica za 150% samo da nam zvjezdica ne pobjegne u europu.
e, bljuje mi se.
jos vise kad se sjetim da se iz istog tog proracuna i mog prireza financira i udruga navijaca!
http://www.youtube.com/watch?v=O9Sbz0LEqJw
finale lige prvaka... ;)
čuo sam, a i vidio, da interventna nije uletila... ;)
:wave:
Eto dizem temu iz mrtvih jel sam imao potrebu ovo podjelit sa bbbrljom:
BORAVAK Torcide na gostovanju u Grčkoj prolazio je bez ijednog incidenta sve dok uoči početka utakmice na tribinu gdje su bili smješteni Hajdukovi navijači nije upala specijalna policija.
Uslijedile su tada nemile scene - međusobno gađanje stolicama i bakljama da bi na topovske udare Hajdukovih fanova grčka policija odgovorila još jačom upotrebom sile.
Situacija se na koncu ipak smirila, a torcidaši su utakmicu Hajduka i AEK-a promatrali u kavezu, okruženi specijalcima.
Od Hajdukovih fanova koji se nalaze na tribini olimpijskog stadiona u Ateni doznali smo da je iskra zapaljena nakon što se doznalo da su AEK-ovi navijači izvan stadiona kamenovali autobuse s kojima su Splićani doputovali u Grčku.
------------------------------
Eto vidis da nisu samo BBBi oni koje gazi svaka policija na svakom gostovanju...
PS: Sorry za ovo, al eto, nadam se da necete zamjerit :notooth:
nisu, nisu, evo, i torcidu su nagazili. ma to oni tako sa svim rvackim navijacima. mi rvati smo im svima trn u oku.
nebitno sad sto su torcidasi PRVI poceli divljati i paliti topovske udare. nije to bitno, ne, ne, zla grcka interventna nije smjela doci na tribinu. nikako. u svojoj zemlji. yok. ne smije se to!!
đizas..
uvijek i stalno iste price.
navijaci su nam zesca zalost i sramota. svi redom. i bas sam to sinoc govorila brlji nekim drugim internetskim kanalima.
hajmo se podsjetiti, nedavno je bilo.. na kojem su ono sportskom dogadjaju navijaci zestoko izvizdali sluzvenog spikera na stadionu kada je na razglas apelirao da se ne podupire rasizam?
prejadno i pretuzno.
uvijek mi se smuci kad cujem za ovakve dogadjaje, i uvijek se pitam s kime to dijelim ovaj kutak u svemiru. i molim boga da me otmu vanzemaljci koji nemaju navijacke skupine!!
Đaba ti kad ima Torcide i na Jupiteru. ;D
I ja vjerujem da Torcida nije dobila "mukte" to što je dobila. ;)
Al rekli su da su im grcki navijaci kamenovali bus...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Nerado diizem temu, ali moram.
Evo upravo prije 20 minuta su Dinamovi navijaci napali bus PAOKovih navijaca kamenjem i na kraju su ga bakljom zapalili.
Kada je 'napad' poceo, ja sam isao doma, tj.od skole do tramvajske stanice koja je nekoliko metara udaljena od mjesta zlocina.
Da nisam gledao prema busu, najvjerojatnije bi dobio kamen u glavu od tih maloumnih retardiranih kretena.
No kada se sve zavrsilo i kada su culi zvuk polocije, ko pi*kice su se razbjezali sa kapuljacama na glavi..
Zato od sada pa nadalje, policija ima po mojem misljenju svako pravo da ubije Boga u tim seljacinama.. kako bi volio da ih docekaju na stadionu i isprebijaju...kreteni..pa si vi sada mislite zakaj nas Europa ne zeli..
Neide mi u glavu, zasto oni to tocno rade? Sta oni dobiju sa tim paljenjem i unistavanjem... Svega! :wtf: