Blesani jedni... U uvodnim flash animacijama još im stoji stara cijena od 755 kn za Motorolu L2... ;D Ne da mi im se slati mail...
Printable View
Blesani jedni... U uvodnim flash animacijama još im stoji stara cijena od 755 kn za Motorolu L2... ;D Ne da mi im se slati mail...
K510 ima pravu 1,3mpx kameru, ili interpoleted..?
Sve bolja i bolja im je ponuda a či si sada uzetic simens c81 .
da li je nokia 1110 iz tele2 zakljucana ili radi na sve mreze?
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...cssonk310i.jpg
Za pre-paid samo,zasad valjda.Cijena Bla-bla paketa: 645 kn
Novo u ponudi bla-bla paketa od danas: LG S5200
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...li/LGS5200.jpg
Cijena bla-bla kompleta: 995 kn
= Citat =:
Izvorno postao phone
došla u SANTA DOMENICA 1 GB 499 kuna:evil:
to je previse.od 512 kosta 210kn.po meni je prevelika razlika.
Pa je...al past će cijena. Svugdje pada. Čeka se da padne na barem 300 kuna :)
frish-KI
jel ti Motorola L2 "zaključana" na tele2 mrežu? I zna li tko dal je SE K510i iz njihove ponude "otvoren".
Cheers
Po "n"-ti puta: i oni zaključavaju svoje uređaje, ali može se dogoditi da neki uređaj ne bude... Bivša N6170 je, primjerice, bila otključana... Jedino da odeš u trgovinu i pokušaš u uređaj staviti drugu karticu...
Da, zato i pitam jer se može dogoditi da bude slobodan, pa bih volio znati koliko često i koji modeli.
Čovječe što je tebi :-/= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Pa čovjek samo pita jer vidi u profilu da imaš L2
= Citat =:
Izvorno postao Highlander
Ništa meni nije, već je na to pitanje odgovoreno nekoliko puta u threadu... A i ne da mi se svaki puta stavljati tonu smajlića da me netko možda ne bi krivo shvatio...
Slažem se s tobom da su ovakva pitanja postala nepotrebna jer već smo mogli naučiti svi ne samo sa ovog foruma nego i iz iskustva da operateri zaključavaju svoje uređaje pogotovo ove jeftinije i iz pre-peid paketa, te da postoji mogućnost podkradanja greške ali ajde ti pogodi koji je otključan.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Iz ovoga se vidi da pojedinci ne čitaju cijelu temu nego puknu pitanje tamo di stignu.
Bilo je samo pitanje dal je mobitel otključan ili ne. Nikoga ne želim gnjaviti. Sudjelovanje na forumu vas, naravno, ne obvezuje na odgovor samo ga čini besmislenim.
Čitao sam i druge threadove, na apsolutno isto pitanje a za druge modele mobitela članovi foruma najnormalnije odgovore: Je, zaključan je! ili Ne, nije zaključan!
Inače, mislio sam da su već neko vrijeme svi mobiteli zaključani dok nisam pročitao post broj #808 na jednoj od prethodnih stranica...
Isn't that ironic!
jeli oni ono imaju k800 u ponudi ili sam ja sanjao??? nemogu vjerovat
di si to vidio?
Nazire li se kakva ponuda mobitela za postojece pretplatnike na pretplati 0kn?
Rado bih uzeo mobitel na 18 mjeseci, ali mi se bas i ne isplati uzimati potrosnju 85kn (ne trosim preko 50kn mjesecno) ili tarifu mukte (zbog cijene poziva).
nisi sanjao, vidio sam jedan plakat od tele2 i na njemu je bio k800, no njega su izgleda stavili da više ljudi vidi plakat, jer tko nezna za k800= Citat =:
Izvorno postao aksicni
ako ima,ja kupujem odmah.:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ma nema, ba koliko ja znam :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Bio sam na prodajnom mjestu, i ono zavarili mi u lice :) Zvao službu za korisniki, oni se nisu smijali, ali sam se ja njima smijao :) , i naravno na internet stranici nema ništa (doduše, tamo uvijek i bude kad svi već znaju).
tko zna, možda ga stave kao znak proslave 1. godine na našem tržištu.:lmao:
Ma ja bih za znak proslave 1. godine da stave za pretplatnike 0kn neku ponudu mobitela, jer ovo nema smisla. Uzmem telefon i gubiti povoljnu tarifu, mogu se prebaciti na samo jednu od one dvije koja ce mi povecati racun. Da bar uz aparat ponude minimalnu potrosnju 48kn i tarifu 0kn, to bi bilo nesto. Ova ponuda je katastrofa i prestara, sta god da ides uzimati na crnjaka se vise isplati.= Citat =:
Izvorno postao nijala
ma ja se samo šalim. ne vjerujem da će staviti k800 u svoju ponudu jer se ne uklapa u ideju: "jednostavno i jeftino"= Citat =:
Izvorno postao borisd
Pa to baš i nije istina. Može biti i skupi mobitel jeftin, tako da je jeftiniji nego drugdje. Ne kažem da će biti u ponudi ali moguće je.= Citat =:
Izvorno postao nijala