snijeg je opral ko u kanadi
Printable View
snijeg je opral ko u kanadi
Neznam kada sam zadnji put tako dobro i čvrsto spavao...baš je bilo lijepo spavat :D
Sunce! http://www.asturcon3.com/emicons/beach.gif
Milina, otpedalirao turu, došao doma i čekam da se bojler zagrije...
xlr, zar ti nije non-stop uključen? :)
kod mene kiša...
Jesi i ti jedan od onih koji kažu da je ekonomičnije držat bojler uvijek upaljen? :D
tu onak, malo pada, malo ne pada . . .
nije baš hladno . . . ;)
@xlr
jesam :) a i ne bih mogao podnijeti da nemam tople vode, ne volim ni ruke oprati mlakom, a kamoli hladnom :D
Damn cold-blooded economist :D :p Hladno ili toplo, bitno da sam se sad okupao.
E da, neki dan sam položio upravljačko računovodstvo http://img116.exs.cx/img116/1912/t7xhappy.gif možda ti zazvuči poznato.
I ja sam ga položio, kolega :)
Trenutno slušam makroekonomiju, međunarodne ekonomske odnose, finansijski menadžment i organizaciju poslovnih sistema. Ti? :)
Najdosadniji semestar ikad :(
Daleko smo od kolega što se faksa tiče (ja sam na politehnici), nemam baš puno veze sa ekonomskim faksom osim 2 predmeta koji spadaju u tvoju struku. Nas više drilaju sa nekakvim menadžerskim forama, upravljanje ovog, vođenje onog itd. Cijela godina mi je u menadžerskom štihu :)
A sad, ako te zanima, nabrojim ti neke 'bolje': menadžment projekata, poslovno-proizvodni procesi, upravljanje kvalitetom, proizvodno inženjerstvo and so on... :D Veselo!
Baš veselo :)
Nema veze, kolege smo po forumu :D
prošetao psa, polako na tekmu . . . ;)
pišemo se poslije . . .
pozz :wave:
šunkica se kuha.... :)
nagovaram smrću da mu ofarbam jajca :notooth:
uspješno sam debrandirao mob, malo skinuo aplikacija i instalirao ih...
sad mogu spavat... ;D
Jel nam može ko uživo reportirat stanje na ulicama? Ko vodi ? ;D
Evo i mene...uskrsnuo sam....;D
Dobrodošao Gorane :)
Svim katoličkim vjernicima - srećan vam Uskrs!
usto vako rano da gledam ManU-Lvp kad ono nema prijenosa...
Hvala dečki (bbbrljo i points) na dobrodošlici....:respect:
Ali nakon povratka neće više biti kao prije,više ne volim ovaj forum tak jako i neću provoditi puno vremena na njemu...;)
Stoga vas sve pozdravljam i kad nađem vremena doći ću vas pozdraviti...:hrv:
:wave:
@ Goran: Navrati ponekad... :)
Takav režim i jeste bolji :) Forum izgubi čar ako ga prečesto posjećuješ, kao što ja to činim lately :)