daj nemoj zajebavat eee....... a ništa, onda ću ga ja slučajno gurnut niz stepenice ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Printable View
daj nemoj zajebavat eee....... a ništa, onda ću ga ja slučajno gurnut niz stepenice ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
I have a pair of slippers with your name on them... papucharu jedan nikakav :bunny:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Eh, ovako bude uvijek kod sastanaka forumaša.
Mjesec dana prije sastanka: cijeli forum najavljuje dolazak
Tri tjedna prije sastanka: trećina počinje s uvjetima :) poput "ako bude u Zagrebu i ne bude padala kiša i Dinamo mi odigra protiv Ingrada hendikep i ako se nalazimo između 18:49 i 19:23 onda možda dođem ako mi se poklope neke stvari".
Dva tjedna prije sastanka: ona prva trećina je do sad već rekla da ne dolazi, a slijedeća trećina smišlja isprike lagano.
Tjedan dana prije sastanka: trećina ljudi je i dalje zagrijana, ali se bar pola njih uplaši nepoznatih geekova (kako si vizualiziraju ostale forum membere) i odbiju ih interne šale koje odišu homoseksualnom ljubavi starijih članova koji se već znaju od prije.
Dan prije sastanka: najlejm isprike koje se mogu smisliti, kao ova gore navedena :evil: ili se ljudi jednostavno ne javljaju, iako lurkaju u nadi da će se sastanak otkazati pa da nemaju grižnju savijesti :bunny:
Sastanak: okupi se dobro poznata i još bolje baždarena (s izuzetkom Whiteboya) ekipa od 4, 5, 6 ljudi i eventualno jedan novi koji se više nikad ne pojavi :spin:
I? Kad je taj sastanak :)
I say God damn, Chelex.. God damn!
;D ;D ;D
Ajl du maj best tu šou ap.
E, yebala te Fata, sad ću ju nazvat, pa pokazat što je muškarac (kad već to nerme drugdje vidjet ;D) i poslije će te molit da dođeš na sastanak!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Pas mater, moja je sva sretna kad idem na tak nekaj, da me ne mora više gledat... :)
Gle, ovo je bilo najavljeno PRIJE bilo kakvog 'hepeninga' koji ti je uletio, tak da fino razmisli kome ćeš lansirat odjeb.
Nema ga godinama i onda namiriši žurku :)= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
Jok, buraz: nažalost sam za ovo s Fatom znao još prošli mjesec, kad se krenulo govorkat o tome. A to kaj sam ja to zaboravi na prvi spomen žurke, to je nešto drugo :-/= Citat =:
Izvorno postao Whiteboy
joooj, ma dobro, niš neću više reć. :-X= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
I onda...kad je to sutra...ili ni vi ne znate :) OK...našao sam :)
Šta jest, jest: bit će mi drago vidjeti te nakon svih ovih dugih godina :licklips:= Citat =:
Izvorno postao gog
imamo dve opcije Remy ili Remy .......čovjek bi reko "...važno je zvati se Ernest" ;D , ovaj put bi mogli za promjenu u Remy ;)
nemoj slučajno kliknut na "novi postovi"....jer nebuš stigel na sastanak ...= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
Evo ja sam vec spremna za sastanak...podloga je tu...jos samo da je vrijeme malo blize...
Ovje se nalazimo http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=631= Citat =:
Izvorno postao tomo
ovo ce biti prvi sastanak na dvije lokacije. Tomo i ja na jednoj a ostatak foruma na drugoj. Nesto kao Live Aid :)
To sam i napravio... pa mi se zapalio procesor :spin:= Citat =:
Izvorno postao tomo
viš i ja bi došao da sam danas u zagrebu... :-/ :evil: tek od ponedjeljka :(
e a mene zanima nešto; dal netko od vas iz K pivovare koja navodno radi do 11-12 planira otić negdje van kasnije se malo utuć il svako doma svojim putem? jer ja planiram okupirat sidro do 6-7 ujutro, pa na 2 redovni....
Ja bum samo do 23h...Zadnji vlak ode u 23:45 :)
Sve opcije su otvorene ;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
A zakaj zajebavaš, kaj se nikad nemreš prilagoditi?= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
dakle, ja se sad skidam s foruma, pa da ponovimo još;
K pivovari u Ilici 222 ( http://www.kpivovari.com/page.aspx?PageID=21 ).
U 20:00 sati
ja ću doć sa user_name, mi ćemo se nać malo prije, i doći ćemo oko pola 9. nemojte da sad na kraju neko zajebe, tipa što čelavi kaže pada kiša il dinamo ima priliku protiv šibenika, pa mora vidit oće dat gol. whiteboy, ako ne dodje nered i tomo, teoretski tebe znam jedinog, pa te molim da se suzdržiš od alkohola dok ja ne dodjem, jer mi te se ne traži pod stolovima ;D
ovo za kasnije, bi se mogli dogovorit kad se skupe svi vitezovi okruglog stola, ko bude za odemo negdje, ko mora doma, mora.... (ja idem negdje u svakom pogledu)
dakle bando huligana i lopova, pozdrav i vidimo se!!! ;D
LOL, za ovo imaš pivu :)= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Došel bu i tomo, makar na kratko, čul sam se s njim...
zappan nebu došel jer je na nekom etno festivalu (niš čudno) :)
Ok. Ja ne znam nikog. Al valjda budem nekog skuzio.
EDIT: Hm. Nisam nikog skuzio...going to me Julie :-)