mudro zboris...hvala ti na savjetima
Printable View
mudro zboris...hvala ti na savjetima
Kako smo već vidjeli/pročitali, od sutra bi trebao krenuti "pravi" jelly bean za S3...Što mislite o tome? Hoće li opet doći do nekakve odgode, kašnjenja...Pratim unazad par tjedana situaciju sa tim firmware-ima i vidim da su S3 LTE te zadnjih par dana intenzivno i Note 2 (jelly bean out of the box) dobili update-e koji ispravljaju neke bugove,donose neke novosti (multiview)i sl...Možda se sutra za nas stvarno nešto i pokrene po tom pitanju?
Nevjerojatno, upravo sam se registrirala da pitam jel se zna išta o JB, konkretno me tele2 zanima. Nadam se da neće biti problema i odgoda, čekam otkako se pojavio u Poljskoj. Živi bili pa vidjeli :)
Kaj niš od JB-a a? :D
Meni danas ništa... ali ni nebude, uzeo sam danas HOX, da probam malo HTC... :)
Nema :) Samsung, što drugo reći...
Dali je netko kupio Screen Protector preko ebay-a a da mu je folija preko cijelog ekrana (od ruba do ruba - od vrha do dna), naime kupio sam si Screen Protector i neugodno iznenadio kad sam shvatio da folija uopće ne ide do rubova uređaja.
Daj link od folije kojusi kupio. Ili si krivu narućio ili su ti krivu poslali. Može slika kako stoji na telefonu?
ima u predhodnim postovima link s foliom ili bolje receno poklopac za ekran u raznim bojama. ne znam link napamet pa malo prelistaj stranice unazad. ne previse unazad. Ni moja ne prekriva cijeli ekran.
Nije ni predviđeno da ijedna od tih folija prekrije cijeli ekran. Čitala sam na xda o tome, ako se dobro sjećam, razlog je to što bi se folija s korištenjem brzo počela odljepljivati da ide do rubova. Ovako ostane mjesta i za zaštitnu masku, a kombinacija je ionako idealna zaštita.
Da ovo ti je sasvim normalno. Kako je gore navedeno, bolje da ima mjesta nego da je do ruba. Na dva koja sam ja postavljao isto je tako bilo.
Ovo je bolje vjeruj mi baš zbog gore navedenih razloga.
Ima li SGS II ekran do ruba telefona kao III?
ako uzmem s III otkljucan u nekom ducanu, dali se postavke za mrezu (podatkovni podaci internet ) automatski same narihtaju u uredaju prilikom stavljanje sim kartice.
ili trebam rucno postavljati ?
Trebalo bi automatski, tako je već dugo na smartphoneovima, naravno nitko ti ne može garantirati da će biti sve biti ok. Meni se postavke same podešavaju još od nokie 5800, pa nakon nje htc touch hd i sad desire. Znači nekih 5 godina bez ijednog problema. Mreža je Vipnet.
dali neko ima iskustva sa T-Mobile ?
Evo za one koji trebaju zastitu ekrana od ruba do ruba... http://item.mobileweb.ebay.com/viewi...d=180973336529
S3 nema ekran (prikaz slike) od ruba do ruba ima prostora 3-4 mm s svake strane, tako je bilo i na S2
Ako se na TELE2 dobije sms čim se uređaj upali (prvi put) dali želiš da ti pošalju postavke za mms, internet i sve ostalo onda je isti postupak i kod drugih operatera jer je to postao standard.
Da li vam mob prilikom ulaska u imenik lagano zašteka?
Nakon sta je mob zakljucan neko vrijeme odem u imenik i zasteka sekundu dok ga ne otvori ,lagano me nervira.
Da, imenik je i meni štekao. Ili uđem u phone app i kliknem na contacts i traje da otvori contacts app. Zna živcirati.