Takodjer u sve gore navedeno samo 3 pocetna zaslona:(
Printable View
Takodjer u sve gore navedeno samo 3 pocetna zaslona:(
Danas bio neki update, kamera i još nešto, ne sječam se više...
Neki dan sam prčkao nešto i u porukama sam vidio da ima opcija "move to secure box". Di ih stavi i kako ih vratiti?
Koja je verzija te nadogradnje? ?Ako si napravio taj update
Napravio sam, nije mi reklo koja verzija je zadnja.
Uglavnom, software no. je 4.18.401.2 ako je to što mjenjalo
Evo još jedno pitanje:
Kupio sam range extender za kućni wifi, da mogu imat signala u prizemlju kuće. Svi laptopi i ostali uređaji po kući su se spojili i rade normalno, jedino ovaj mob ništa. Konektira se na mrežu, na momente je signal ful, ali ne može se na net. Nema nikakvog podaktovnog prometa... Any help?
Napravio novi update Viberx 4.0.3., mislim i predugo mi treba sad mobu da se napuni... Više od 5 sati. Jel tako i kod vas?
Najveci problem je da kad se ukljuci BLN, mob nije nikad u deep sleepu.
Kolko god se trudili, ovu verziju ne mogu ispeglat i ucinit odlicnom za bateriju ka 3.8.
sada me samo zanima kako postaviti da mi kada pisem poruku ili na fb nesto da on sam ne izbacuje rijeci.
I da li je kamera nocu ovako mutna inace,slik je totalno mutna,ili ja neznam namjestiti u postavkama.I da li on ima notifikacijsko svjetlo
Probaj ovako , meni to inače odgovara jer moram manje pisati , a osim toga još dodajem riječi u - Osobni riječnik - koje su mi interesantne ili ih više koristim ( u SMS-u )
Postavke - Jezik i tipkovnica - HTC Sense Input postavke - Napredno - Predviđanje slijedeće riječi
Možeš iskopčati i provjeru pravopisa (Off)
pozdrav drustvo imam HTC one X i prilikom nabacivanja softera 4.2.2 nemam hrvatskog menija pa bi vas zamolijo za pomoc jeli mogu kako obnovit softer
ili ubacit hrvatski meni.
Jesi stavio stock ili neki custom rom?
iskreno ne znam koji je sam se apdejtovo kad sam wireless ukljicijo .
gdje se gleda koji je
Onda je tvornički. Vidim da ne barataš tim stvarima. Idi u postavke i odlistaj do dna i onda 4 opcija odozdo ti je postavljanje jezika
nema hrvatsko ni srpskog ni bosanskog
samo njemački engleski francuski talijanski i turski
Onda taj mobitel nije za naše tržište, ima drugačiji CID pa povlači softver za druge zemlje
al je imao dok se nije donagradijo na novu verziju jel se moze kako softer ponovo nabacit ili vratit na stari
Može ali prekomplicirano je to za tebe jer nisi u tijeku sa tim stvarima. Ne potcjenjujem nikoga, ali moraš malo dublje ući u problematiku da bi neke stvari odradio sam.
Skini si sa play storea aplikaciju CID getter pa pokreni i vidi koji je cid. Ako je telefon za istočnu Europu cid mora biti HTC_032
htc_102
Eto, telefon ti je iz njemačke. Moraš skinuti OTA update verziju 4.18.201.2 za cid htc_032 i flešati ga preko fastboota obzirom da ne postoji RUU ta verzija
gdje se moze skinuti dali imas link da ne pretrazujem internet i dali cu naci
Da sam na tvom mjestu prebacio bih na engleski jezik (to većina zna) i ne bih dirao ništa. Od silnog isprobavanja može ti se isprazniti telefon i onda ako nisi upoznat sa procedurom, lagano ćeš put servisa ili kod nekog tko ti može pomoći. Ako baš silno želiš probavati evo ti nekoliko linkova pa se igraj. Nadam se da znaš što radiš :D
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=109
http://www.androidtuition.com/htc-on...y-ota-updates/
Imam mi drug mobitel htc one x al ne dolazi mi update 4.2 ostao je na 4.0 sta da radim ?
Kupi mobitel sa naših prostora.