Nego, kad će već jednom službeni jelly bean na t-mobile uređaje? 5. mjesec je a rekli su početkom godine...
Printable View
Nego, kad će već jednom službeni jelly bean na t-mobile uređaje? 5. mjesec je a rekli su početkom godine...
Dosta sporo ide plasiranje JB-a diljem Europe. Stali su na nordijskim zemljama prije mjesec dana...
Planiram prodat svoju S2-cu, koji ROM preporučate da stavim budućem kupcu, pošto je ionako moram formatirati?
Nešto za "široke mase", da ga može koristit neznalica, poznavatelji će ionako stavit svoj ROM po želji...
Stavi stock JB.
Nešto šta će se moći nadograđivati preko Kiesa? Toliko dugo ne pratim već situaciju da ni ne znam koji je zadnji stock :D
Zadnji stock za SII je 4.1.2 (kod nas još nije stigao).
Zar nije bolje da mu onda stavim naš zadnji ICS? (ako da, koji - link ako nije problem, hvala)
Ja bih stavio JB. Imaš i hr jezik, naravno, a telefon radi perfektno na njemu. Provjereno na nekoliko uređaja.
OK, možeš mi samo dat link ako nije problem
Evo izgleda da je danas pusten 4.1.2 za tmob. Meni je sam poceo skidat preko wifi-a iako mi je to u opcijama bilo iskljuceno, pa mi bas nije jasno kako je mogao sam poceti. Bilo mi je ukljuceno samo push poruka za obavjest o novom sof-u.
Ista priča sa mnom!
Upravo mi počeo mi automatski skidati čim sam uključio wifi, a imam isključeni auto-update.
Dakle, nisu ga još ni počeli spuštati na mob a već bug... :)
BTW, download ima kojih 360 MB...
ja sam napravio update. Sve ok za sad!
Eto i mene s novim updateom. Nakon što sam posložio sve ekrane, shortcute itd. (šteta što to nije sačuvano) sad sam ga restartao.
Primjetio sam da se jako zagrijao - na 42 stupnja. Vjerojatno radi silnog instaliravanja i sl...
Inače, upgrade me koštao dobrih 20% baterije.
Za sad sve radi OK.
---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 15:40 ----------
Nimalo zadovoljan za sad. Kod unosa teksta preko qwerty ekranskw tipkovnice mi se vec nekoliko puta smrznuo na pola minute... vrlo iritantno...
Meni jedino nakon updatea ne nudi weather widget od accuweather-a, jednostavno ga vise nema na listi od widgeta. Znaci onaj orginalni koji je bio na 4.0.4. Kad gledam sve aplikacije koje su na mobu postoji "weather widget" i "weather widget main" ali pise da imaju 0.00 B. Jel zna netko kako to rjesiti? ne bih stavljao neki drugi jel svi gutaju po 30-38mb memorije a ovaj nesto sitno...
I ja sam jucer napravio upgrade, sve radi super, osim sto mi je vec 2 puta, sasvim izgubio signal. Dogadjalo se i prije, ali ne tako cesto. Nadao sam se da ce to popraviti. Ocito nisu.
Nestane ti signal na 10-60 sekundi i to samo na 3G/H mreži dok na 2G radi bez problema?
Ja sam konstantno na 2G mrezi i zna mi se na 20-ak sekundi izgubiti signal... na jelly beanu mi se to jos nije dogodilo... za sad...
Link ne radi...
Link radi uredno. Upravo isprobao.
Probaj 2G. Meni je 3G znao nastajati po par puta na dan, krivio sam tomato i nisam uopce znao da je problem u mobu. Napravio sam u taskeru "skriptu" da mi biljezi kada nestane signal i vrati se dok ne koristim mob i to je variralo od manje od minute do nekoliko min.
Rjesenje je u mom slucaju bilo glupo:
Vratio sam stock rom da testiram s ciljem slanja moba na garanciju. Na stock JB romu nikakvih problema! Ok rekoh, ajmo sad fleshati onaj stari custom rom na kojem imam problem - problema opet vise nema! ALI nakon recimo 2-3 promjene custom roma problem se vrati pa moram fleshnuti stock i restorati custom rom (10ak min posla, srecom). Flesham stock, bootam, rebootam u recovery i vratim prethodno bekapirani custom rom - dakle vracam isti setup s kojim sam imao problem - ocigledno nije do roma.
Pretpostavljam da je uzrok nesto vezano za efs i nv-data.bin fajl, ali ne mogu adekvatno debagirati jer ne znam kako. Stock rom sve sredi, a custom rom tek kasnije pocne zaj* ako puno flesas. U mom slucaju su svi custom romovi aosp. Vrlo cudan problem, nasao sam mu pattern i barem ga sad znam rijesiti. Nadam se da ce tebi na stock romu nesto od ovoga dati ideju i pomoci.
Istina, radi. Kvragu, izgleda da mi nešto nije u redu s kompom, ispričavam se :(
ok, hvala na iscrpnom objasnjenju, nesto cu iskemijat. Nego da pitam, kako stojite s baterijom nakon updatea. Meni se rapidno trosi, prvo sam mislio da je zato sto sam dosta cackao po mobitelu nakon toga, ali evo nocas se punio...odspojen je s punjaca u 7:12, sada je 10:10, znaci cca 3 sata. Nije obavljen niti jedan telefonski razgovor, niti jedna poruka, surfao nisam uopce, mailovi takodjer 0 bodova, nisam cackao po njemu. Baterija je sada na 80%. Upaljen 3G, viber. Ustvari samo ono sto je i inace sa starim softom bilo pokrenuto. Smanjio sam i osvjetljenje ekrana, Wifi, BT i GPS ugaseni. Uglavnom cini mi se da dosta zdere bateriju. :)