Jel itko ima problema sa Tapatalkom (zadnja verzija) da mu duplira ne pregledane postove??
@husein,
Ne znam. Nikada nisam instaliravao dodatne wallpapere, jer sam uvijek koristio one instalirane u ROMu.
Printable View
Jel itko ima problema sa Tapatalkom (zadnja verzija) da mu duplira ne pregledane postove??
@husein,
Ne znam. Nikada nisam instaliravao dodatne wallpapere, jer sam uvijek koristio one instalirane u ROMu.
Mozete mi samo reci gdje da skinem tepatalk za ovaj forum? :)
Na ipmartu. Registriraj se tamo i vjeruj mi naći ćeš skoro sve što ti treba :)
Evo direktan link da se ne moraš sad registrirat, ovo gore sam ti napisao za ubuduće :)
Da li je ikako moguće koristiti HTC kao daljinski za računalo ali ako se spojim na wireless?
znači preko rutera...hvala!
Gotovo svaki remote se na Androidu obavlja preko wirelessa (IC ne postoji, BT je teže za izvesti):
http://www.google.hr/search?hl=hr&cl...=&oq=&gs_rfai=
http://lifehacker.com/5709967/the-be...r-your-android
...
ja sam upravljao komp sam team viewer
Poz, meni bi trebala aplikacija QucikOffice za Galaxy S sa Androidom 2.2.1. Hvala
Nemam problema s Tapatalkom(zadnaj verzija).
Što se tiče baterije; Battery Diviner
...ili JuicePlotter widget.
Zna neko sta se desava sa "applanet" aplikacijom zadnjih par dana nikako ne radi. Ima li neko vise detalja u cemu je problem??????
U postu 823 je objašnjeno.
Kad god gledam neku tekmu ili neku nba emisiju,uvijek reklamiraju aplikaciju nba game time. Kao pratis sve nba tekme,ima i uzivo mecevi :)
Gledao sam na marketu ali nema,gledao na app brain i nema...
Moze mi neko molim vas dati link ako to postoji!
Hvalaaa
Opa, nisam mislio da ovdje ima (još) košarkaških fanatika :D Ja se ne sjećam više gdje sam to uspio pronać, al srećom spremio sam na komp pa ću ti uploadat kroz par min, budem editirao post i dodao link :)
EDIT: evo linka: http://hotfile.com/dl/95565098/bea9a...mtpls.zip.html
Instaliraj obadva fajla, prvo ovaj veći pa onda manji i sve bi trebalo radit :D
Inače, besplatna je, ali samo neke osnovne stvari, s ovim možeš gledat recapove i još dosta drugih stvari što nema u besplatnoj verziji :D
Besplatna je aplikacija, ali treba ti Market Enabler (za koji treba root) da bi je mogao naći i instalirati s Marketa.
Ako Sniper ne uspije- uploadam ti ja.
Momci hvala vam puno! :) Daj Boze samo da mi radi!
Skinuo sam ovo sa linka koji je uploadao Sniper :D
georgy imam rootan mob ali ne znam sta je market enabler :p ?
P.S. Sniper za koga navijas? Nadam se da si kao i ja za LA Lakerse ;)
EDIT:Sve radi samo ne mogu da gledam tekmu uzivo,a ni highlights sa danasnjih tekmi :(
Kad idem watch game,nudi mi da nesto kupim!? wtf
Aplikacija koja ti omogucuje da 'fejkas' svog operatera kako bi vidioo aplikacije za koje inace moras platit :)
Hmm, pa šta bi se uopće trebalo moć u toj aplikaciji gledat tekme uživo? Mislim da je to posebna aplikacija, i da ima veze sa onim nba league pass-om i da to nije tako lako za crackat jer se baš moraš ulogirat zato što se to dosta plaća, tako da to ne vjerujem da ćeš igdje nać..
Ovo je aplikacija s kojom možeš gledat recapove, čitat vijesti, statistike, meni je stvarno super jer inače svakodnevno pratim recapove skoro svih tekmi pa sad to mogu i kad nisam doma :D
Uglavnom, highlightsi i meni nekad znaju ne radit (recimo svaki 5. put), al obično mi pomogne običan izlazak - ulazak u aplikaciju.
S tim da ja pokrećem uvijek NBA Game Time Plus, a ne onaj obični, iako ne znam iskreno ima li kakve razlike ili oba shortcuta pokrenu isto :)
P.S. iskreno nemam neku najdražu momčad, samo najdraže igrače pa prema njima formiram to za koju momčad navijam :D Možda su mi samo malo draži Bullsi, naravno zbog Jordana, jer sam baš njegove zadnje sezone tamo (97/98) počeo pratit sve to (još dok je i HRT čak prenosio tekme :rolleyes:). Al otišli smo sad malo previše offtopic tako da je najbolje da tu stanemo :)
Pa koliko sam ja razumio one reklame,covjek rece da se moze uzivo gledati :D
Al i ovo je extra! Imaju sve statistike,highlights-ove,rostere ma sve :)
Extra aplikacija za preporuciti svima! ;)
P.S. Pa to se i svodi na kraju na najdrazeg igraca,meni je Bryant najdrazi pa vjerovatno zbog toga ovako dugo navijam za Lakerse,ali i kada Koby zavrsi oni ce mi uvijek biti kraj srca :P
Tražim app za automatsku sinkronizaciju ručno definiranih foldera između moba i PC-a. Znači, na PC-u instaliram klijenta ili sl., na mobu podesim da želim sinkronizirati folder sa slikama kada sam u dometu wifi-ja i on to fino odradi u pozadini. Može i automatski sync (upload) na Dropbox, ne mora biti na PC.
evo da i ja postavim pitanje
dali postoji aplikacija koja u razgovoru zavibrira 15 sekundi prije svake pune minute, pošto nema više te opcije u novom gingerbreadu
hvala
pod settings-call settings je bilo