WIFI Analyzer "vidi" sve mreze koje sam iPhone ne vidi. A za tonove zvona, preko ifunboxa stavim tonove u Ringtones folder i onda samo izaberem
Printable View
WIFI Analyzer "vidi" sve mreze koje sam iPhone ne vidi. A za tonove zvona, preko ifunboxa stavim tonove u Ringtones folder i onda samo izaberem
Ima koja dobra aplikacija za sms delivery? Stavio sam ovaj iphone delivery, jedan mi totalno sruši poruke, ne mogu uopće uči u njih, a drugi mi ne radi, tj nema nikakvog izvješća.
mozda bite sms za opcenito slanje poruka, ako ti se da ;)
ima li neki program da mi mjeri količinu internet podataka?
skinuo sam data usage i čisto dobar program..a dal ima neki da mjeri za svaki program posebno..da vidim koji mi program najviše troši?
riječnik hrv-eng / eng-hrv .. hrv-njem / njem-hrv .. hrv-tal / tal-hrv?
najbolja aplikacija za gtalk?
ima ih nekoliko..koju koristite,koja je najbolja(push obavezan)
imo!!!
moja preporuka za:
push tone ( cydia tweak)
mijenja tonove za whatsapp,viber,gtalk i sl.. stavite custom pošto ti mesengeri mi ikmaju po 2-3 tona obično glupa ..
Molim Vas kako se zove ona aplikacija koja dodaje u mail jednu ikonu pomocu koje mogu dodati sliku dok pisem mail ono drzeci pa izbaci izrezi, kopiraj, zaljepi i onda ikona za umetanje slike. Nadam se da ste me shvatili. Hvala
Edit:
I kako micem onu ikonu od govorne poste.
Hvala
Za govornu poštu u cydii: novoicemail aplikacija.
sad ću ga probati..
koristio GtalkPlus al se sam uključuje i isključuje pa nisam stalno dostupan..
Beejive mi je zakon sto se tice messengera.
Heyy, zna li netko kako mogu skidati mp3 na iPhone 3gs a da nije preko iTunes-a? Postoji li neki program ili aplikacija? :)
Kako mogu sliku dodati direktno u mail dok ga pisem.
sw je 5.1.1.
da ne moram ici na sliku u albumu pa posalji mail vec direktno da ubacim dok ga pisem.
Tek na 6.0 su uveli tu opciju da mozes.