Mislim da se ne moze hakirat taj 31.xx ako nisu nasli metodu ostalo je sve uglavnom isto pa radi hakiranja ga nitko niti ne stavlja
Printable View
Evo ja stavio 31.0.015 ,( nisam moro ništa hak. jer je tel. kupljen u mobisu ), uglavnom ništa posebno , čini mi se da je malo brži a trajanje baterije i ostalo ću vidjet s vremenom . U svakom slučaju hvala na odgovorima .
Evo mogu potvrdit da se mobitel s verzijom Firmware:v 31.0.015 za sad neda hakirat samim tim nemožete instalirati niti jednu aplikaciju koja traži potpis ima ih par koje natraže a to su tipa MSN a one koje najviše trebaju poput Slide Hangup koji služi za prekid razgovora kad se mobitel zatvori neradi.
Molio bi onoga tko nađe nađe nacin da napiše Bog ce mu platit :D
Evo krajem tjedna cu nabavit N95 8GB iz T-mobila pa imam par pitanja sto se tice firmware-a i hakiranja.
1. Jel zna netko koja verzija softa dolazi na N95 8GB iz T-mobile-a il to dobijes kak te punke na srecu?
2. Zelim imat firmware 30.0.018 jel znam da se moze hakirat, u slucaju da dobijem npr. v20. Jel mogu ja instalirat 30.0.018. Znam da mogu to preko NSU ali posto je trenutno aktualna v31 jel ce meni NSU ponudit na izbor izmedu 30.0.018 i v31 ili samo automatski instalirati v31. Bojim se da je ovo drugo. Ali eto da pitam :)
3. Jel postoji mogucnost da skinem taj fw 30.0.018 na komp, bacim ga u NSU folder i da mi NSU bez spajanja na net instalirat na mob 30.0.018? Ili tako neka kombinacija koja je sigurna i koju mogu doma izvest bez da nosim mob kod unlockera i da mi sa boxom to radi.
E i jel probao netko sa HelloOX hakirat 30.0.018 ? Pise po netu da se moze al volio bi cut iz prve ruke informaciju .)
Hvala.
Od nokije program daje zadnju verziju za instalirat na mob i nemožeš birat.
A sad ove egzibicije s starijom verzijom softvera po mom su suvišne i nepotrebne bolje pricekat još koji dan i izaci ce postupak kako hakirat i tu verziju jer je uvijek tako s svim stvarima treba samo pricekat koji dan.
Na mobu iz t-mobila dolazi neka verzija v20. Nije loša jer vecina mob koriste samo za razgovor i sms pa se neosjeti neka razlika. A kolko sam uspio skužit da mobiteli koji su na t-mobilu da se nedaju nadogradit jer se gubi garancija ali o tom nisam 100% siguran.
I nema problema s HelloOX sve radi bez problema.
Pricekaj još koji dan da izađe nova verzija postupka za hakirat pa deri.
Hvala care na odgovoru :five:
Eh je smjesno je sto ljudi ovaj mob koriste samo za razgovore, valjda cuju da je to najbolji mob pa hoce njega iako nisu ni svjesni njegovih mogucnosti. Ma ja sam ti lud za tim stvarcicama i non stop nesto slazem po mobu tak da mi puno znaci bolji soft, ak je bolji normalno, koliko sam skuzio kad dodu do jede razine sa firmware-om, sljedece verzije izdaju samo da bi zastitili soft a nist puno ne poboljsaju.
Al pravo zboris, kad izade crack onda stavljam novi soft, do tad daj sta das :)
A mislim da se smije NSU radit na N95 8GB iz T-mobile, jedino ak mjenjas product code da debrandiras mob onda se gubi garancija al to se lako vrati natrag :)
moze se hakirat... ja ga sve jedno nisam jos stavia jer mi se nada sve isponova instalirat a jos ni neznam koje su sve prednosti novog fw.a u odnosu na 30.0.018.
Neznam jel se smiju stavljat linkovi na druge forume pa necu, vise se potrudite naci hack PS: mozete traziti helloOX v1.03 jer je to program koji sve napravi samo ga treba signat sa opda cert.
List of HACKABLE and NON HACKABLE phones
this list was updated on Febuary 15, 2009:
...8Gb (full up to 30.0.018, partial up to 31.0.015, not sure about newer versions)...
helloOX 1.03 kod mene ne radi sa 31.0.015 firmwareom...
tako sam i ja cuo, da HelloOX 1.03 ne moze hakirat v31. Ovo sto pise partial hackable vjerovatno ne hakira do kraja tak da me to ne zanima.
Koliko sam se ja informirao v31 se moze hakirat, ali na nacin da imas 3.0.018 i njega hakiras i onda hakiran mob upgredas na v31 koja je onda hakirana, ali v31 cisti se ne moze hakirat. Tako da ak dobijes mob sa v31 nista od hakiranja bar za sad.
To je ono sto ja znam, ak netko zna kak hakirat v31 nek javi :)
E i jos nesto, izasao je HelloOX 1.04, i ja probo s njim haknut moj E51 i umro mi skoro mob, resetirao se u pol postupka i nastavio se palit i gasit, upali se i cim se upali ugasi se i tak non stop, umro sam skoro. To je bilo na E51, za druge ne znam. Jedva sam se spasio sa hard resetom.
Strpljen spašen kako sam i napisao u prethodnom postu.
Ovo su sve ishitrene prerade samo da se nabije popularnost foruma.
Treba pricekat onu istu ekipu koja je haknula do sad Nokia modela.
Zato lijepo sjedi uzmi kavu i listaj novine :D
Evo danas sam dobio N95 8GB i prezadovoljan sam mobitelom. Nisam ga previse koristio, a sad mi je na punjacu al evo da natipkam sto sam da sada primjetio.
Mob je jako kvalitetno napravljen, nema nikakvog skripanja, slide je perfektan. Nema apsolutno nikakvog klimanja na slide-u. Ovak, kad je zaklopljen, lijeva strana je mrvicu uzdignuta, ali to je toliko malo da je neprimjetno, nekih 0.2mm (znam picajzla sam) :)
Ekran je ogroman :) I vide se pixeli, ne znam kak to kazu da je pixeliziarn jel? Do sad sam bio na E51 isto 240x320 al na daleko manjem ekranu tako da sad mozda me taj prijelaz muci, uglavnom vide se pixeli ali nije ista toliko strasno, vide se ako bas napnes oci i buljis al ak gledas nest ne primjecujes pixele.
Dobio sam firmware 21.0.018, sad cu pricekat jos da naprave hack za v31 pa cu ga stavit...
Eto javim jos sta primjetim na mobu ;)
Budem te pito za klimanje za koji tjedan ili mejsec :D
Savjet kupi ako hoceš plasticnu foliju za ekran. ( Ako ti treba pošalji mi pm )
Da si ekran ne izgrebeš i da poslje suze ne roniš
jel na ovo mislis?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=260371610530
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=260374583245
Stizu mi vec ova dva :) Trebali bi za 2-3 dana bit kod mene. Je vidjet cemo kak ce bit sa slideom za par tjedana, a pazit cu mob pa ce valjda bit ok, u najgorem slucaju vidio sam ima za kupit kompletni novi slide.
E naletio sam na jos jednu smijesnu stvar na netu pa me zanima jel ima to tko i jel valja sta :)
Evo je: http://cgi.ebay.com/6X-Zoom-Telescop...3A1%7C294%3A50
Kao teleskop za N95, stavis mob u taj CC i s kamerom vidis 6x bolje :)
Jel ima to tko? Jel zumira ista?
E i jos nesto, jel zna netko gdje uZG ima za kupit onu carapu vunenu za N95 8GB, ima ih masa al su male sve, ak ima neki mobi shop da drzi te velike carape vicite!
jesi gledo u Mobisu ili probaj one za iphone mpzda bi se moglo nagurat
a sa slajdom se pomiri ovisi kolko ces mobitel koristit tolko ce ti se brzo istrosit ta plastikica i pocinje klimanje
da li se te folije za ekran mogu kupiti u nekom ducanu u zagrebu i gdje, i gdje se moze kupiti torbica da nije pre skupa?
Vidim da se puno raspravlja o hakiranju N95 8GB v31, pa evo mojih dojmova. Prijašnji firmware je bio v20 od t-mobile-a. Sa HelloOX 1.03 sam uspješno hackirao v31, samo što prethodno morate helloox potpisat preko one kineske stranice, nakon instalacije helloox-a patchiranje može potrajati oko sat vremena, nakon toga samo ugasite i upalite aparat. Instalirao sam GarminMobileXT + još nekoliko crackanih aplikacija + nekoliko besplatnih ali nepotpisanih aplikacija i sve radi uredno. Igrice nisam isprobavao. Ja sam jedino primjetio da se je malo usporila nakon instalacije garmina.
Da li je netko od vas pokušavao nabaviti kakvu bateriju većeg kapaciteta za taj mobitel jer meni se baterija u pravilu isprazni za 2 dana.
Ukoliko vozis auto kupi punjac 70kn (za garmina je to obavezna oprema), koliko me do sad puta spasija ;)
To ti je dobro sta ti traje dva dana vjerojatno ne pricas puno i ne ides na net... ja ga punim svaku vecer
Da li netko ima informaciju oce li nokia izdati neku zakrpu da podrzava WPA2 PAP i jeli postoji koji program koji to omogucuje ?
zanima me da li netko ima problem sa datumom na veziji 31.0.015, meni cesto zna datum preskociti za 2 dana, sta mogu napraviti?
Ponovno instaliraj v31.
Bok
Nedavno sam staviom novu verziju softwera na N95 8GB i kad mi stigne poruka, opće ne radi vibro i poruke su nekako glupo sortirane. Stavim tamo na sort by date i opet nema redosljeda. Isto tako zašto niti jedna nova Nokia ne ispiše u poruci kad je poruka poslana? To mi je stvarno glupost teška. I koliko vremena treba proći da se spoji na GPS? Meni to traje do 10 minuta kad sam u autu (trenutno se spajam preko Maps-a).
Hvala
Pozdrav
Zaboravio sam napisati da je nova verzija 31.0.015
Jednostavno ponovno instaliraj v31. može doci do buga u programu ili ko zna cega ali ništa te ne košta da opet instaliraš.
Vrijeme potrebno za GPS bar kod mene je oko minute.
Postoji možda koja novija (stabilna naravno) verzija softwera za N95?
Ma nabavio sam certifikat :D
Samo kad instaliram taj Hello mob je neupotrebljiv neda se ništa instalir ni izbrisat tako da sve što stavljam prvo potpišem pa pošaljem neda mi se zajebavat više.