ja sam siguran da svaki ima tu ledicu jedino sto se na nekima ne moze vidjeti da svijetli
Printable View
ja sam siguran da svaki ima tu ledicu jedino sto se na nekima ne moze vidjeti da svijetli
A jel itko pomislio da nije možda stvar u firmwae-u?
EM servis centar se totalno pokvario u odnosu na prošlu godinu, naime danas odnesem telefon da mi hite novi soft jer ne mogu doma i veli mi baba da bu tek za tri dana gotovo.. koja štanga, to je prije za dva sata bilo gotovo.. pljuc pljuc
Odi u privatni servis, plati 60 kuna i za pola sata je gotovo :hrv: .
Šta još nisu popravili bug s DB3150 firmwareima na SEUS-u?
Poštvanje...prelisto sam ovu opširnu temu, dal je što izašlo za sredit k850?...barem da sklonim ovo vodafon sr...nje? koja god da je tema, uvjek te iste šugave ikone...
Onda krenes od opcenitijih stvari, npr. potrazis teme vezane za tvoj mob (K850) i Vodafone, i pregledas ih malo.
Moras shvatiti da je ljudima dosta iritantno kad se ista pitanja postavljaju bezbroj puta (a vec su isto toliko puta odgovorena), a pogotovo ako se zbog toga cak i nova tema otvori...
Kao sto sam i ocekivao, u servisu nemaju pojma za LED diodu na k850 (ne znaju ni jel postoji, a ovo drugo onda nisam htio ni pitati...) s izgovorom da oni samo preuzimaju mobitele i da bi to trebalo bas servisera pitati... E pa katastrofa da nemaju nekog servisera na preuzimanju mobitela, tamo rade ljudi koji ne znaju neke osnovne stvari a covjek im treba opisati kvar mobitela, bruka...
Po meni, ovakav raspored ljudstva je sasvim normalan, pa nece valjda serviser raditi na preuzimanju, onda to nije serviser. :)
Ali bi covjek na preuzimanju trebao po potrebi (ako nesto ne zna) nazvati servis(era) i pitati. Glupo je reci "to bi trebalo servisera pitati" kad jedino covjek na prijemu ima mogucnost komunikacije s njim. :hm:
E pa ok, serviser bi trebao raditi svoj posao, slazem se, ali i biti u blizini... Recimo da mi je isti taj mobitel zaprimio bas serviser, kojeg sam vidio da ga je servisirao prethodni put... Po meni su oni malo neorganizirani jer taj covjek koji tamo radi, ne mora znati promijeniti klizni mehanizam na s500 al bi trebo bar znat ima li k850 lampicu ugradenu ili nema... to je ko da dodem pitat u pekaru jel ima bureku mesa, a on mi kaze to bi trebalo pitat pekara jer ja ne znam sto prodajem... (nisu ducan slazem se, ali su ovlasteni servis bas za te aparate...)
Pozdrav svima ja sam novi ovdje, e sad ja sam isto ponosni vlasnik SE K850i, koji mi je predobar mobitel al imam mali problema sa njim, naime ne znam zasto al mi slike na njemu ispadnu malo mutne makar kamera ima 5.0 mpx sestra mi ima mob samsung u600 na tom mobu su slike odlične,e sad koje su najbolje postavke za slikanje, i jos nesto imam problem sa touch screen tipkama odjednom mi ne reagiraju na komande il prodje pol sata da bi same od sebe tipkale i brckale po mobitelu ne znam stvarno koji im je k, i jos nesto kako da promjenim one sugave vodafone ikonice, molim da mi sto prije odgovorite, hvala!:hrv:
Eh sad, natrpao si 50 stvari, sve u jedan post. :jehon:
Ne sluzi ova tema tome (opcenitim pitanjima i problemima, sve nabacano na hrpu), za to postoje druge teme.
Ima vec vise tema o K850, njegovom firmwareu i upgradeu, problemima sa slikama i kako ih rijesiti, a i o Vodafone softveru. Potrazi malo, ja sad ne mogu...
Odnio sam ja mob na servis i popravili su mi, al sam isto tako pitao da mi promjene vodafone ikone i rekli su da nazalost to nemogu napraviti ne znam zasto zaboravio sam,no dobro, mob radi sad savrseno i nema nikakvih bugova, zanima me sljedece di se mogu skinuti besplatne 3d igre ili obicne,i teme znam vec za zedge,al bez virusa molim..
Što se igrica tiče, ja sam gotovo sve našao ovdje ;) Samo provjeri je li za tvoju rezoluciju ekrana (240x320) i deri ;) :)
Naravno da možeš skinuti igre koje hoćeš, za to imaš drugih tema i google. Malo si skrenuo s teme. BTW, vodafone ikonice se mogu promjeniti, pitaj u temi DB3150 modding.
Zanimaju me vaša iskustva sto se konkretno tice resetiranja mobitela-ono kada sam od sebe zamraci,pa se ponovo upali? Općenito,mobitel mi je odličan, čak toliko da ga smatram predobrim iako se tu i tamo resetira... ALI...danas mi se 3 puta resetiro!!! Prvo dok me netko zvao,mob vibrira,svjetla blinkaju ali ekran crn-naravno ugasio se nedugo pa upalio. Ugasim ga,izvadim bateriju,upalim. Udjem u poruke-ugasi se isto. Pustim ga na miru malo,radi ok. Da bi navecer opet,obrisao sam par igara i ostao u izborniku dok nesto obavim pa cu dalje brisat-on standardno zavibrira i restart! Inace tako jednom se ugasio pri paljenju kamere,jednom kad sam stisnio Nova poruka,jednom u meniju i tako-nevidim pravila. Baterija je standardna,koju sam dobio uz njega,u tele2 pretplata prije 2mj. FW je novi,onaj 035,radio sam update preko interneta SEUSE,prije mjesec dana..Da nije nesto s baterijom..? Da nije update kriv sto? Iako se i prije toga znao restartirat. Znam da se SE tako vole restartirat,al 3x za 1 dan!? Al zato izmedju restartiranja radi ko zmaj-odlican mob! Bude i par dana da bez prekida,odlicno radi... :)
Evo jučer sam pobrisao sve sa mobitela, resetirao ga, formatirao M2 karticu, napravio SEUSE update, opet ga resetirao. Zatim sam na njega stavio samo teme sa Sonyericsson.com stranice - znači službene samo...Isto tako nikakve modifikacije nisam radio ni cam,ni audio ni ništa. Na karticu sam stavio samo osnovne stvari: par melodije, par slika, program ili dva... Ukratko: Sve što bi moglo zahtijevati dužu obradu od strane mobitela. Npr. ranije sam imao a neznam 50-100 mb jar igara (instalacije) na kartici, zatim 1000 slika raznih, programe... + instalacije 30-ak igara, 30-ak programa + 200-300 slika što se nakupi slikanjem...a da ne spominjem teme (mali milijun sam imao) jer se naravno nemogu odlučiti, pa isprobavam itd... Tako da cu sada vidjeti kako se ponaša. Danas se nije resetirao - evo 24 sata radi ok. čak se i brže ponaša (gle čuda!!! :) )
Možda su teme krive - npr. imao sam temu koja je velika 1mb, pa možda mu sve to kad se zbroji previše u trenu iscrpi bateriju pa se zato resetira, pad napona...neznam, razmišljao sam tako malo: tema,puna kartica,uključim slikanje,pustim pjesmu,nestabilan FW i eto... Sada sam mu stavio sve na memoriju uređaja što mu može zatrebati (pozadina,tema,zvono melodije...) da nemora pristupati kartici. Možda pomogne... Prihvatljivo bi mi bilo da se rastartira jednom mjesečno npr. To se da podnijeti, pa i 1 puta tjedno - ali 2-3 puta na dan da se dešava... to je previše!
Ja moram priznati da mi se sada već dugo nije resetirao...
2 dana je izdržao bez da se resetira, radi odlično,...ali, kad je baterija došla do 12 % ja ga uključim da se puni i on se resetira, par sec crno, kratko vibrira i upali se i onda se pojavi optimizirano punjenje! Napunio se 100% i sada je baterija na 56 % i radi ok. Kad se posve isprazni ugasiti ću ga pa ga napuniti ugašenog...
Zanima me pomaže li mobitelu ako se gasi preko noći? U smislu da gase upali pa ugasi tu i tamo kako bi se možda memorija ispraznila, osvježila, ...neznam. Možda bi mu pomoglo kao i Windowsima tu i tamo restart?
Zasad mi se čini ok! Osim toga što se restartiro kada sam uključio punjač - to mi se već jednom desilo ranije ja mislim tako... Nadam se da će sad biti ok dalje. Slikao sam, na internet s operom, telefoniranje, poruke, duži razgovori...Radi ko urica. Bez zapinjanja, zastajkivanja, gašenja.
Ima li kakve veze što se prvo uključuje u struju: Punjač u struju pa onda u mob, ili se prvo spoji mobitel na punjač pa onda u utičnicu? Možda mu je to zasmetalo, da sam ukoso konektore spojio...
Sumnjam da bi gašenje pomoglo, jedino bi mogao uništiti on/off tipku.
Ja mislim da je bolje prvo punjač u mob.
Ja sam napravio update k850 preko seusa sa R1CA037 na R1FA035 mobitel nije ništa brži i kamera mi je full loša u odnosu na stari firmware ...
kaj bi to moglo bit ?
vide se neke sitne izmjene al kamera mi je katastrofa !!!