A, možeš i cid53 otkodirati pomoću super sima.
To je kartica koju staviš na svoju (tanka je) i ubaciš u mobitel i mobitel radi s tom karticom koju si stavio.
Imaš je na internetu za nekih 100- tinjak kuna.
A, možeš i cid53 otkodirati pomoću super sima.
To je kartica koju staviš na svoju (tanka je) i ubaciš u mobitel i mobitel radi s tom karticom koju si stavio.
Imaš je na internetu za nekih 100- tinjak kuna.
Bog ljudi
Zanimalo bi me postoji li koji način da pojačam zvuk razgovora na K800i mobitelu.
Kad razgovaram s nekim, sve mi se čini da je nekako tih i stalno se trudim što bolje razmjeti sugovornika.
Googlao sam o sličnoj temi ali npr. na esato-u svi oče pojačat zvuk vanjskog zvučnika da bi im mp3ce bilo glasnije. Mene to ne zanima.
Dakle, zna li netko kako?
Imam CID53, jeli moguće išta napraviti?
Trebaš staviti acoustic drivere.
Neki driveri pojačaju i vanjski zvučnik i ovaj za razgovore- moraš malo eksperimentirati.
tu imas svega za k800 : http://k800download.ic.cz/download.htm
a postupak za stavljanje ( barem ja tako radim ) preko Far-a : http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=170737
@nakedfunk,
Ubuduce prvo pretrazi postojece teme (ili barem pregledaj sticky), za ovo nije bilo potrebno otvarati novu.
Meni je K800 stvarno glasan što se tiče slušalice za razgovor, nemam pritužbe nikakve. Ako tebi nije, jedino možeš mijenjati acoustic drivere što će ti gotovo sigurno pomoći. Pogledaj negdje koje datoteke se odnose na zvuk u slušalici tako da mijenjaš samo te kad isprobavaš, da ne moraš sve kompletno mijenjat.
SE se jako dobro cuju svi....ali bilo je nekih da se nist necuje... mozda ti je otisao zvucnik ako je telefon star... imao sam k610 na kojem se jedva culo i promjenio sam zvucnik i sve super....
moze mi netko dati link od tutoriala za mijenjanje indikatora signala i baterije u SE K800i, ili pak napisati tutorial u ovoj temi..?
Mijenja se na dva nacina: ili sa ImgToolDB2020, ili sa sysgfx patchem i obicnim slicicama.
I jedno i drugo je vec opisivano u drugim temama, potrazi malo.
I drugi put pazi kud postas, ovo nema veze sa elfpackom.
Mozda i mozes, ali sto bi onda s tim?
ImgToolDB2020 samo na kraju generira patch, a kako bi ti patchao CID53 mobitel?
ima milion stranica, a malo vremena, pa ću pitat:
imam k800i kodiran na tmobile, trebam skinut tu zaštitu, da li postoji procedura s kojom bih to mogao sam napravit, ili da tražim nekoga tko inače dekodira? te koja je cijena za tako nešto? imate neku preporuku?
puno hvala i još jednom isprika ako sam povrijedio pravila foruma. :)
besplatno to ne mozes.mozes kupiti log od Ultimate unlockera i spustiti cid na 52 pa mozes sam otkljucati mob a posto je to cid52 dobivas jako puno mogucnosti sto se tice moddanja.e sad nisam siguran koliko taj log kosta ali mislim da je 10 €,neka me netko ispravi ako sam pogrijesio
A ako je CID52 onda se dekodira patchem. Uputstva su u sticky tutorialu.
cid52? aj mi samo malo pojasnite..? opet moram van iz stana pa ću probat kad se vratim.
samo pucajte sa savjetima. :comp:
Sve je vec opisano i raspravljeno u vec gomili tema, STVARNO nema smisla i opet sve ponavljati jer se tebi zuri i ne da ti se citati.
Sorry, ali ovako bi mogli svako malo sve ponavljati jer se nekome ne da citati. Uzmi si vremena i sve dobro prouci, prckanje po mobitelu ionako nikad nije pametno raditi u zurbi.
razumijem da je sve opisano, ali sam upakiranju, selim, putujem van iz države i u svoj žurbi shvatim da mi mob vjerojatno neće moć primit strane akrtice!
da imam vremena tražio bih i isprobavao, ali stvarno nemam. AVION me čeka ujutro. :(
@Gabre Pogledaj pm inbox .
pozz
imam doma jedan k800i db2020 cid53 ,jel mogu na njega stavit bilo koji soft od k810(cid52?)
i dal ce radit flash teme ako mob nije walkman?
Naravno da ne mozes. Vec hrpu puta objasnjeno.
Na CID53 mob ide samo CID53 soft, i gotovo.
Ni K800 ni K810 ne podrzavaju Flash teme, ne znam kako ih mislis dobiti...
EDIT: opet je MASVA brzi... :)
ok i mislio sam da nejde ,upisem u trazilicu k800i cid53 i otvara mi neki hack mod sta jaznam
ok znaci gore samo flesham software od k810 cid53 i ubacim lighteffects od k800? to sam negdje vidio da treba napravit