A jel ti di u uputama piše da trebaš instalirati ta dva programa?
nepiše.
stoga izbriši ih i probaj bez njih.
ako nevidiš taj folder onda ti se mob neda hakirati.
Printable View
Ljudi imam jedno pitanje. Dali je moguce hacknut nokiu n96-1. Znaci da mogu pokretat unsignane apps i sl. Dosada sam isprobao sve hackove na netu i niti jedan ne radi:angry::angry:.Prije sam imao nokiu n95 8gb i sve je islo dobro. Dali to ima veze o "vrsti" telefona, znaci FP1 i FP2.
HITNO TREBAM POMOC!!!!
NE može se N96 hakirati!
još nema načina da se hakira.
ne samo N96 već i druge nokie (n95(8GB), N82, E71, E66, 6220...) sa najnovijim softom.
Meni prvi dio HACKIRANJA mobitela je protekao dobro. No kad želim instalirati N-gage ili patch napiše "file corrupted". Šta da radim ?
Inače, imam NOKIA N95 8GB (V20.0.016)
HITNO POTREBNA POMOĆ, UNAPRIJED HVALA !!!
Ta verzija softa (v20) na N95 8GB se da hakirati...
tako da sumnjam da je problem u hakiranju...
vjerojatno nisi nešto dobro skinuo ili instalirao prilikom instalacije n-gage-a
(ali o tome možemo u za to odgovarajućoj temi)
Jedno pitanje. Napravio sam postupak kako pise u postu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45111 (napisao 5 postova i skinuo onaj .rar file sa OPDA stranice), i sada idem putem SiGNSiS-a i tam pod "Select cert file" neznam kaj da stavim, zato sto u onom .rar file (sa OPDA stranice) nema nikakve datoteke pod "xxx.cert". Jel moze jos jedan postupak kako signat unsignane apps ali pls sa screenshotovima (ako moze da se radi sa onim fileom skinutim sa OPDA-ove stranice). Jel postoji jos jedan nacin kako dobiti certifikat za signanje aplikacija??
Hvala!!
Ima neki tip koji se zove jomafi na iPmart forumu i radi gratis cerifikate. Jedino mu treba par dana. Ja sam jučer zatrazio, i danas je napravio i stavio na forum! Cak stavi i neki program za potpisavanje, tako da samo odaberes aplikaciju i potpises.
Malo prije isprobao na dva programa, radi savršeno! IMEI mu treba poslati na PP
U ovoj temi,
http://www.ipmart-forum.com/showthre...29#post2135629
Drakkarious, jednostavno hackiranje, slomio se pokusavajuci instalirati Psiloc daljinac i poslije ovoga ide laganini
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=284174
možda banalno pitanje, nemojte se ljutiti, ali koja je šifra za provjeravanje koji je fw na nokiji? konkretno e66, da znam može li se hacknut?
Znači kad ga hacknem, ne trebam više potpisivati applikacije, certifikate i to?
Sve ti već piše... samo trebaš malo pročitati...
[OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori
br 13
Ovak jedno pitanje. Imam i certifikat i key file (OPDA cert i key file), i sada trazim neki program sa kojim mogu signat aplikacije na mobu. Trenutno koristim onaj "Mobile Signer" i sve radi ali samo na datotekama tipa .sis, i ponekad mi zna javit "File load error", a kada pokusam instalirat neku aplikaciju tipa .sisx (kojoj je potvrda vec istekla) uopce mi ju ne prikaze u meniu za signanje. Jel zna netko kakvo rijesenje za ovo?? Jos nesto, pokusavam nac neki dobar taskmanager za N96-icu. Gledo sam tu na forumu i niti jedan mi neradi!!
je li se moze nokia 6650 hakirat?
jer nema folder bin u c:/sys
A jesi pročitao temu o hakiranju?
Tema: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56431
post: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=819169&postcount=4
citat iz tog posta:
očito ne radiš nešto dobro.= Citat =:
Ova metoda isprobano i sigurno radi na Nokia mobitelima, isprobano na modelima:
6650 fold, N95 8GB, N82, N93, N73, N80
idi lijepo korak po korak i radit će.
procitao sam, naravno..
imam direktorije hash, install i uninstall
može li mi tko ovo sredit... certifikat i to..:) ubijam se da nađem i nemože se s nikakvim mailom reggat na symbiansigned..
Please!
Psiloc IR Remote s60 3rd
IMEI: javite mi se na PP
Hvala unaprijed.:)
EDIT by HCSC: obrisan IMEI, pošto isti nije dozvoljen javno stavljati na forum
malo si prouči ove teme:
[Tutorial] - kako potpisati aplikaciju
što vidim da:
te sljedeće probaj haknut soft. mobitela na način:
[Tutorial] Hakiranje softvera i certificiranje nepotpisanih aplikacija
npr. po postu br.4 je jako zgodno raditi.
Jel se ona može hakirati? probao sam ubaciti onaj app trk kako piše u temi za hakiranje, ubacim ga u mob, dođe mi instaliranje do pola i kaže "instalacija nije moguča". tražio sam za FP2 taj app ali ga nisam mogao naći. promao sam i hakirai sa onim drugim postupcima ali ništa od toga. molio bi malo pomoći
Pozz
Evo imam pitanje. Znači, na nokii n73 sam instalirao drakariusa i odlično radi.
Sad na netu pronašao novi soft 4.0812.4.0.1, a imam prošli 4.0735.3.0.2., zanima me da sad stavim taj novi soft, jel bi mi drakarius bio izbrisan pošto mi je instaliran na memoriju telefona(znam da se slike i sl. brisaju, al ne znam za programe)?npr. ak se izbriše jel bi i dalje mogao instaliravati sve nepotpisane aplikacije il bi ga opet morao instalirat(drakariusa)
Poštovanje svima!
Napravio sam upgrade 6120c na v6.01, još dok nisam imao pojma o ikakvom hackiranju i potpisivanju aplikacija... kak je poznato da je fm v6.01 hack-proof nije mi vrag dao mira pa sam googlao do iznemoglosti u potrazi za nekom mogućnošću downgradea, iako sam pročitao tu na forumu da nije moguć (da je riskantan?).
E sad... našao sam na jednom forumu (eng. verzija)
koliko je to izvedivo i koliko je riskantno ako to sam napravim?
Hvala
+
još jedna metoda. ako sam dobro shvatio...
NOKIA N95 8GB
(V 30.0.018)
Sad sam pokušao da hakujem ovaj telefon po uputstvu goranL-a!
Nisam uspio jer kad hoću da instaliram HelloCarbide.sisx pali mi se F-Secure anti-virus, detektuje virus i smješta ga u quarantin! :)
Da li je ovo normalno i da li smijem slobodno da isključim F-Secure??!
Slobodno isključi taj F-Secure
Uspio, HVALA!
Ico, u pravu si! Piše fino da program
može kasnije slobodno da se ukloni ali nisam čitao pažljivo do kraja! :deal:
My bad...