A meni ne znaci bas puno komentar da razmisljam ispred svojih godina od osobe koja se poistovjecuje sa divljacima i huliganima!
Svaka cast, ajde to je 1 primjer.
Slusam dalje..
Printable View
da ti svaki čovjek s tribine pošalje biografiju i trenutni radni staž sa punim podacima, brojem računa, trenutnim stanjem istog, ... ?
kad počneš zarađivati svoj kruh moći ćeš tražiti tako nešto...
a, da se ja poistovjećujem s divljacima i huliganima, ne znam po čemu si to zaključio, ali opet, tvoj zaključak...
Cionn, vidiš što ti govorim :D
Ti boysi su složniji nego tri praščića :rolleyes:
pa reci mi što tražiš, baš me zanima...
rekao si bez dokaza da smo svi propalice, da ne radimo, ...
samo kod mene u firmi ima ih nekoliko koji rade, idu na utakmice, a s nekoliko dečkiju iz drugih firmi s kojima surađujemo su isto na odličnim pozicijama, rade, zarađuju, i idu na tekme...
branim sve one koji su dobili batina a nisu trebali, branim sve one koji su žrtva policijske brutalnosti, branim sve one koje optužuju za nešto što nisu napravili, ...
ti i još nekoliko članova ste rekli da se ljudi radi nas boje doći na stadion...
savršena prilika da ga sad napune, da naprave super atmosferu, da se prisjete tog 13.05., da ga obilježe kako spada, ...
mogu ti odmah reći kako će to proći... ;)
Ahh, ma oni su jos slozniji od Vlade ^^
Trebao sam umjesto ovog prepiranja otic gledat neke dokumentarce..barem bi korisnije potrosio vrijeme..
Nadji mi ljude koji znaju slozit 2 postene recenice!!!
Eto nadji mi ljude kojima nije jedino u glavi :hrana, soranje, karanje, soranje, divljanje..
Ooo vjeruj mi, imam dokaza kakvi ste vi likovi.
Od prijatelja stari ima neku mini firmu sa uredom.
Htjela su se 2 lika zaposlit tamo, al je on procjenio da nisu dovoljno kvalificirani on ih je odje*ao..
Iduci dan su mu prozori bili razbijeni i unutra kamenje sa potpisom "BBB"..
Super, al kaj je sa onim likovima koji su palili stolice i trgali ih??
Ma naravno, ajmo se opet izvlacit na policijsku brutalnost i te spike..
Ja sam ti reko zasto necu doc na stadion..
PS: A daj mi reci, kad je bila "super" atmosfera na dinamovoj tekmi??
Ja se ne sjecam..
Tj definiraj mi prvo to "super atmosfera", jel to mislis za vas BBB-e, ili za sve gledaoce??
dođi do mene na posao, tamo nas je 4...
isto tako si i ti mogao razbiti prozor jer ti je susjed probušio loptu, i potpisati se bbb...
ovo je samo karikiranje bilo, ali mislim da ćeš shvatiti...
ne znam kaj je s njima, ali znam da, u tom trenutku, i ja bi napravio isto...
napadnut od strane organa reda koji bi nas trebali čuvati...
od višestruko opremljenijih i zaštićenijih policajaca...
koji su to mogli riješiti na potpuno drukčiji način da su obučavani i da možda nije došla naredba ov "više sile"...
nisi bio ni na jednoj tekmi kolko sam shvatio unazad par godina, tako da ne znam kako možeš biti objektivan što se tiče atmosfere... ;)
Ma dovoljno sam se ja nagledao nabrijanih BBB-ovaca u zivotu i ne trebam ih..
Da, shvatio sam, al kao 1., ja imam kulture pa nebi nikad isao namjerno unistavat tudju imovinu i kao 2. zar je to razlog da ako te netko odbije da ga ides sada ti tlacit?? O.o
Ne, redari su tamo da cuvaju normalne navijace i gledaoce od huligana..
Ne, nisam bio na niti jednoj tekmi dinama, no bio sam na jaaako puno utakmica izvan Hr
zanimljiva konstatacija da sam propali slučaj... :)
u tvojim sam godinama već sve sam sebi plaćao... ;)
radio sam, nisam ovisio o roditeljima...
stvarno sam propali slučaj...
E, ovaj dio me zanima.
Zašto se BBB (ali ne samo oni, ostale udruge kvazinavijača također su uračunate) bore protiv "nepravde, nepotrebne upotrebe sile itd." kad zapravo policajci su najmanje krivi? Bilo bi super kad bi udruženo "napali" nadređene koji zapravo iniciraju sve te napade na navijače.
Riba smrdi od glave... No prije toga, sredite malo svoj ugled i ponašanje. Pojedince koji kaljaju vaše ima eliminirajte milom ili silom i siguran sam da će se rapidno smanjiti broj "laži" koje nalazimo u novinama.
sunčano popodne, temperatura ok, kiše nema, besplatan ulaz na stadion, "huligana" nema, a stadion prazan...
PA KAKO TO?
svi uvjeti su tu, kako to da nema gledatelja?
stadion tih, tu i tamo se prolomi koji urlik, nema navijanja, tišina kao u kazalištu...
kako sada objasniti nedostatak gledatelja na utakmici?
HOĆEMO ISTINU - MARIO GALIĆ !
Nikog ne zanima HNL, eto kako.. Ali nije to samo u nogometu, na svim sportovima fali gledatelja, čini se da su ljudi izgubili interes za sport kod nas.. Ja sam ti rekao, cijenim to vaše navijanje i za to vam skidam kapu, ali vam način ponašanja NE VALJA i to već dugi niz godina..
To ti je cisti dokaz za nas debilni mentalitet..
Dok je igrao Petrovic u Ciboni nije se mogla naci karta za itijednu tekmu...
Ljudi gube interes za utakmice jel vide kakvi uvijeti vladaju na tekmama..
Odes na tekmu Dinama ili Hajduka i nacujes se milijon socnih psovki, a i postoji sansa da dobijes stolicu u bulju :)
HNL je odavno u banani, to mozes vidjet i sam...
Eto ti istine:
Vi ste provocirali, policija reagirala i sad vi placete..
ako pritom misliš na nerede, zadnji neredi, ako se tako mogu nazvati, a nisu bili ni sjena ovome što se dogodilo 01.05. su bili 2005. godine (nisam 100% siguran za godinu, ili peta ili šesta) na sjeveru..
stolicom glavu?
ja te vodim na derbi, garantiram da stolice ne lete... ;)
plačemo?
daleko od toga...
samo zahtijevamo da odgovara odgovorna osoba za ono sve... ;)
a kakva je policija, jednostavno govore poruke podrške svih grupa ranjenome...
rijetki primjer ujedinjenja... ;)
A daj Boze shvati vec jednom da ste vi je*eno krivi za onaj incident 1.5!!!!!!
Koji k*rac ste isli palit i svercat baklje na stadion a DOBRO ZNATE da je zabranjeno??
Pa policija iisto tako gubi strpljenje i samo je cekala kada ce se ovako nesto dogodi da vas premlate...
Ovo više nema smisla... samo se vrtite u krug.
sad je nezanimljiva, a dok su navijači bili tamo, oni su bili problm nedolaska ostatka gledatelja... ;)
that's my point...
odlična slika... :D :lol:
http://www.index.hr/sport/clanak/209...ns/491304.aspx
ovo je stvarno jadan podatak...
treba ukinuti 1. HNL (i sve ostale nogometne lige u Hrv)
http://www.index.hr/sport/clanak/vug...ca/491309.aspx
još bolji podatak
čovjek ima 35 godina i najbolji je strijelac lige... LOL
koja smijurija od lige