Trenutno koristim v. 1.8 Mega Acustic i mogu reći da je zaista odličan . I na mnogim forumima dobija odlične ocene !
Meni cjelo vrjeme kada ga ocu spojiti na komp iz svake 99 prepozna mobitel...Jeli zna ko zasto??
ja imam problem.. zvucnik mi kod razogovra jako tih a kad odem na one testove(ono lijevo deso zvjezdica bla bla) i isprobam ga tamo ''vristi'' kolko je glasan? dali je mozda do drivera sto sam stavljao.. trenutno furam blizzove prve one .. imam 750 prebacen u w800
Koji header, ne kužim..?
znas ti sta je header uopce xulos?
imam jedan problem
prilikom flashanja fs-a na k750i cid49 flashanje mi stane na 11/291 poslanih paketa i tu cijelo vrijeme stoji. morao sam prekinit flashanje i sad se mob neće upalit.
zna li netko u čem je problem i kako ga rješiti?
probao sam i opet isto mi se isto dogodi.ne vidim u čemu je problem jer sam sve radio kako piše u tutorialu
e blizz ae nemoj molim te ok?? :mad: :sheriff: :rifle:
Šta je uopće taj header, kakve to ima veze sa patchevima? Sad me baš zanima me :smart:
Pozdrav svima,
jel se može na K750 povećati kapacitet SMS inboxa?
s patchem možeš
download "files_to_card.zip= Citat =:
;W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49
;Change /ifs/settings/messaging/ --> /card/messaging/
;Change /ifs/mirror --> /card/smsmr/
;-----------------------------------------------------------------------------------------------
;Before flashing you should download "files_to_card.zip" !!!
;Then unzip the files and extract it to card in the following manner....
;Copy the 'messaging' folder to card. (/card/messaging)
;Create in the card folder called 'smsmr'.
;Now copy all the files from 'miror' folder to 'smsmr' folder. (/card/smsmr)
;Enjoy lack of sms limit;)
;-----------------------------------------------------------------------------------------------
;(c) by jasiek
http://www.4shared.com/file/24396065...mit_w800_.html
Hajde flashaj ova dva patcha, bit će ti zaključane poruke, imenik i file manager. Provjereno radi na W800 R1BC002 CID49 RED:
http://rapidshare.com/files/56198901/patchevi.zip.html
Mislim da nevalja mjenjati one sistemske ikone jer meni se pojavi problem vremenom tako da nemogu one slike koje uslikam s kamerom nece da ih spremi u mob nit na karticu, a isto tako nekada nemogu ni pogledat slike. Problem rijesim tako sto restartujem mob i onda sve normalno donekle..
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=46791
Postovi #7 i #8
Kod mene je upalilo ;)
A dali mozda ima problema s tim ako stavim menu icone?? Jer stvarno i ja zelim taj GFX patch. Evo instaliro sam ga sada i promijenio sam samo bateriju i signal GSM-a.. pa cu vidjeti oce li ponovo stvarati probleme i naravno stavio sam jos I MENU ICONE.. oce li to problem stvarati???
Menu ikone ne utječu na to što tebe mući.
Kolko sam ja skužio, a evo već neko vrijeme tako koristim i zadovoljan sam, sysgfx zeza samo ako mjenjaš sistemske ikone vezane za Pictures folder i kameru. Te ikone nemoj ubacivati, a sve ostalo slobodno mjenjaj. Kod mene su promjenjeni signal, baterija, BT, IC, i još neke sitnice koje se pojavljuju na početnom ekranu i nemam više nikakvih problema sa slikama i kamerom.
Da mislim da si upravu evo i ja sam napravio isto sto si ti uradio i zamijenio sam... Samo sada nemam problema s slikama pokusavao sam na sto nacina.. ali mi se drugi problem javio u WALKMANU.. tj u programu gdje slusam muziku.. Problem je taj sto kod njega kada udjem i slusam glazbu (a standardni je skin nisam ga mjenjo) nemogu otvoriti izbornik da izaberem pjesmu.. i kada prebacim na drugu on nekako koda je spor.. neznam zbog cega je to.. pa sad ako znas u cemu bi mogao biti ovaj problem?? ili ako tko zna
[QUOTE=Carbon;661956]Hajde flashaj ova dva patcha, bit će ti zaključane poruke, imenik i file manager. Provjereno radi na W800 R1BC002 CID49 RED:
ovo mi radi,samo mi je glupo to kad zakljucama poruke i kad ulazim u njih ako neznam kod nemogu iz toga izic
svejedno hvala na trudu
pozzz
kako se ono izbriše preduga sony ericson slika kad se pali mob, e i ona animacija također
@ xlr Hvala ti na pomoci ali mislim da sam naso u cemu mi je bio taj problem. Kako si reko sam da oni usporavaju rad, ja sam makno te nove skinove i ostavio standardni. I nakon ponovog flashanja moba to mi se isto desilo.. i sada ja sam naravno i sklonio te nove menu icone i ostavio standardne nakon ponovog flashanja i sada mi radi bez problema i s GFXSYS patchem. i sada sam mjenjo one ostale sistemske ikone i radi bez problema. Nema ni "stekanja" u walkman playeru nit ima problema s kamerom i slikama..Ali mene sada zanima zasto mi menu icone su utjecale na taj problem. Da nisu mozda one bile dobro "kreirane" za moj mob.. odnosno da nije bilo problema neki u .ml datoteci. Dali moze biti do toga?? i ako ti nije problem vidim da imas w800i pa mos mi poslat te menu icone koje ti koristis.. ako ne ovdje ona na P.M hvala unaprijed Josip