poslovao s memberom " nokman " , proslo sve po dogovoru i na vrijeme , svaka preporuka.
Printable View
poslovao s memberom " nokman " , proslo sve po dogovoru i na vrijeme , svaka preporuka.
Poslao 6280 mortalu za sada sve 5 vidičemo kad stigne:thumbup:
Trgovina sa članom El Niño - posao prošao uredno, malo nas je administracija zezala, ali sve u svemu odličan :thumbup:
Trgovao sa clanom: Rebbit
Sve je proslo u redu!
Poslovao s članom Maniac sve prošlo odlično preporučam:beer:
poslovao sa članom prof. immortalis. zasad je sve ok. navecer dobivam mob pa cemo vidjet. :thumbup:
s brbom proslo sve ok
Trgovao sa khideg i sve :thumbup:
Trgovao sa članom TITAN. Veliki žmukljer i prasac.
Poslovao sa članom dubrava..sve 5
Kupio SX1 od lyn i sve u redu proslo! :thumbup:
poslao mob khidegu(zamjena za 7610) nadam se da ce sve proc ok
uzeo zvucnike od konan1 i rade...sve 5 :thumbup:
biznis sa Moby-em, za sitnu lovu dobio pravu robu:thumbup:
i vise sam nego zadovljan..
svake pohvale clanu.. :notooth:
evo danas nabavio karticu sony 1gb zahvaljujuci gocznet-u...novi clan, preporucam za trgovinu... :thumbup:
Trgovao sa Aaronom, on meni poslao mob iz Pule u Zagreb, ja njemu poslao mob u Pulu...s moje strane je sve 5, preporučam trgovinu s njim! :thumbup:
Dobio u ruke mobitel koji je prodao Vkosalec. Nisam osobno s njim trgovao, ali bilo mi je dovoljno ono što smo se čuli preko PM-a i to mi je bilo dovoljno da znam sve - čista preporuka. :)
:beer: :beer: :beer: :beer: trgovao sa el nino ,,,,,njemu možda prvi put kako ja trgujem ponekad ali čista 5 za sve osim što sam zaspao skoro hehehehehehe.
ppreporuka sa el nino trgovat
trgovao sa malenom01. ona meni poslala preporučeno broj, ja njoj uplatio odmah lovu. par porukica preko PM-a i potvrda o slanju preko SMS-a i sve super!
Moja topla preporuka. Stvarno pošteno, brzo i bez puno odugovlačenja!
malena01 :thumbup:
Evo neznam koliko se to moze nazvati trgovinom, al eto... Ja Ireni poslao dvd sa igrama, ona meni u koverti platila postarinu dvd i to je to... Sve je islo na povjerenje, ali ispalo je sve za 5...
Trgovao(mjenjao) sa Imaticom,sve prošlo odlično,svaka preporuka