evo kada vec pricate o time karticama,jeli moguce kupit za nokiu 6680 karticu sa vise od 64mb memorije?i gdje thx
Printable View
evo kada vec pricate o time karticama,jeli moguce kupit za nokiu 6680 karticu sa vise od 64mb memorije?i gdje thx
Ovdje se ne raspravlja sigurno o kraticama... I bolje nemoj da ne bude po prstima od moderatora... ;)
Super, ima stavrno povoljnih telefona. Moj izbor ce najvjerovatnije biti 6230i jer imam pretplatu na Tele2 ali nisam uzeo nikakav mob.
U ponudu dodani i mobiteli iz nogometnog paketa odvojeno.
Dakle Benq-Siemens C81 za 495kn na pretplatu
http://static.tele2.hr/tele2hr/HR-HR...SiemensC81.jpg
i Siemens A31 za 45kn na pretplatu.
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...SiemensA31.jpg
Da, samo koju pretplatu imaš? Ako imaš neku koja više nije u ponudi ne možeš zadržati istu i uzeti mobitel, toga si vjerojatno svjestan.= Citat =:
Izvorno postao radule
Da, znam, imam 0kn (kad sam majmun i nisam uzeo 85 dok sam mogao) ali Nokia mi zapala za oko, samo zna li neko da li je 6230i kodirana na Tele2. Ako je onda mi se bas i ne isplati kupiti tamo kad bi je odmah morao odkodirati i izgubiti garanciju.
na kutiji pise - uredjaj radi samo s tele2 karticom .
Tako piše i na kutiji od moje N6170, pa nije bila kodirana... Naravno da će to ljepiti na kutije, ali ako možeš, probaj zatražiti u trgovini da staviš karticu u uređaj...
nekad im se omakne, pa ne kodiraju, ali obično par mobitela od 100. nije to sad da je cijela serija nekodirana= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Novo u ponudi: Sony Ericsson K510i za 895 kn u BlaBla paketu ili 455 kn na ugovor na 18 mjeseci...
stvarno dobra ponuda.samo da je jos prosiriva memorija,ali to bi vec bilo previse traziti za te novce!:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Vrlo dobra ponuda.I ova motorola L2 sa blutut slušalicom za 755kn mi se cini ok.Prodaš slušalicu za 250kn, paket za 50 i imaš mob za 455kn.
Sad je 695 kn... Još su neki išli dolje...= Citat =:
Izvorno postao konan1
Pa jeftinije mi je to kupiti, nego samo blutut slušalicu.Zakon!!
Zato sam si ju ja i uzeo...
Jel dobra ta slušalica koja dolazi s njim?Jel znaš da netko treba mobitel i paket, ja bi samo slušalicu, i dao bi 150kn za nju.
Ja sam ju uspio do sada samo isprobati, a kako se prije nisam susretao sa BT slušalicama, ja sam zadovoljan...
iz tele2 paketa sam koristio:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
sonyericsson k700i,sonyericsson z520i,panasonic vs3,nokia 1600
i niti jedan nije bio zakljucan
Tele2 nikada nije ima u ponudi SE K700i...= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
frend je reko da je taj k700i kupio u tele2 . ocito ja nisam bio upucen u ponudu mobova ili on laze...ali za ona tri sam sto posto siguran= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Frend ti mulja ili se zabunio... K700i nisu imali u svojoj ponudi, a kako se radi o malo starijem uređaju, čisto sumnjam da će ga ikad imati...= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
valjda je tako ili sam ga ja krivo sluzio...
my bad za krivu informaciju
EDIT:
jel znate da li je nokia 1110 zakljucana?
BENQ SIEMENS C 81 895 KN NA BONOVE I 100 KN NA RAČUNU= Citat =:
Izvorno postao ojpi
A SIEMENS A 31 345 KN NA BONOVE SA 100 KN NA RAČUNU
Novo u ponudi - http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...cssonk510i.jpg Sony Ericsson K510i,doduše malo su skrivećki stavili ali eto,bar se kreće.
Bla-Bla paket: 895 kn ( s početnih 100kn na Bla-Bla računu)
pretplata: 455 kn (Uz potpisivanje ugovora na 18 mjeseci i minimalnu mjesečnu potrošnju prema odabranom tarifnom modelu.
)
jel ko zna di možda još ima x200 na pretplati