4. dan nepusackog staza
Printable View
4. dan nepusackog staza
kuliram...
e šta sam se nasmijo u vezi Zeus foruma....
Inače, stari došel s roditeljskog, mislil sam se pozdraviti od ovog foruma, ali je sve prešlo OK...
Ja sam super, vi?
gledam neki low budget hu-ha na novoj
srao sam... uff sad je lakse morem iti spat :D
evo, došao doma izvana . . .
strusili sambucu, pa prešli na pivu . . .
sad nemam kaj piti doma :notooth:
idem spavati . . .
laku noć . . . :wave:
Dobro jutro!
@ dubrava šo` ti radiš u ovo vrijeme na forumu ;D
Dobar dan svima... :)
Budan od 2:50 , uz jedno kraće spavanje (1h) u među vremenu... ;D
mirko mirko :hrv: :hrv: :hrv: :hrv:
mirko car :respect:
Prekratka borba, ali se opet vidi da Mirko nije toliko agresivan kao u najboljim danima.
bum ,:hrv: tras i gotovo:)
Ja više čekam F1 utrku, tj snimku utrke jer ne namjeravam kad dođem izvana to gledat u to doba :)
svaka cast,al ipak to nije protivnik njegovog kalibra,ni blizu..al bar je probio led,nabacio koji kg,mozda se vrati u punom sjaju
bok ljudi! evo jednog leteceg pitanja. trebao bih malu uslugu. jel mi moze netko potpisati fexplorer. tko ima volje neka mi se javi na PM.
p.s. morao sam bas ovdje napisati, jer u tematskom forumu moderatori nemaju razumijevanja.
hvala.
Poke the Penguin...
http://www2.gamesville.lycos.com/htm...ke_penguin.htm
Uhhh, s time sam izluđivao profesore dok sam igrao na labosima (nakon što bi završio obavezni dio vježbe) ;D
Eto, 459 mph. Mislim da sam jednom uspio 530 ;D
A opis igre je krvav - trebate što jače odalamiti mankija :hrv: Živio hrvatski :hrv:
To je legenda....
http://www.besplatne-stvari.com/igre/Ostalo/metele/
Ovo za one koji se previše živciraju zbog komjutera.
mir s vama!!!!!:hrv:
drzim se tak da tece i 5. dan ;D
nekak mi je prelagano sve to skupa.. osjecam se ko da nikad nisam bila pusac.. opce ne fali cigareta.. bzvz.. a ja misla da cu napokon imat jos jedan izgovor izuzev pms-a za zivcanjenje na druge.. nis od zivcanjenja.. ah..
joj, da, primjetih da sam ful hiperaktivna i da mi se broj rijeci koje mogu izgovoriti u minuti drasticno povecao ;D brbljam k'o navijena
Polako pripremam sve za tulum koji organizujem večeras :p
Dobro je. I ja bih mogao nešto večeras...nema mi staraca :p