Javi ak neće.....:satan:
Ja radim po želji.....:satan::satan:
Printable View
hello :comp:
oo druže, šta se radi osim što daješ savjete flynan :banme:
aj bar imas iskustva :banme:
raspravljam se s jednim likom kako emace treba ispeglat...
i ja bi bebu:rolleyes: setlandskog ovcara:love: a stara navija za stakora, pardon-chihuahua-u :rolleyes: vidit cemo koja ce prije popustit :D
znate kaj ak je moj stari uspio u 50-toj napravit dvoje nove:hrv: :hrv: zdrave djece(muško i žensko) onda može svako...
moj stari legenda :crazy: :crazy: :crazy:
sweet :) uf kako mi se neda ucit a moraaaaaam:bat:
OMG, kolko mama ima godina??
i onda se ja brinem kaj cu radjati nakon 25-e prvo dijete.. (vjerovali ili ne, rodilje iznad 25-e godine zivota u trudnickoj dokumentaciji vode se kao stare rodilje!!)
jaooo jel gleda neko Vratice se rode
koja scenaaaaa
vuku lajnu nasred birca , napeta atmosfera , kaze Ekser liku pridrzi mi casu i baaam
lololoololo
nista, curke, pozurite :banme:
ma nije zbog plodnosti, nego zbog rizika u trudnoci..
svasta nesto..
previse razmisljam, previse se brinem.. otkad malo intenzivnije razmisljam o majcinstvu, prvi put u zivotu sam pozeljela bit neinformirana i glupa.. i da, internet je zlo.. nakon svega sto sam citala po raznoraznim poliklinikama, forumima, iskustvima s rodilistima i doktorima sve vise mi se cini da je u danasnje vrijeme zatrudnit i izdurat normalnu zdravu trudnocu postao yebeni sajns fikšn! i znam, vec se vidim, od trena kad se na testicu pokazu dvije linije pa sve dok ne dodjem kuci iz rodilista nekih 8- 9 mjeseci kasnije konstantno cu bit u panici i strahu jel sve okej..
Blah, bebe... http://img52.exs.cx/img52/8605/h9yboredom.gif
Idem pogledat koju epizodu xfilesa.. Možda nađu bebu aliena :notooth:
mene nije strah djece, jbg, radim s njima ;)
al me strah malih beba. onih ispod godine dana, sto ne hodaju i ne pricaju. sajns fikšn, veci od ovih iksicevih iksfajlsa ;)
jasno je da me paranoja pere oko toga, jer ja sam pusit prestala, a onak, cigareta mi je valjd bila dio identiteta, karaktera..
wankoner, stvarno ćeš izazvati ban, kad ga toliko prizivaš