..pozzz:wave:
..Ico pa kaj opet:)
Printable View
..pozzz:wave:
..Ico pa kaj opet:)
pa meni je sad super ali dok nisam otišla kod doktora kašljala sam cijelo vrijeme s time da sam se gušila. ako bi prohodala 5m disala bi ko da sam trčala do sljemena i nazad s time da mi je disanje cijelo vrijeme bilo plitko i ubrzano. užas..sad mi je super :)
mrzim sve to :)
jedva čekam ljeto, ljeti nikad nisam bolesna
Kad meni moja doktorica kad sam došao prvi put veli c vitamin i mirovat, qurac, to meni nikad ne pomogne i tak radim tjedan dana, mogo sam si grlo skinut sa skalpelom kolko me ubijalo, tek tada sam dobio klavocin i nakon 2 dana, sam bio ko ponovo rođen, sretan ko malo dijete
hehe a recimo moj doktor meni uvijek , za bilo šta daje antibiotike..što opet nije dobro
ma da, istina, ali opet, ja dođem samo kada znam da si nemogu sam pomoć, nebi došao po vitamin c i da mi kaže da moram mirovat...to znam i sam... Ma, glavno da je to iza nas, topliji dani dolaze ;)
ma i to kaj kažeš :)
Niš, uživaj, idem ja u grad, gym pa na fuks... pozdrav ljudi..
:wave: ... sam da se javim
kam ideš? :p
Mir s vama......:hrv:
i s duhom tvojim
nije lako vama dvome ^^^ istrosio se na ax.com sad moram smisliti nacin kak cu otplatit sve to :D
oo joj. povuci riječi svoje
bok :comp:
popij sok :notooth:
Pozdrav ljudi, umoran lupam po tastaturi...
Balkanac sluša Jennifer Lopez i razmišlja o svojoj seksualnoj orijentaciji ;D
razmišlja????
hhahaha šališ se :lmao:
A ja sam duh a...a dobro, budem lebdio iznad vas....
haha bok i tebi :wave:
Sad je još i smiješno a :D aj nikad nije prekasno za pozdrav :kitty: Još čekam na Druga... :bat: