apsolutno nema potrebe za time, jer gledajući tako, trebao sam Motorolu podijeliti na 28 podforuma, kako bih valjano zastupio svaki segment. to jasno, nije prihvatljivo, te se išlo na globalnu, a opet dovoljno preciznu podjelu. svjestan sam bio i još uvijek sam specifičnosti motorole, pojedinih segmenata moddinga i slično, problema sam imao i pri prebacivanju tema i odlučivanju gdje što prebaciti, bilo je dvojbi, ali jednostavno ne valja u nekim stvarima pretjerati u detaljima. prije godinu i nešto kad sam odlučivao o toj podjeli, isprva sam imao ideju i podijeliti i na platforme, ali shvatio sam da 90% usera pri tome ima samo više dvojbi, no koristi. opisi trenutno postojećih podforuma su dovoljno koncizni da svatko može razlučiti gdje kreirati temu ili pak neku potražiti. onima koji se love u koštac sa DRM-om, CG-ima i sl., uistinu ne treba dodatno usitnjavanje foruma. iako razumijem tvoju ideju, želju i slično, ne smijemo zaboraviti da ovaj forum nije samo Motorola dedicated, pa se moramo držati i nekih unaprijed zadanih odrednica.
upload skinova možemo držati pod multimedijom i tako će i ostati, a programe za modding i sl. držat ćemo pod moddingom. upload skinova smo imali u vidu većih tema, konkretno 240*320 i 176*220 pix skinove. teme su odvojene i još uvijek aktivne, te se u istima mogu stavljati skinovi, a poželjni su i screenshotovi.
pozdrav i hvala na prijedlogu