"Dick" :) - upravo završio na RTL-u. Gledao ga još prije nekih 5-6 godina. Simpatično. I namjerno prizmeno, mada će se nekima činiti kao debilno.
6/10
Printable View
"Dick" :) - upravo završio na RTL-u. Gledao ga još prije nekih 5-6 godina. Simpatično. I namjerno prizmeno, mada će se nekima činiti kao debilno.
6/10
Čokoladni Čarli iliti Charlie and the Chocolate factory - predobar film, užasno zabavan sa dobrim forama, smijanje do suza
10/10
Čitao sam tu knjigu ko klinac i odlična mi je bila... moram sad i film pogledat, ali ne idem u kino bez hrpe čokoladica, jer znam da sam samo htio klopati čokoladu kad sam čitao knjigu... :)
@WB a da vidiš koliko je tek čokolade u filmu mmmmmmmmm....njam:)
Pa znam, zato i velim, ziher se otvara apetit za čokoladom kad ga gledaš, jelda? ;)
Da i to užasno a ja sam čak i dobio neke čokoladice na ulazu. E sada neznam jeli je to svaki dan ili je bilo samo jučer
"Roboti" - gledao sam originalnu verziju sa titlovima i dobro da jesam, jer sam glas Robina Williamsa diže cijeli crtić. Dobar.
7/10
"Zaruke su dugo trajale" (A Very Long Engagement) - još jedna poslastica od tvorca "Amelie". Za preporuku, uz napomenu da se film gleda od prve do zadnje minute uz potpunu pažnju, zbog puno detalja i likova.
8/10
Dodatak:
"Krletka" (The Birdcage) - američka verzija, koja mi je čak bolja od originalne francuske, vjerojatno zbog plejade glumaca. Svaki puta vrišim od smijeha kad ga gledam. http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/rotfl.gif
8/10
lud film, pisarija!:spin:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
"Ong Bak" - nikad čuo za film, sad ga dobio i pogledao - tajlandski(ili tam negde de sunce ide van), priča tak-tak ali izvrsno napravljene šore, svaka čast vidjeti tak neke a da nije iz holivuda!!:bunny:
8/10
..sad su nam dali na kabelskoj malo HbO- Dr.Huff nije mi nešto
Pa, tek su azijci majstori u borilačkim filmovima, a ne američani. Amerikanci izvedu specijalne efekte, jer za njih imaju pare.= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
...slažem se s tobom.Oni imaju pare ,ali nemaju duše(ykwim):spin:
u ong-baku nema ni jednom spec.efekta,čista šora...svi zaljubljenici u borilačke sportove su ga već proglasili naj borilačkim filmom ikada,u svijetu je zaradio 35 mil,je abnormalan upjeh za jedan tajlandski film
zemlja živih mrtvaca 6/10 (horror, "komedija") ko je gledo zoru živih mrtvaca zna o ćem se radi. ovo je nastvak tog horrora. film ni u jednom trenutku nije dosadan samo je bed kaj kratko traje i priča je bila nedovršena (valjda ce snimit i treci dio). tu i tam se prestrasite kad freak uleti onak u kadar iznenada, ovak se mozete nasmijat jer ima stvarno smjesnih scena *ako nemate pametnijeg posla topla preporuka
jedina zamjerka "filmu o zombijima" je kaj su u svakom nastavku zombiji sve više "ne-zombijasti" lol. Gledo sam sve Romerove mrtvace i najbolji su mi oni iz 80ih d0 90ih. To su baš horori. Neznam, ali jednostavno mi ne paše zombi(hrpa mrtvog mesa i malo mozga) koji trči ko na olimpijadi :P. Ovo danas su sve više dvije tri cimalice u 2 sata filma.
Ako mi se horor zasniva na "BU!" scenama, popraćen vizualnim i audio pomagalima, onda mi to nije horor, već bijedan pokušaj mlaćenja para na kino blagajnama. Rijetki su oni koji imaju jezivu atmosferu, a kao primjer bih naveo "Uljeze" sa Nicole Kidman.
potpisujem,opaki film....
Ili The Omen serijal...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Meni su pravi i jezoviti horori "Krug 1 & 2" i "Zlo" (to je japanski horor, ali je bolestan)...
Zadnje sam gledao na RTL-u u petak "Ukleti ljenčina" - 8/10 - film spada u neku horor komediju i možda je malo morbidan, ali je zato prilično zabavan...nije neko remek dijelo, ali mi je bio baš fora...
krug 1&2 horori??ma daj,možda u kinu ili doma ako imaš prehebeno kućno kino,pa te preplaši neka bu scena...meni je naj istjerivač đavola,u kinu sam ga gledao i film mi je u to vrijem bio predobar
"Krug" serijal nije klasični horor i tamo nećeš vidjet kak neki lik sa prišivenom glavom pili drugom nogu dok krv frca na sve strane...kroz cijeli "Krug" se proteže jezovita i sumorna atmosfera uz nekoliko scary scena...ali film te stalno drži napetim...
upravo to! meni horor nije explicitno prikazivanje crijeva i mozga, to nije "strašno" nek je gadljivo (npr. zanimljivo je jesti tjesteninu dok gledaš takav film;D ). nasuprot to je čak i smiješno. Krug je ok, makar bi ga svrstao pod psiho triler, ali Zlo je baš "ZLO", napetost, konstantna atmosfera za dizanje dlaka. Izvrstan film s obzirom na današnju poplavu bezvezarja.= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Psihološki i atmosferični "horori" su zakon (kad ti usred filma padne daljinac pod kauč, pa sad ga ti digni lol)...
"Krug" je okej, ali je nastavak prilično lame, a japanski film "Zlo" mi je također dobar horor sa scary atmosferom, po kojem je snimljen "Dark Water" koji je trenutno u kinima, za koji suamnjam da je dovoljno dobar.
"Nacija Prozaca" (Prozac Nation) - čitao sam nedavno neku kritiku da je izforsiran, ali meni se nije tako činio. Jedina klasika mi je to da su glavnu ulogu dali Christini Ricci, koja uvijek mora glumiti likove s društvene margine.
7/10
zadnje sam gledao:
Lemony Snicket-bajkovita komedija sa Jim Carey 6/10
Sick and Hide-psiholoski triler 7/10
Million Dollar Baby-boksacka prica sa clint eastwoodom, tmuran film 7/10
Super Size Me-doku o mcdonaldsu i debljanju 6/10
Man on Fire-odlican akcijski 9/10
Kad Porastem bicu Kengur-odlicna srpska komedija, svaka cast 9/10
Rating, killa, rating.
"Klub prvih supruga" - light komedija sa odličnim trolistom Midler/Keaton/Hawn. Svaki put me nasmiju. http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/rotfl.gif ...ah...
8/10