ma nemoj se ljutit,malo zajebancije...ali nije ilegalno.
gubis garanciju s tim.ali jednostavno stavis tvornicki software na njega I opet imas garanciju.vrlo jednostavno.a root je danas vrlo jednostavan.
Printable View
ma nemoj se ljutit,malo zajebancije...ali nije ilegalno.
gubis garanciju s tim.ali jednostavno stavis tvornicki software na njega I opet imas garanciju.vrlo jednostavno.a root je danas vrlo jednostavan.
Roo nije ilegalan samo što nije prihvaćen od strane proizvođača i ne ulazi u garanciju.
2 godine garancije rijetko?? Nebi rekao baš. Obrati pažnju pa ćeš vidjet da danas svi skoro(ako ne svi) imaju dvije godine.
Trenutna situacija s rootanjem je da uopće ne moraš puno proučavat i mnogi prosječni korisnici su rootali uređaj bez problema.
u tvom slučaju izgleda nema znanja , a ni muda
ma ne ljutim se ja...di bi stigo kada bi se ljutio na razlicita misljenja... :)
nisam mislio da se ide u zatvor zbog rootanja tako da je mozda rijec ilegalno malo "prejaka" (priznajem tu pogresku) ali nemogu priznati da prosjecan korisnik mobitela bez problema moze rootat mob... e to nije tocno...
nemaju svi dvije godine garanciju...vecina ih ima ali ne svi....evo sada sam provjerio...
ma sad sa unrevoked metodom je to zbilja lagano.a mislim da ce si rijetko koja osoba koja nema pojma na kompu ic kupit ovakav mob,jer mu zbilja ne treba.
a rootanje je jedan klik sa misom :)
Eto, posrećilo se i meni, kupih danas novi, radi na sve mreže, za 2100kn, što znači da ipak još uvijek ne zakodiravaju sve :)
Dobih garanciju, račun, čak i VIPovu vrećicu :)
Datum: 04.12.2010. - mob star 1 dan hihi
-s time se gubi garancija + dodatni troškovi... Ovo je najbolje - iz VIP-a a da nije zakodiran :)
EDIT: nakon noći: -nakon što sam malo pročačkao, ukratko - sve radi superbrzo, sve 5 :)
Imam HQ slike baš u odgovarajućoj rezoluciji (800x480) i slike su perfektne, također sam prekodirao neke videje i također je prikaz fenomenalan. Malo mi je mob velik, al ajd, valjda ću se naviknuti, kad bi bar bio zaslon 3.3-3.5'' i manje plastike oko njega to bi bio posao, al OK.
Ono što mi je blesavo su poruke - izgled i sve vezano za poruke, sve onak crno-bijelo i nepregledno - to je moj prvi dojam :) Pošto sam otkrio tek 0.5% ostalo ću vidjeti kasnije... sad mi do Božića neće biti dosadno, ak ne i duže :)
Eto, imam ga manje od 24 sata i crko je!
Počelo danas popodne, kad se display jednom isključi, više se neće uključit, izvadim bateriju, vratim nazad, ista priča, ako ga ostavim na miru dovoljno da da se display isključi nakon toga se više neće uključit, dok one tipke dolje svijetle, nazovem se - mob zvoni i vibrira, al naravno-ne mogu se javit jer se display neće uključit... Pa ***** mu sunac, šta sad? -pošto je očito softwerski problem, vjerojatno će se dat riješiti - ali kako?
za pocetak hard reset.vrati ga na tvornicke postavke pa se mozda popravi.neznam sta bi moglo bit.meni je znalo jedno vrijeme bit slicno kao tebi,ali mislim da je problem bio u senzoru,pa se ekran sam gasio.par reseta,novi rom I rijesio sam.
Pokušao sam reset pa se zablokira usred posla, đizs... probat ću još nešto, javim stanje...
EDIT1: sad je reset uspio, al opet se zablokirao kad sam štimao vrijeme i datum, a zatim se display ugasio i to je to, šljiva :angry:
EDIT2: nakon nekih pola sata ništa dobro...
http://img207.imageshack.us/img207/3512/dsc05997k.jpg http://img340.imageshack.us/img340/4380/dsc06000y.jpg
http://img822.imageshack.us/img822/4614/dsc05999q.jpg http://img40.imageshack.us/img40/5620/dsc05998y.jpg
Cudno.
Ja imam u zadnje vrijeme slican problem.
Dakle mobitel miruje, i kada ga idem unlockat, on se upali i sada trebam upisati lock patern (sigurnost-ono kada trebas spojiti tocno neke kruzice) no mobitel ne reagira.
TS uopce ne cima, dok tipke najnormalnije rade. Power ON/OFF i back (to je jedino kaj mogu provjeriti da radi dok je mobitel zakljucan).
Jedini problem vidim u custom ROMu (DeFrost 6.1) jer se to pocelo pojavljivat posje 6.0f updatea.
Sad cu probat sa drugim ROMom pa se nadam da tamo nece rikavat..
evo večeras je izaša 2.29.405.2 update
uskoro(do Božića) bi triba i 2.3
sta ima u tom update-u??
Palo mi nešt banalno na pamet, na kraju ispada da je to uzrok? -naime, SIM kartica je kriva za sve (zagrijavanje i blokiranje) - (imam SIM od simpe, staru preko 10 godina, kad sam stavio novu SIM karticu zbog probe - mob radi normalno i nije više vruć) eto, mislim stvarno... Sad moram ić T centar i tražim NOVU SIM KARTICU, ĐIZS....
Pozdrav
Zanima me da li Desire zaključan u Tmobile mreži?
-ne znam, ali tako je... sinoc sam do 2 čačkao i opet je počeo blokirat (i pregrijavat se) i sa trećom SIM karticom (-npr. - stisnem MENU>SETTINGS i bude sve crno, indikator signala i vrijeme se vidi onak samo na pola...) - ujutro u 6h stavim nazad svoju simpa SIM karticu (staru 10g) i za sada je sve OK, brz je kao prvi dan, ja stvarno ne kužim zašt' zeza samo nekad, i da-više nije vruć, opet je normalno sve. Kad dođem doma s posla (tamo popodne) opet će krepucnit kao jučer... :(
Ja pretpostavljam da da, a malo ljudi ga ima iz T-a jer su PRESKUPI, netko će ti valjda reći više...
EDIT:
Eto opet je crko, od 6 do 10 je radio OK jer nisam ništ' čačk'o po njemu (primio i poslao 1 poruku) i sad sam namjestio gmail acc i nakon provjere maila sve se zacrni, vidi se samo indikator signala, baterije i vrijeme, drugo ništ', vadio bateriju, nakon toga radi samo kad je onaj glavni zaslon, što god drugo probam, zacrni se sve, ni poruke ni galeriju ni ništ neće otvorit.
Jel je to do samog mobitela ili je problem OS??????????????
:angry: :cry: :sos:
A da ti odneseš mob na servis? Izgleda da si dobio mačka u vreći. Nosi na servis i nek oni riješi, ak ne mogu traži novi mob.
Lako to pričat, imam ga 2 dana i da ga već treba popravljati? Smijat će mi se cijeli grad, očito sam bio u pravu kad sam napisao prije da taj mob ništ ne valja. Ak' ga odesem na servis neću ga vidjet 2-3 mjeseca, a ostao bez pol plaće... katastrofa...
Pa očito neću imat drugog izbora neg ić u VIP i jadikovat se :(
Jbg, pogodio si baš s greškom a sad govorit da mob ne valje je daleko neozbiljno. U globalu ima 5-10% s greškom negdje kao i kod svakog proizvođača dok ostali radi bez problema.
Jedino da probaš dok je upaljen stavit update(2.2.1) ili ga rootat pa promijenit sve. Možda pomogne.
Koja momorijska je unutra?
ps. razlog za nenošenje u servis, mislim, nemam komentara (mislim na ovo za grad).
Vidjet ćeš ga ranije
:coffee: