koje su onda preporuke slicnog programa?
Printable View
Ajde probati cu ;)
Nisam. Instalirao sam Tango, moram vidjeti kad dodjem kuci kako on radi (da ne budu na istoj wifi mrezi)
Zna netko za auto send sms neku aplikaciju koja radi?
Znaci nastimam datum i vrijeme i sama se poruka posalje. Bez intervencije naknadne.
Bilo bi dobro da ima daily weekly i slicno :)
Hvala
bite sms je najjaca aplikacija koju sam imao,ne sjecam se jel moze to pa pogledaj
Moze to
neznam zasto mi wififofum vise ne radi stalno kaze please check that phone is not in airplane mod and that wifi is on....ima neki slicni program?
Wifi Analyzer
Meni radi OK i stalno ga koristim
nemam pojma oni wififofum mi vrhunski radio i najednom mi javlja onu gresku,nemre bit do moba kad sam ga sad promjenio pa isto,a probao i aplikaciju reinstalirat.steta kaj iseedtouch nema da se spoji na otkljucane mreze normalno
Pozdrav ekipo :)
Daj mi recite dali postoji koji app za izračunavanje derivacija i itegrala?
A ako hoćeš neki koji radi offline, onda je Math Studio fantastična stvar. Je da košta (10$), ali vrijedi svakog centa :)
Puno hvala :)
Trazim jednu igru koju sam davno igrao.
Ugl, to je ratna igrica gdje kontroliras svoje vojnike, skupljas novce i njime kupujes nove vojnike, ali da stvar bude zanimljivija postoje rovovi u koje mozes poslagat vojnike.
I cilj igre je unistit protivnicki bunker. Sjecam se da je to bilo nesto kao Britanci protiv nacista.
Da li zna netko dobru aplikaciju za mail obavještavanje. Naime prije upgradea Iphonea sam imao (da znam kako se zvala ne bi ovdje pisao) tu neku aplikaciju u koju sam unio svoje gmail podatke (ime i lozinku), i onda me ona svaki puta obavijestila kada bi dobio mail.
Da malo jednostavnije napišem, znači tražim gmail notification aplikaciju, pa ako netko zna bio bih zahvalan...
Thx...
Tražim Cccam webinfo pa ako netko ima da mi ga pošalje ili da kaže gdje ga mogu pronaći. (naravno samo da nije app store).
MOze li mi netko pomoc, ima li kakva aplikacija koja ocitava sve wireless mreze koje se nalaze u blizini? Jer nekad znam da je wireless tu a iphone ga nevidi... i druga stvar koja je najbolja aplikacija zamjena za anyring... da mogu postavit bilo koji zvuk zvona... jer anyring mi stvara probleme.
hvala