Onda ne znam...
Printable View
Onda ne znam...
Valja li ovaj tutorial da debrand http://se-stuff.net/help/debranding.html?
Nemoj to radit, pogotovo ak imas neki bijesan mob.Drzi se SAMO A2 uploadera i ozezi, bez ikakvog mjenjanja i drkarnje sa CDA.
Moze li ovaj tutorial za w910?
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=686
Koliko vidim, to je najobicniji tutorial za koristenje A2uploadera.
Ako je W910 A2 (a jest), onda naravno da moze.
w705 displays files with extension patch
http://img97.imageshack.us/img97/3043/84632995.jpg
Hm, a gdje je patch? :)
sorry na glupom uletu,al sta dobijem s tim..jbg :D
aha..e sad..ak imas sekundu de mi u par rijeci reci za promijenu ikona sta da napravim,jel ima kakav graphic patch ili se ubacuju ikone same za sebe?
dosadilo mi ovo standardno
da ne citam svih 30-ak stranica teme
Ne treba citati nego traziti. Ako je vec opisano, zasto bi opet?
(Nisam 100% siguran, ali prilicno sam siguran da je vec opisano.)
na c901 imam R1EA032, a koliko vidim ima i noviji. Probao sam mijenjati CDA ali neda seus, cak ni ono da idem "svejedno nastaviti"
kako da stavim najnoviji firmware? C901 je 3200 ili 3210 platforma
C901_R1GA028_RED53
unutra je i sony sketch,samo ga uploadaš u folder
mob flešaš s a2uploaderom
znaci po ovom tutorialu?
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=39748
a koji je rizik, sto moze poci po krivom?
ok, budem probao sad. Znaci ne moze se zakljucati, bilo kojim nacinom da je otkodiran?
p.s. pa uzmi sivi, isto kao ja :) ako ti je kamera bitna, boja ti nece smetati
EDIT:
evo uspio sam. imam zadnji R1GA028 (makar nema one facebook app, a trebala bi biti)
Mob je ostao nezakljucan :) a i osjeti se dosta veća brzina naspram starog firmware-a
Pozdrav starom drustvu :) Tu sam, malo slabije posecujem forum ali tu sam ;)
Tu mi je jedan k850i sa BROD, prvo sto sam uradio jeste flash sa A2 uploaderom, krene flashovanje ali negde na polovini stane i izbaci can't get NET header i prekine flashovanje.
Onda probam sa SEUS ali izbacuje da ima najnoviji FW (to nije tacno, na njemu je trenutno R1EA031), menjao sam CDA preko KulanKendi klijenta ali i dalje izbacuje da ima najnoviji FW...
Malo sam istrazivao sto se tice errora can't get NET header, i neki kazu da je to do baterije, telefon je stajao mesec dana u tom stanju pa je moguce da je baterija prazna, stavio sam ga na punjac ali ne znam ni da li se baterija uopste i puni u ovako "mrtvom" stanju??
I meni se neki dan javilo can't get NET header kad sam kopirao fileove preko a2 uploadera... iskljucio sam kabel i probao ponovno i onda je uspijelo... ja bi rekao da se to dogadja zbog lose konekcije kabela i fast porta..
Ne verujem...
Ovaj kabal mi nikad nije prekidao, uradio sam preko 200 flashovanja/patchovanja/otkljucavanja, takodje sam probao sa novim kablom i dalje se to desava.
Probao sam i sa R1EA031 mainom ali isti problem se javlja, jos nesto sto mi govori da je problem do baterije jeste kad pokrenem u A2uploaderu FileSystem tool izbacuje error a2_startfs err:0001.
Nisam u zadnjih 20 stranica ovog foruma našao ovu temu pa ju otvaram.
Sad kako radi otključani C902 (sa tcom na vip) i sve, valjda je sve ok sa mobom...ali
Imam neke primjedbe
Dali sam ja nešto krivo napravio u flešanju, ali meni je spor. Standardne teme su koje su u mobitelu nakon flešanja (red capret, clarity itd.)
ako pomaže, inačica software mi piše
1223-4390
R3EA038
090302
Pa bi htio čačkat po mobu ovih par dana dok je prazan dok ne prebacim brojeve.
Dali se može kako taj meni ubrzat da malo...a šta ja znam, tečnije te animacije idu? Ako igrica NFS može ić glatko šta mi onda zapinju ikonice od menija
To je prvo pitanje, drugo je kako se riješit očajnog ambient light senzora i njegovog prigušivanja svijetla
Treće je dali mogu ovaj mob koristit za Facebook piskaranja
I zadnje, nije pitanje nego samo jedna kritika, možda nebitna, ali od kad sam izvadio mob iz kutije i tu mi stoji na stolu boli me glava
Smrdi mobitel užasno, neki...metalni smrad. Katastrofa.
da, to ti je zadnji firmware. ja sam u nedjelju isto stavio novi firmware (preko cda i seus-a) i normalno sve radi. ali c902 ti je ionako malo sporiji od npr. k800, ali i od najnovijih telefona.
za senzor, ne mozes ga se rijesiti, ali mozes malo posvjetliti ekran:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=174
Pa koji sam ja baksuz sa tim mobitelima držim se tog SE-a ko pijan plota i ne mogu više ni zamislit da u ruci imam neki drugi mob...a svaki koji sam imo je...kaskader :D
Najbolji mob koji sam ikad imao je K608i...
A ovo za display hvala.....pa kako ti hakeri nisu uspjeli u postavkama telefona nać neku shemu za ugasit taj senzor uh
@Mylo,
Nema teme za moddanje C902, ali ima zato ove teme.
Nema potrebe za svaki pojedini model otvarati posebnu temu, buduci da je moddanje za sve na ovoj platformi jako slicno.
MOlim hitnu intervenciju stručnjaka za c902 jer sam mjenjao neke drivere za cameru i sve sam poremetio,tj.dobro sliku danju ali po mraku katastrofa..šta sad da napravim? kako da vratim na default,nakon glavnog reseta nije bilo promjene...koje drivere da skinem i kako da ih stavim...
TNX