da, ćuo sam i da do toga ovisi,al kad je ružna ta obična
Printable View
da, ćuo sam i da do toga ovisi,al kad je ružna ta obična
pa očito kad ima onih kaj žmirkaju meniji tj značiš recimo nekaj onda žmirka a ne samo da je označeno, tak da moguce da to papa više nek osnovno
Procitajte moj post 74 i 80 na ovoj str http://dailymobile.se/forum/index.ph...c,1171.60.html
Najbrza tema vam je jos uvijek sound wave tj. najmanje CPU koristi pa i najmanje bateriju.
Mob je sa defaultnom temom vidljivo brži nego kada se koristi neka druga tema, to sam i ja primjetio. Iskreno, do sada nisam ni našao temu koja bi me zadovoljila.
Danas sam mob pokupio sa servisa, zahtijevao sam promjenu cijele maske kako bi se riješio onaj problem sa izbijanjem svjetla u gornjem desnom kutu moba. Što sam dobio? Mob je sa novom maskom definitivno čvršći, kompaktniji, nema više pucketanja koje se ponekad znalo javit kada se mob malo žešće uhvatio. Problem sa izbijanjem svjetlosti je ostao, sada je manji, ali i dalje primjetan. Izgleda da se to teško može popravit i da ćemo se morat pomirit sa tim felerom. Ja ću stavit na njega invisibleSHIELD i pravit se da taj problem ne postoji.
Ja koristim sound wawe temu i super mi je, dok ona od viste tema uspori mobitel da boli glava, ali nešto i ubrza -> ubrza trošenje baterije.
Animacija baterija mi je jako čudna! 3 dana mi je na svih 7 crtica i onda samo odjednom
6 crtica, pa nakon 1h , 5crtica, pa 4,3,2,1 shutodwn.
To je zbog v21.025 firmware-a ili?
Ne to je normalno. Nokia je stavila takav algoritam da 90% vremena baterije ti pokazuje 7bars. Jer smartphone treba odredjeni min da bi radio normalno, recimo ako pokrenes video na 3 crtice, ugasit ce ti se. Znaci jedino sa svim crticama si siguran da ce ti mob raditi stalno. Onaj ostatak ti je za emergency.
Pozz u pon sam odnjeo mobitel u mobis da mi pregledaju bateriju koja je trajala 2 dana uz normalno koristenje,te da mi pregledaju kuciste jer je desni kut malo otvoren.
Danas sam otisao i kazu da su kuciste zamjenili,da je baterija dobra te da su stavili novi softwer 2.0.25 i kao da ce baterija duze trajati,sumnjam u tu pricu ali vidjet cemo,imao sam prije 2.0.12.
trajanje baterije ti ovisi o puno toga... temi, postavkama, i naravno, korištenju... i meni traje dva dana... sad sam prominio temu pa će vidjeti
Imam problem...
Dok idem upgrade software preko mobitela... preko interneta... onda mi trazi slaganje nekog profila za internet... posluzitelja... kaj treba tu upisat ?
i meni je tako... i ne znam što treba upisati
zna li itko što znači ovaj e ispod signala?
[IMG]http://i589.photobucket.com/albums/s.../Scr000005.jpg[/IMG]
To znaci da koristis 3G. Meni je to pisalo cijelo vrijeme dok sam na E71 bio na internetu (web'n'walk).
hmm
a isključio sam dual mod i stavio samo na gsm???
To ti je da je spojen na EDGE 2G (2.5G) mrežu, a ne na 3G. U prijevodu koristiš podatkovni promet operatera.
To je simbol da si zakačen na EDGE podatkovnu mrežu, ali je ne koristiš. HSDPA ima mali 3G simbol umjesto E.
Moras potegnit vise mAh nego sto ti je preostalo na bateriji da se to desi. Pokreni film sa max lcd svjetlinom i zvucnicima na najjace. Ili upali flashlight ili surfaj netom. Ne mozes me uciti fiziku. Zavrsio sam gimnaziju i medicinu. Znam sta pricam. 1320 mAh ti ima baterija u teoriji, kad ti ostane recimo 200mAh, 120mAh ti trosi samo ekran, optereti ga jos malo sa zvucnicima ili procesorom i ugasit ce se.
To da ali rekao sam da ti se nece odmah izgasiti,ako pokrenes samo film ili slusas glazbu i imas 1 ili 3 crtice,ja sam imao na glupom samsungu d600,cim je baterija slaba ne dozvoli gledanje filmova i smanji osvjetljenje,ali jos traje jedno 2-3 h mob cisto za zvanje ili sms.
Zato ti kazem koristi Energy profiler, jeb crtice. Jednostavno receno, imas protok od 1320 litara pive na sat, ostane ti 200 litara pive na sat, u sekundi ga optereti na 201 litru na sat i svi ce ostati bez pive ili nastavi pijuckati dok se sve ne isprazni.
U tvom slučaju sa slike ne troši pare i NIJE spojen na net, ali te uredno obavještava da je EDGE/3G (ovisno dal odabereš GSM ili UMTS mod) dostupan na toj lokaciji i spreman za korištenje (kao neki standby).
Isključena veza:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...enshot0019.jpg
Aktivna veza:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...enshot0018.jpg
A vezano za ispis računa - nešto si sigurno radio na netu, neki program se spojio... Samo pitanje je šta, a to bi ti najbolje trebao znati.