možda... ako ti je memorija telefona poprilično puna...
Napravi si neki folder za poruke pa ih iz inboxa prebaci u taj folder...
pa vidi...
ako neće, onda lijepo pomoću nekih programa SMS-ove kopiraju u *.doc ili txt fajl i prebaci na komp...
Printable View
...molim, što toliko poruka, neznam što da kažem to bi prije bilo da ti toliki broj usporava rad s porukama, a to da ti zbog toga ne zvoni i ne vibrira, stvarno neznam. Usput ja ih nikad nisam imao više od 20, uglavnom ih svako toliko brišem. I sve mi dobro radi.
Formatirao sam opet mob i restorao samo kontakte i poruke i sve radi super ;)
hmm sta je sad ovo ugasim mob i upalim i svaki put mi izgubi vrijeme i datum?prije je to bilo samo kad se izvadi baterija...
nikom drugom?
Mislio sam je to slučajnost, ali...
Imam N73 brandiranu TIM i u njoj Tele2 SIM.
U RH sve funkcionira izvrsno, no u roamingu nikako. Poruke šalje normalno, ali čim pokušam nekog zvati ekran počinje treperiti i javlja General system error te se zatim resetira. Stvar se događa bez obzira na operatora (probao mijenjati mreže - SI Mobitel, I Wind, I TIM) i bez obzira da li radi u Dual mode ili GSM režimu.
Na računu imam dovoljno i previše kuna, SIM kartica je u redu jer mogu zvati sa drugih uređaja. Također N73 normalno radi sa Vip i Simpa karticom.
Softver je najnoviji dostupan za TIM brand (ne namjeravam stavljati nikakve Balkans pakete)
Ima li tko kakvu ideju?
Ako sam dobro pohvatao, problem se javlja sa Tele2 SIM karticom u romingu na N73. Isto sam imao i ja problem. E sad neznam, probaj ponovo ugasiti pa upaliti mobitel te kad zadraži PIN ukucaj ga bez jedinice (1) ispred. Mislim da bi ti trebalo onda raditi. Ako ne to isto napravi ali s jedinicom.
Pozdrav ekipa,
imam jedno pitanjce naime zanima me da li postoji za n73 nekakva aplikacija kao startup manager da mogu odabrat aplikacije koje bi mi se pokretale prilikom paljenja mobitela. npr. stavim FS Caller, il nešto slično.
Ispričavam se unaprijed ako je već bilo slično pitanje a ja ga nisam zapazio.
Tnx svima
Ovako, prije tri dana sam kupio novu N73ME.
Sada, sve je OK, ali me zanima jedna banalna stvar, a ne mogu je naći na netu.
Kada otvorim poklopac kamere, one tipke na boku (za okidanje, zoom...) mi svijetle bijelom bojom, ne plavičastom.
U čemu je caka i kako vama svijetli?
Kažem, nije da me nešto smeta, ali kako je mob kupljen na crno ipak me kopka, da se možda ne radi o nekakvoj običnoj N73 obučenoj u crnu masku...
E, da, još jedna stvar koju nisam imao dok sam posjedovao TIM-ovu N73 black.
Ta je da mi mobitel svaki put kada ga idem uključiti on lagano zavibrira.
Verzija softa je potpuno ista onoj koju imadoh na TIM N73ME.
Inače, provjerio sam Product Code, on je 0539295 (Gulf).
Ovako Moby, što se tiče osvijetljenja na N73 meni svijetli plavo kad se pomakne poklopac kamere, a kad se pali i vibracije mislim da je i meni nekada znalo lagano zavibrirati, ali mislim da ne svaki put. Ne palim gačesto ovijek je ON.
E sad mislim da to nebi trebao biti nikakav problem, mislim da nije neko kinesko sr..nj. Vidi malo specifikacije si i ako je Symbian mislim da je OK. Možda po novom i svijetli bijelo...bo
Sve nešto brijem da me je možda netko prešao.
U biti, znate tu osobu s foruma dok je oglasnik bio aktivan i ljudi su samo pohvalno o njemu pričali.
Brijem da je maska, ali čitava maska moba promijenjena. Ne znam s kojom namjerom jer imam original kutiju od moje N73ME gdje piše da se radi o Music edition i IMEI je potpuno isti na kutiji s onim u mobitelu.
To bijelo osvjetljenje nisam nigdje na netu našao da uopće postoji (vjerojatno bijele membrane na bočnim tipkama umjesto plavih).
E, da, na svakoj ME koju sam do sada vidio ili uživo ili preko neta, stražnji poklopac, gdje je poluga za zaštitu objektiva, ima metaliziranu tipkicu za otvaranje poklopca. Meni je plastična, potpuno ista kao boja kučišta.
Ne kužim.
EDIT-ljudi, piše li vama s unutarnje strane pokrivača za bateriju igdje Nokia jer ja unutar mog zatvarača ne mogu naći.
Obično je na tim plastičnim dijelovima negdje ugravirano ime tvornice.
Pozdrav
Jeli zna netko koliko košta crna maska za N73 ( potpuna maska kao ova na slici ) kod nas u prodavaonicama, ja sam ovu našao na ebayu za negdje oko 130 kn ukupno, samo problem je sta se nikad nisam služio ebay-om i bilo bi mi draže da mogu kupit masku u nekoj prodavaonici.
Evo slika: http://img125.imageshack.us/img125/6...askafa0.th.jpg
Ma daj. Ne kupuj ta kineska smeća preko neta.
Ja mislim da sam kupio N73ME s takvom sličnom maskom. Samo čekam kad će početi boja otpadati ili plastika s displaya otpasti...
Ja bih ti preporucio da odneses kod servisera i trazis da ti stavi original ME masku. To je kod nas oko 20-30 KM, ne znam kako cijena stoji kod vas :hrv:
Ali, BHF, kako znaš da je to baš prava ME maska? I to za cca 100-tinjak kuna. Ma, malo sutra što je to original maska.
Da ćeš imati original, možeš jedino biti siguran ako ga odneseš u Mobis. Tu si 100 posto na čistacu. Samo što to i košta, mislim nekih 500-tinjak kuna što je cifra za koju već možeš imati nekakav mob u prepaid paketu.
Watcher, napisao sam ti na PM - razmisli dobro želiš li zadržati mob duže pa da ta investicija bude isplativa jer ako ćeš ga prodati za 2 mjeseca, nitko neće baš držati do toga što si ti ostavio u Mobisu 70-ak eurića za "original" masku. Kužiš.
Ne znam za vas ,ali ja sam jako dobar sa jednim serviserom i 100 % sam siguran u njega i da je to original ME maska... Mijenjao je moj prijatelj kod tog covjeka , i evo dan danas bez gubitka farbe ili slicno...
Kolko je u simelu maska ? mislim da imaju i zamjenske i original. budem ih sutra zvao pa napisem,moram ih tako zvat jer me zanima kolko kosta joystick pa usput.pozz
EDIT: Evo zvao sam simel, kazu da original kompletna maska kosta 244 kune.
Ako jos koga zanima , joystick kosta novi 25 kuna.
imam N73 ME i prije par dana sam stavio novi sft otisao na nokijinu straniuc i oni mi rekli da je zadnji V 4.0736.3.2.1 koji je kod vas i odakle jos mogu skidat soft :P nemam nekog iskustva hehe
Pa ako je taj zadnji n emožeš raditi update kad ti se već nalazi na mobitelu.= Citat =:
imam N73 ME i prije par dana sam stavio novi sft otisao na nokijinu straniuc i oni mi rekli da je zadnji V 4.0736.3.2.1 koji je kod vas i odakle jos mogu skidat soft :P nemam nekog iskustva hehe
jel jako bijelo ili slabije? jel vam svjetli i tipka za zoom bijelo??
moja je iz mobisa i svijetli plavo.