Danas izvršena dogovorena zamjena memorijskih kartica sa korisnicom NIJALA. Nekoliko PM-ova, par SMS-ova i sastanak u točno dogovoreno vrijeme. Sve po dogovoru, simpa djevojka, vrlo korektna transakcija - PALAC GORE i PREPORUKA!!
Printable View
Danas izvršena dogovorena zamjena memorijskih kartica sa korisnicom NIJALA. Nekoliko PM-ova, par SMS-ova i sastanak u točno dogovoreno vrijeme. Sve po dogovoru, simpa djevojka, vrlo korektna transakcija - PALAC GORE i PREPORUKA!!
trgovao sa marinom sve prošlo ok:thumbup:
Hvala! Također, sve pohvale forumašu dcepek! Sve je prošlo korektno i po dogovoru.= Citat =:
Izvorno postao dcepek
Moja preporuka!:thumbup:
uspjesno "poslovao" s Takaharom;D
Ja mu poslao paketic sa otkupninom, proslo od tad cca 2 tjedna,nit novaca nit povrat paketa.Nakon sto sam ga kontaktirao,ovlas je napomenuo da on s tim nema veze jer da je to ovaj put za njegovog oca i da mozda otac nije kontrolirao postu i da ce me nazvati otac.Nakon par dana covjek me nazvao,tvrdi da nikakve poruke u sanducicu nema i da paket nije stigao!?!? Ja bez svog paketa i novaca sa vec placenom postarinom i bacenim novcima...Od toga proslo tjedan i pol i dodje meni paket natrag jucer sa napomenom da ga NITKO NIJE PODIGNUO!!!!!! Jos sam morao platiti 12,5 kuna sto mi se vratio i da ne spominjem postarinu koju sam na pocetku platio badava.Lijepo poslovanje :thumbdown
obavio zamjenu sa Krompirkom Mirkom;D sve 5, dosao na vrijeme gdje smo se dogovorili, sve je bilo kako je čovjek rekao, i zamislite ovo: posto moj mob imao god dana garancije, rekao mi je da i on toliko garantira za svoj, i ako bude bilo problema s njim, da ce vratit meni moj mob... stvarno korektno...
PREPORUČAM trgovinu s dotičnim:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Sve prošlo super... samo kaj je mpx200 malo zakazala u najgorim trenutcima pa se nije htjela upalit kad sam ja to htio... i ko mrtva... hehehe... al čujte, mob ipak ima garanciju i nema tu trta mrtva, i a znam da se to događalo prije na mojoj MPX100 i mpx200 dok sam imao...
u svakom slučaju, totalno ispravno sve... sve valja... mobitel u super stanju... onako kako je i opisan... Također preporučujem trgovinu sa danyx...
najvise mi zao zbog broja one cure sto sam zagubio... uf... odsad ucim na greskama ... hehe;D
Poslovao s vladobrad -om
sve 5, svaka pohvala i preporučam:thumbup: :thumbup: :thumbup:
onda i nije neka cura ,kad broj ne znaš napamet...:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
trgovao sa BM0021 sve prešlo ok,zadovoljan,moja preporuka
Ja sam negdam davno trgovo s nekakvim Konanom i sve bilo OK!:thumbup:
Jedino što sam moro ić u ZG...
Usput,pozdrav tom čovjeku,mob je bio ok!
= Citat =:
Izvorno postao Hoc
S moje strane takoder preporuka za trgovanje:thumbup:
Drago mi je.Ako se ne varam, motorola V3.= Citat =:
Izvorno postao drug
Poslovao s XLR8R, DELTA S4, Mrkva i sve prošlo ok.
U pravu si! Trenutno s nekim poslujem i stalno se dogovaramo ali...= Citat =:
Izvorno postao konan1
Šta ćeš zima je, nema zelenih grana...
konan1: sve ok i u rekordnom roku, još samo da prođu ovi blagdani i poštar pokuca :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao konan1
obavio s Tot-om uspjesan posao.Preporucam ga vam.:thumbup:
Poslovao s RedkinG-om, poslao mu xbox, on meni novce.
Sve preporuke:thumbup:
Posluje ntrenutno sa felippe pa,nadam se da bu mu došo i da sve bude ok,javi felippe kako je prošlo
trgovao jos jednom sa clanom nono1 i sve proslo u najboljem redu.
ocjena 5/5 svaka cast:thumbup:
prodao 6280 novom članu Aleksandar Šoh. primo predaja u ruke. sve 5.
moja preporuka:thumbup:
Trgovo s bossom :thumbup:
trgovao opet sam MARINOM, care svaka cast i nadam se da cemo opet trgovat :) :thumbup:
trgovao sam clanom M4rk0,i sve proslo za 5:thumbup:
svaka cast decku,i slobodno trgujte s njim:thumbup:
trgovao sa Router-om,sve prešlo 5,jako zadovoljan,čovjek od svoje rijeći,moja preporuka