...Da kuzim no...u 005b se treba promijeniti sto hocu da mi bude na lijevoj a sto na desnoj a ja nebi htio imat browser i cameru nego nesto drugo!??!?!??...Ako je moguce!?!??..= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
...Da kuzim no...u 005b se treba promijeniti sto hocu da mi bude na lijevoj a sto na desnoj a ja nebi htio imat browser i cameru nego nesto drugo!??!?!??...Ako je moguce!?!??..= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Ma moguće je ja sam npr. stavio lijevo imenik a desno poruke!= Citat =:
Izvorno postao bubyx
Kad obradiš seem 005b onda otvori 0313 i vidjeti ćeš da je tamo napisana funkcija koju imaš na toj tipki, samo promjeni to što piše u ono što želiš (pazi na mala i velika slova) isto tako u 0314 za desnu tipku!
Uspio sam...e sad bi me zanimalo kako promijeniti smart tipku (onu sa strane)..:-D..ako ide???= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
To i ja pokušavam al neide mi baš! (ako misliš na onu s desne strane)= Citat =:
Izvorno postao bubyx
Ja sam na YuetMP 2.0 a i podešavanje te tipke imam u opcijama telefona al ne benda previše šta god da mu stavim. Probo sam čačkati po seemovima al niš pametno nisam napravio. Yuet je to nekako sredio da dobije opcije kad je mob zatvoren a još nisam našo di je to učačko!
Morati ću njega pitati za savjet a i nije baš da mi je tolko zapelo do te tipke!
..hmmm..ok majstore..iam jos pitanjece (vec sam dosadan:licklips: )..nego zanima me sto trebam uraditi da imam melodije zvona s trans flash card na yuetu v2.0???= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
kao što sam već postavio pitanje ( niko nije odgovorio ) kako u navedenom programu iz modem mode prebacit na normal .za mnoge opcije mob treba biti u normal modu.
uzmes leader flex editor... i kada prikopcas mob sa compom, imas gore jedan mali okvir gdje ti pise u kakvom je stanju mob(dobro je ako nije u drugom stanju ;D;D), i pritisnes tipku "normal" i eto...= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
postoji i kosta 360 kn= Citat =:
Izvorno postao symo
dakle formatirala sam komp s svim downloadima od m v360..
sada mi treba ako netko zna gdje da nadjem ponovo svoj software,skinula sam ga s nekog ruskog sitea preko linka odavde,
i kaze ovako:R4513_g_08.b7.abr ili kako da ga SIGURNO backupiram jer bi ga stavljala na drugi mob...yuet 1,06 je.
Pokušala sam kopati po forumu,znam da je tu negdje...
H.E.L.P
Ako je soft od yueta pogledaj OVDJE= Citat =:
Izvorno postao tanja848
E to isto nisam uspio naštimati!= Citat =:
Izvorno postao bubyx
Yuet kaže pričekaj malo pa će on da to srtedi u slijedećoj verziji!!!
kako da mi HHD Free Hex Editor prepozna mob
evo mene ode ka neki padobranac al moran pitat... može li mi netko malo bolje objasnit kako da maknem sa M v360v one vodafone gluparije? koji program moram imat na kompjuteru i na koji način moram povezati komp i mob? ajd' bila bi zahvalna.... proučavala sam početak ove teme i nisam dobro skužila pa eto ako neko ima volje ponovno objašnjavat...:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao matejuska
Procitaj cijeli topic, skuzices sigurno ;D
Joke....ma nemoj se za*ebavati sa modanjem, ak neznas najlakse ti je uvaliti Juet-ov MP za v360. Dobar je, solidno modan i natrpan sa svime i svacim.
Postupak flash-anja potrazi u trazilici....opisana je 100-tinjak puta ...
i nije mi jasno zašto mi komp ne pronalazi mob kada stavim Data/Fax vezu? :rolleyes:
Moraš instalirati drivere za njega! Sve o tome i mnogo više imaš ovdje= Citat =:
Izvorno postao matejuska
kupia san MicroSD od 1GB i čitač kartice i kad prebacin video snimku na mobitel pise "prevelika slika" mozete li mi reci koje postavke (rezolucija fps i sl.) trebaju bit da mogu iskonevertirat tako da mi mobitel procita video snimku
treba biti velicine QCIF ( 176x144 )= Citat =:
Izvorno postao fallen hunter
Koji je seem za postavljanje zvona sa kartice kao zvuk zvona?
evo napokon sam uspio instalirati svih pet drivera za mob i sada mi ga prepoznaje svaki p2k program:jump: :jump: imam jedno pitanje .vidim da se mnogo priča o nekakvom yuetu , pa me zanima što je opće to
Pogledaj ovdje i sve bu ti jasno! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
hvala evo baš skidam . imam još nekoliko pitanja (molim one koji znaju neka odgovore) a to su :
1.gdje za downloadat dictafon
2.kako pojačat zvuk zvučnika na mobitelu kad slušam mp3 (kad stavim na maximum da mi bude jače nego inače kad stavim na maximu)
3.kako staviti da mi se čuje kada idem s jedne ikone na drugu
edit:ako neznate sva tri odgovora , odgovorite bar jedno pitanje
1. dictafon dobije sa yuetom= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
2. na http://www.e398.mod imas hrpu gaintableova koje samo treba p2k commanderom ili p2k toolsima uploadat na a/ ili jednostavno skini ovaj tu gain table i uploadaj ga na a/
3. pod stilovima zvona odes na npr. Glasno detalji onda odes imas glasnoca tipki koja je namjestena na 3 i vrlo se slabo cuje tako da ako oces da se cuje namjesti na 7, i jos jedna mala napomena glasnoca tipki radi samo na stilovima zvona glasno, vibracija i zvono te vibracija zatim zvono
hvala , imam još jedno pitanje , a to je kako dignuti sve ono vodafone na mobu= Citat =:
Izvorno postao vrapce
Znam da ima dosta za čitati ali je lakše nego da neko sve ponavlja zato pogledaj ovdje= Citat =:
Izvorno postao T O M O T