planirao pretkraj 6. mjeseca ... :)
Printable View
ne znam ..nisam vidjela tu tvoju finu figuru pa nemrem ništa reći :p
baš me živcira to kaj neki ljudi jedu ko blesavi, a niš im se ne primi, a ja bokte pojedem jabuku i odmah se primi :angry:
Isss sada upravo citam privatne poruke na kupiprodaj. I dobio sam poruku: HELLO SELLER, HOW ARE YOU? I AM ANDERSON TAYLOR AND I AM A BUSINESS MAN IN LONDON, ENGLAND. I SAW YOU POST ON kupiprodaj AND I DECIDED TO MAIL AND CONFIRM IF IT IS STILL IN GOOD CONDITION BECAUSE I WILL LIKE TO BUY IT AS SOON AS POSSIBLE.. I WILL REALLY APPRECIATE IT IF YOU CAN REPLY BACK WITH THE FINAL SELLING PRICE PROVIDED IT IS IN A MINT CONDITION.. REPLY ASAP. ANDERSON TAYLOR.
Zanima me dali je netko dobivao ovakve poruke na kupiprodaj, jer to neki spam ili ??
...evo i mene...
...nema nikog...
...odo ja...
...aj bog...
;D
tnx onima koji su se sjetili 8og marta :p
ajme sto ste nastancali dok me nije bilo.. (bila sam porodnicar, poradjala sam sekinu macketinu. i jos nije gotovo :omg: )
brljo, ja nikad nisam pusila zbog drustva, meni to bas gust.. ah, tesko je to nepusacu objasnit ;D enivej, prestajem jer sam skuzila da mi sve vise smeta, neku vecer mi je herc preskakal ko lud, a tak i tak necem pusit kad cu imat beboa u trbuhu.. nije ni to tak daleka buducnost, pa bolje se rijesit zlog poroka na vrijeme, a ne da bebo sizi skup s mamom kad me opere nikotinska kriza ;)
xlr, ti ces tak i tak dobit batina kad dodjes gore, bez obzira sto si se sjetio cestitat ;) eto, tek tako.. zbog linije, lol ;D
i tak.. ne znam.. idem sporodit macku do kraja i spremat se kod gore mi polovice..
neću se zaljubit obećajem.
imam dečka, imam zaručnika, imam ljubavnika..ništa mi ne treba više :notooth:
dođoh
vidjeh
niš novo
odo ja....
da iksicu... i ja bi te htio vidjeti na nekoj normalnoj slici :)
niti ja se neću zaljubit obećajem. :D
pobjegao je..sad se srami
:blush:
Koji ste vi divljaci ;D no pics for you!
luna tebi sam tako i tako dužan batine tako da prihvaćam izazov :notooth: (zbog linije, hah, jea rajt!)
Vidjet ćete vi svog boga, a ne mene :p